Családi kiruccanásProgramok hétvégére

6 kihagyhatatlan miskolctapolcai program gyerekkel

1 perces olvasási idő

Miskolctapolca hírnevét vitathatatlanul az Európában egyedülállónak számító Barlangfürdőnek köszönheti. A korábban Görömbölytapolcaként nevezett városrész szláv eredetű neve is fürdőhelyet jelent, de Tapolcát nem csak ezért érdemes felkeresni, hiszen rengeteg látnivalóval és jobbnál jobb családi programmal várja a látogatókat. Ha egy ideje már tervezgetitek, hogy jó lenne valahová kiruccanni a gyerekekkel, íme 6 miskolctapolcai program, amit nem szabad kihagyni.

6 kihagyhatatlan miskolctapolcai program gyerekkel
Miskolctapolcai Barlangfürdő

6 kihagyhatatlan miskolctapolcai program gyerekkel

1. Az ország egyik legszebb fürdője

Aki már járt ott, az egészen biztosan egyet fog érteni velünk, hogy a miskolctapolcai Barlangfürdő az ország egyik legszebb fürdője. Minden évszakban óriási élmény, hiszen míg nyáron a szabadtéri medencék a gyerekek kedvencei, addig a hűvösebb időszakban ugyanolyan szívesen lubickolnak a barlangi járatokban megbújó medencékben is.

A Szallas.hu oldalán foglalóknak 30% kedvezmény jár a belépőjegy árából. A részletes árakat, és nyitvatartást itt találjátok >>

Tipp: a gyerekekkel ne hagyjatok ki egy sétát a Barlangfürdő melletti parkban, és jó ha van nálatok héjas földimogyoró is, mert rengeteg a barátságos mókus, akik néhány finom falatért cserébe bátran megmutatják magukat. (Figyelem! Sós csemegével, vagy egyéb nem nekik való étellel ne etessétek őket!)

2. Gokartozás Magyarország legmodernebb elektromos gokartpályáján

Elsősorban nagyobb gyerekkel ajánljuk ezt a miskolctapolcai programot. Az Avalon Parkban lévő HELL Kartban 32 db egyszemélyes, és 3 db kétszemélyes gokart szolgálja az önfeledt kikapcsolódást, mindezt pedig környezetbarát módon, mivel az elektromos autók nem bocsátanak ki szennyező égésterméket. A legjobb az egészben, hogy egész évben szuper családi program, mert télen thermo ruhát is biztosítanak, a gokartok pedig téli gumit kapnak. Megsúgjuk, ezt a programot a felnőttek is legalább annyira élvezik, mint a gyerekek!

Díjak:

  • Egyszemélyes gokarttal 1 futam (8 perc) 3200 Ft
  • Kétszemélyes gokarttal 1 futam (8 perc) 4150 Ft
6 kihagyhatatlan miskolctapolcai program gyerekkel
Elektromos gokartpálya

3. Bobozás, hogy a kisebbek se maradjanak ki a száguldásból

Bár a gokart a kisebb gyerekeknek nem biztos, hogy megfelelő program, a bobozást egészen biztosan ők is élvezni fogják! Kevesen tudják a télen-nyáron üzemelő miskolci bobpályáról, hogy az országban egyedülálló módon este, villanyfénynél is végig lehet száguldani a 800 méteres pályán.

Árak:

  • Felnőtt: 1 lecsúszás 500 Ft, 5 lecsúszás 2150 Ft
  • Gyermek: 1 lecsúszás 400 Ft, 5 lecsúszás 1650 Ft
6 kihagyhatatlan miskolctapolcai program gyerekkel

4. Kalandok a lombok között

A 3000 négyzetméteres Miskolctapolcai Kalandtúra Park a csónakázótó melletti erdőben található. Pályáikat 3 különböző nehézségi szintbe sorolták, így kisebb és nagyobb gyerekek, sőt, még a szülők is kiválaszthatják a nekik legmegfelelőbbet. A kaland minimum 3 és maximum 11 méteres magasságban zajlik. A gyerekeknek biztonságosan 130 centimétertől és 14 évtől ajánlják a részvételt, egyébként pedig szülői felügyelettel vehetnek részt a kalandtúrán.

Árak és kedvezmények a Szallas.hu-n foglalóknak >>

  • Nyitás: április 1-től
6 kihagyhatatlan miskolctapolcai program gyerekkel
Miskolctapolcai Kalandtúrapark

5. Maya Játszópark az Avalon Parkban

A 2500 négyzetméteren elterülő játszópark dizájnjának köszönhetően a maják világába varázsolja a gyerekeket és szüleiket egyaránt. Hogy mitől lesz ez igazán családi program? A szülők egy 300 Ft-os kísérőjeggyel bekísérhetik a gyerekeket, akikkel képzett animátorok foglalkoznak, addig pedig a felnőttek is kikapcsolódhatnak, olvashatnak, kávézhatnak, vagy akár ők is részt vehetnek a kalandokban.

  • A téli leállás után 2020-ban március 14-én nyitja meg kapuit a közönség előtt.

A Szallas.hu oldalán foglalók a 2-14 éves korig szóló gyerekjegyből 20% kedvezményt kapnak. Részletek >>

6 kihagyhatatlan miskolctapolcai program gyerekkel
Maya Játszópark – Avalon Park – Miskolctapolca

6. Édes kalandok

A Balajti Cukrászda 2006 óta várja a sütemények rajongóit helyben sütött sós és édes finomságaival. Egy élménydús nap végén, vagy akár közben pihenésképpen, nincs is ennél jobb program. Egy biztos, a gyerekek tuti nem fognak tiltakozni!

Aki a Szallas.hu oldalán foglal szállást, az a számla végösszegéből 15% kedvezményt is kap.

6 kihagyhatatlan miskolctapolcai program gyerekkel

A legjobb családbarát szállások Miskolctapolcán

Kikelet Club Hotel

Ha gyerekekkel keresel a miskolctapolcai programok mellé szállást. Kifejezetten ideális családok számára, mert a gyerekeket külön légterű szobában is el tudják helyezni, így mindenki kényelmesen tud pihenni. A szállás előnye, hogy alig 5 perc sétára található a Barlangfürdő, a Kalandtúra Park és a Bobpálya. A fürdőhöz a hotel recepcióján kedvezményes belépőt is lehet vásárolni.

Székely Kúria

A szálláshely nem csak kívülről gyönyörű, belső terei, szobái is rendkívül hangulatosak a székely stílusú berendezésnek köszönhetően. A látványhoz pedig hamisítatlan székely vendégszeretet is társul. A gyerekkel érkezőknek ajánljuk két családi stúdiójukat, ahol kényelmesen el lehet férni.

Mókus Apartman

A 6-7 fős családi apartmanjuk nagyobb családoknak is ideális, ráadásul teljesen fel van szerelve minden olyan bababarát eszközzel, ami a gondtalan kikapcsolódáshoz kell.

Miskolctapolca minden évszakban kitűnő választás, ha családi kiruccanást tervezünk, mert számos program közül lehet itt válogatni, és rossz idő esetén sem fogunk unatkozni a gyerekekkel.

Még több szálláshely Miskolctapolcán >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
40%
Imádom
Imádom
40%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
20%