Külföldi kalandokRomantikus kikapcsolódásTéli tájolóWellness + Hotelek

Mesés alpesi wellnesshotelek, ahol élmény a kikapcsolódás

1 perces olvasási idő
Verwöhnhotel Kristall Pertisau ****

Mi lehetne kényeztetőbb a hűvös őszi napokon, mint élvezni a wellness által nyújtott felfrissülést egy jóleső masszázs vagy kiadós szaunázás formájában? Lehet e tovább fokozni ezt az élményt? Persze! Mégpedig egy olyan különleges helyszínnel, ahol a forró vizes fürdőzés közben az Alpok havas hegycsúcsaiban gyönyörködhetünk. Az alábbiakban 5 alpesi wellness hotelt mutatok nektek, ahol a jól megérdemelt pihenés igazi élménnyé válik.

1. Verwöhnhotel Kristall Pertisau (Ausztria)

A gyönyörű hegyekkel körülvett 4 csillagos szállodában minden megtalálható, ami az igazi alpesi hangulathoz kell.

Verwöhnhotel Kristall Pertisau ****

Az olyan alapanyagok felhasználása, mint a fa és a kő, igazán autentikus hangulatot kölcsönöznek a szobáknak. A hotel nemrég megnyílt panorámás wellnessrészlegén találhatunk tiroli fából készült szaunát, gőzfürdőt, két kristálybarlangot, valamint fedett – és szabadtéri medencét is.

Szabadtéri medence, Verwöhnhotel Kristall Pertisau

A teljes ellazuláshoz többféle masszázskezelés közül választhatunk, és az edzőtermet is bármikor igénybe vehetjük. Egy romantikus vacsoráért sem kell messzire mennünk, ugyanis a hotel saját éttermében finomabbnál finomabb fogásokat próbálhatunk ki.

Még több fotó az alpesi szállásról >>

2. Christiania Mountain & Spa Zermatt**** (Svájc)

Az egyik legszebb svájci hegy lábánál fekvő Zermatt méltán híres üdülőváros. Az itt található Christiania Mountain & Spa Zermatt hotel 72 stílusosan berendezett szobával várja az ideérkező vendégeket.

Christiania Mountain & Spa Zermatt****

Ha a pihenés mellé egy kis sportolást is be szeretnénk iktatni, a legjobb helyen járunk, hiszen innen a környéken található síterepek is könnyen elérhetőek. Ebben a hotelben található Zermatt legnagyobb wellnessrészlege, amely többek között jakuzzival, úszómedencével, finn szaunával és gyerekmedencével várja a vendégeit.

Christiania Mountain & Spa Zermatt

Ha mindez nem lenne elég, ráadásként a legtöbb szobából csodálatos kilátás nyílik a Matterhorn havas hegycsúcsára.

További részletek a hotelről >>

3. Steigenberger Grandhotel Belvedere Davos (Svájc)

A Svájc keleti részén található Davos 3000 méter magas hegyek ölelésében bújik meg. Gyönyörű fekvésének köszönhetően igencsak kedvelt úti céllá vált. Ha egy igazán stílusos környezetben szeretnénk kiélvezni a pihenés napjait, a Steigenberger Grandhotel Belvedere tökéletes választás lehet.

Steigenberger Grandhotel Belvedere Davos*****

Az ízlésesen berendezett szobák mellett a nemrég felújított wellnessrészleg is hozzájárul a kellemes kikapcsolódáshoz. A jakuzzitól a gőzfürdőig mindent megtalálunk a wellness szolgáltatások között, amire csak szükségünk lehet a teljes relaxációhoz.

Steigenberger Grandhotel Belvedere Davos*****

A hotelben több étterem közül is választhatunk, és ha már itt járunk, mindenképpen kóstoljuk meg a svájci specialitást, a fondüt!

Nézz körül az ötcsillagos szállodában! >>

4. Landhotel Post an der Talstation Heiligenblut (Ausztria)

A hotel a Hohe Tauern Nemzeti Park közepén, Ausztria legmagasabb hegycsúcsához, a Grossglocknerhez közel található.

Landhotel Post an der Talstation Heiligenblut

A környező hegyeknek köszönhetően a panoráma mesébe illő. Az itt található sífelvonóval a hegy sí-és túraterületeire is könnyedén eljuthatunk. Az aktív kikapcsolódás mellett természetesen a wellness-szolgáltatásokat is igénybe vehetjük. Különböző masszázsok, infraszauna, relaxációs szoba sőt, kozmetikai kezelések is várnak minket a hotelben.

Landhotel Post an der Talstation Heiligenblut

Mindehhez jár a bőséges svédasztalos reggeli, valamint félpanzió esetén a 4 fogásos vacsora is. A családokat is örömmel fogadják, a szállás 6 éves korig ingyenes.

További részletek >>

+1. Tschuggen Grand Hotel Arosa (Svájc)

Az egyik leggyönyörűbb alpesi hotel nem maradhat ki a felsorolásból. A Tschuggen Grand Hotel Arosa egy olyan fényűző és exkluzív szálláshely, ahol nem mindennapi kényeztetésben lehet részünk.

Tschuggen Grand Hotel Arosa *****

A csaknem 2000 méteres magasságban lévő hotel a világ legjobbjai között szerepel. Festői környezetben élvezhetjük a pihenést a hatalmas és stílusos wellnessrészlegnek köszönhetően, ahol a medencéktől a különleges kezelésekig minden rendelkezésünkre áll.

Tschuggen Grand Hotel Arosa *****

A hotel körül rengeteg sípálya található, ezen kívül olyan különleges élményekben is részünk lehet, mint a lovasszántúra vagy a sárkányrepülés.

Szállásfoglalás >>

A pihenés mindenkinek jár, és ha van lehetőségünk ezt a pár napot ilyen csodálatos helyeken eltölteni, akkor nem csak felfrissülve, hanem igazi élményekkel telve térhetünk haza.

Még több alpesi szálláshelyet itt találsz >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%