Családi kiruccanásProgramok hétvégéreTavaszi zsongás

Tavaszi kalandok a családi kiruccanásokhoz

1 perces olvasási idő

Szeretnétek elvinni a családot egy kis tavaszi kikapcsolódásra, de nem tudjátok merre vegyétek az irányt? Adunk most pár tippet, hogy mindenki jól szórakozzon: tavaszi kalandok az egész családnak!

Tavaszi kalandok a családi kiruccanásokhoz

Játék és móka egész nap – Budapest

Nem szeretitek az olyan múzeumokat, ahol csak mentek és mentek és lépten nyomon olvasgatnivalót találtok? Ennél izgalmasabb programot szeretnétek? Akkor próbáljátok ki a fővárosban található Flippermúzeumot! A belépő kifizetése után több mint 130 darab játékgép áll a rendelkezésetekre, ráadásul a karszalag segítségével bármikor ki és beléphettek az épületből.

Tavaszi kalandok a családi kiruccanásokhoz
Budapesti Flippermúzeum

Merüljetek el Indiana Jones kalandjaiban vagy a Star Wars világában, bármelyiket is választjátok, biztosan nem fogtok unatkozni. Szánjatok rá bátran egy egész napot is! Amennyiben megéheztek, a helyszínen található büfében találtok harapnivalót és innivalót is. Ráadásul, ha a szallas.hu-n keresztül foglaltok, akkor 10% kedvezményt adunk a Flippermúzeum belépőjének árából!  Jó szórakozást! 

Itt szálljatok meg, ha mentek: Baross City Hotel ***

Tavaszi kalandok a családi kiruccanásokhoz
Baross City Hotel ***

Másszatok falra! – Cuha-völgye, Tatabánya, Csesznek

Igazán extrém kalandra vágytok, amit az egész család élvezni fog? Akkor nektek találták ki a via ferrata útvonalakat, ahol kiépített, vasalt utakon járhatjátok be biztonságos környezetben a hegyoldalakat. Ráadásul mindezt már három gyönyörű helyszínen is megtehetitek: vár rátok a Cuha-völgye, Tatabánya és Csesznek is. Szombatonként és vasárnaponként 10 és 14 órakor vezetett túrákon is részt vehettek. Akkor sem kell megijedni, ha most kóstoltok bele először a mászásba, mert a különböző nehézségű útvonalaknak köszönhetően a kezdőktől a haladókig mindenki megtalálhatja a számára ideális szakaszt – bónuszként pedig még a természet szépségeiben is elmerülhettek.

Tavaszi kalandok a családi kiruccanásokhoz

Itt szálljatok meg, ha mentek: Erzsébet Vendégház Csesznek

Simogassatok ráját és fotózkodjatok cápákkal! – Budapest

Mindig is vonzott benneteket a lenyűgöző tengeri élővilág vagy a dzsungelek izgalmas állatvilága? Akkor idén tavasszal ne habozzatok és látogassatok el a budapesti Camponába, ahol a Tropicarium különleges hangulata titeket is magával ragad majd. Simogassatok rájákat és fotózkodjatok a mellettetek és felettetek úszkáló cápafajokkal! Ha szerencsétek van és időben érkeztek, akkor csütörtökön 15 órakor látványos cápaetetést is megtekinthettek. A Tropicariumban tett séta során ráadásul számtalan izgalmas, interaktív játék igyekszik fenntartani a gyerekek érdeklődését. Próbáljátok ki őket együtt!

Tavaszi kalandok a családi kiruccanásokhoz
Tropicarium

Itt szálljatok meg, ha mentek: Centrooms House Budapest

Merüljetek el az élményekben! – Szeged

Egy kiadós pancsolás bizony minden korosztálynak, minden évszakban igazi kikapcsolódást jelent. Válasszátok tavasszal a szegedi Napfényfürdő Aquapolist és csúszdázzatok vagy úszkáljatok kedvetekre. Itt az apróságok sem fognak unatkozni, ugyanis a gyermekmedencében kialakított két bébicsúszdával a legkisebbek számára is biztosított a felhőtlen szórakozást.  Ha a gyerkőcök ráunnak a vízi élményekre, akkor a 4 szintes játszóházat is felkereshetik, mely a belépőjegy megváltásával ingyenesen látogatható. 

Itt szálljatok meg, ha mentek: Hotel Auris Szeged ****

Izgalmas mesevilág – Debrecen

Lépjetek be a mesék birodalmába a debreceni Kerekerdő Élményparkba, ahol különleges játékok gondoskodnak arról, hogy minden látogató kellemes emlékekkel térjen haza. Vigyétek el egy körre a kőkorszaki biciklit, hódítsátok meg a hálós kalandpályát, nézzetek izgalmas mesejeleneteket, látogassátok meg a beszélő fát vagy ugráljatok kedvetekre a trambulinokon!  Ha pedig minderre ráuntatok, akkor még mindig felfedezhetitek a borzongató szellemkastélyt vagy próbára tehetitek a tájékozódó képességeteket a labirintusban. 

Tavaszi kalandok a családi kiruccanásokhoz
Kerekerdő Élménypark

Itt szálljatok meg, ha mentek: Divinus Hotel Debrecen *****

Még több belföldi szálláshelyet – nem csak tavaszra- találtok a szallas.hu oldalán! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%