BarátokkalNyári vakációVidéki vendégség

7 zenei fesztivál, amit nem hagyhatsz ki idén nyáron

1 perces olvasási idő

A zenekedvelők idén nyáron sem panaszkodhatnak, már ami a fesztiválkínálatot illeti. Magyarország-szerte számos zenei fesztivál és program vár ránk, csak győzzünk válogatni a jobbnál-jobb koncertek közül. És hogy milyen műfajban? Komolyzene, népzene, jazz, funky… csak néhány a kínálatból, amelyből szinte mindenki megtalálja a neki leginkább tetsző programot. És ha szeretnétek több napot is eltölteni az adott városokban, természetesen szállást is ajánlunk – Kaposvártól Debrecenig.

7 zenei fesztivál
Caro Emerald is fellép az idei Veszprémfesten

7 zenei fesztivál 2019-ben

VIII. Gere Jazz – funky Villányban – 2019. június 14-15.

A villányi Gere Attila Pincészetnél funky koncertek kíséretében ehetünk és ihatunk egy kellemes nyári hétvégén, ahol a legfinomabb borok mellett ismét a zenéé lesz a főszerep. A Gere Jazz idei programjának pénteki első előadója a Malek Andi Soulistic lesz. A ráhangolódás után a Garami Funky Staff zenél Veres Mónika „Nika” és Bebe közreműködésével. Szombaton áRON (azaz Romhányi Áron) & Szakonyi Milán duója kezd, utánuk lép fel a smooth jazz hazai nagyköveteként ismert szaxofonos, Zolbert. Az élvonalbeli magyar zenészek mellett nemzetközi sztárfellépőket is hallhatunk Villányban. Ott a helyünk!  

7 zenei fesztivál

Szállások Villányban a fesztivál idejére >>

Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál – 2019. június 22-29.

Balatoni strandolás előtt vagy után is remek program lesz a Balatonfüredi Nemzetközi Gitárfesztivál, amely Magyarország egyik legjelentősebb gitáros eseményeként az elmúlt években felvonultatta a klasszikus zene legkeresettebb gitárművészeit, fiatal tehetségeit. Élvezd élőben a virtuóz vagy éppen romantikus, élő gitárzenét!

7 zenei fesztivál

Szállások Balatonfüreden a fesztivál idejére >>

Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál – 2019. július 1.

Minőségi zenei élmény egy különleges helyszínen. Ezt kínálja a Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál, ahol fellép többek között a Magyar Virtuózok Kamarazenekar, Illényi Katica, a Sabbathsong Klezmer Band, a Budapest Bár és a 100 tagú Cigányzenekar is.

Szállások a közelben >>

VeszprémFeszt – 2019. július 10-13.

Idén immár 15. alkalommal varázsolja el a közönséget a VeszprémFest programkínálata, amely 2017. óta új helyszínen, a História Kertben fogadja a vendégeket. Az egykori érseki pihenőkert, mai nevén História Kert a várhegy alján, annak keleti oldalán, a Séd patak partján terül el. Ebben a festői „díszletben” lép fel többek között Caro Emerald, Katie Melua és felcsendülnek Giuseppe Verdi Rigolettójának dallamai is.

7 zenei fesztivál

Szállások Veszprémben >>

Kaláka Fesztivál, Eger – 2019. július 27-30.

A 40 éves fesztivál középpontjában a Kaláka együttes jubileuma áll. A helyszín ezúttal is Eger, az Érsekkert, ahol két színpadon váltják egymást a fellépők június 27-30. között. Szalóki Ági, Szarka Gyula, Szabó Balázs és bandája garancia a minőségi zenére. A fesztivál csúcspontja július 30. vasárnap 20 óra, ekkor kezdődik a KALÁKA 50 jubileumi koncert, amelynek vendége Huzella Péter és Mikó István lesz.

Szállások Egerben a fesztivál idejére >>

Debreceni Bor- és Jazznapok – 2019. augusztus 1-4.

A debreceni Nagyerdő szívében találkoznak idén nyáron is a bor és a jazz rajongói, akik három színpad koncertjei közül és mintegy 70 családi borászat kínálatából válogathatnak. Hazai és külföldi borászatok, 14 ország jazzmuzsikusai, pálinka- és gyümölcsbor-kóstolás, a hagyományos magyar konyha kemencés ételei, tradicionális étkek és kézműves termékek vására vár mindenkit Debrecenben.

Szállások Debrecenben a fesztivál idejére >>

KaposFest – 2019. augusztus 13-19.

Veszprémhez és Egerhez hasonlóan Kaposvár is jubilál: idén 10. alkalommal rendezik meg a városban a Kaposvári Nemzetközi Kamarazenei Fesztivált, ismertebb nevén a KaposFestet. A részletes programra egyelőre várni kell, de ismerve a korábbi évek neves fellépőit, most augusztusban sem lesz hiány örömzenéből.

7 zenei fesztivál
Kaposvár belvárosa

Szállások Kapováron a fesztivál idejére >>

További szálláshelyeket találtok a szallas.hu oldalán >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%