CsobbanóhelyekCsaládi kiruccanásEldugott kirándulóhelyekNyári vakációProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongás

8 méter magas, 400 méter hosszú lombkoronasétány épül a Tisza-parton!

1 perces olvasási idő

Elkezdődött a 400 méter hosszú lombkoronasétány építése a Tisza ártéri területén Nagykörűnél. A 8 méter magasan vezető sétány mellett ráadásul Lombkorona Ház is készül majd. Itt csillagvizsgáló, szabadtéri társasjátékpark, kalandpark, és játszótér várja majd az érdeklődőket. 

8 méter magas, 400 méter hosszú lombkoronasétány épül a Tisza-parton!

Októbertől lesz látogatható a nagykörűi lombkoronasétány 

Ha eddig nem ismerted még Nagykörű nevét, hamarosan akkor sem tudod majd kiverni a fejedből, ha szeretnéd, mert a gáttöltés és a kishajó kikötő között épülő lombkoronasétány építésének híre napokon belül bejárja az egész országot. Valódi élmény lesz a terület feltérképezése, ráadásul remek program lesz gyerekekkel is a 200 millió forintból épülő sétány és Lombkorona Ház felfedezése. 

Még több lombkoronasétány Magyarországon >>

8 méter magas, 400 méter hosszú lombkoronasétány épül a Tisza-parton!
8 méter magas, 400 méter hosszú lombkoronasétány épül a Tisza-parton!

A sétány megépülésének köszönhetően várhatóan fellendül majd a helyi turizmus, és további jó hír, hogy a lombkoronasétány nyitva tartását nem érinti majd a Tisza ingadozó vízállása. Nagykörű község polgármestere, Túri Tibor elmondta, hogy a beruházás várhatóan októberre készül majd el, ennek köszönhetően vonzó programokat szeretnének kínálni az ide látogató turistáknak. 

Ugye te is felkaptad a fejed a hír hallatán? Nem csodáljuk, mi már a lombkoronasétány látványtervei alapján beleéltük magunkat a kalandba! 

Milyen programokkal vár majd a Lombkorona Ház? 

Fontos tudni, hogy a szabadtéri élmények mellett egy multifunkciós rendezvénytér, egy színpad, és egy étterem is helyet kap a Lombkorona Ház épületében. A melegkonyhás étteremhez nyitott és fedett terasz is tartozik majd.

8 méter magas, 400 méter hosszú lombkoronasétány épül a Tisza-parton!

A Tisza több száz éves nyár és fűzfákkal szegélyezett partszakasza után Nagykörű községben található a Tisza egyik legnagyobb homokos strandja. A partot homokzátonyok, és benyúló földnyelvek teszik izgalmasabbá, most pedig egy bolt is épül az étterem mellé, amely minden bizonnyal nagy kedvence lesz a strandolóknak. A boltban horgászattal, kerékpározással és strandolással kapcsolatos felszerelésekhez juthatsz majd hozzá, ezen kívül mosdót és tusolót is építenek az épület aljában. 

A legjobb szállások Nagykörű környékén

A Lombkorona Ház mellett a gyerekeket egy játszótér várja majd, ahol természetes alapanyagú eszközökkel játszhatnak. A játszótér mellett igen vonzó lesz még a szabadtéri társasjátékpark, a csillagvizsgáló, és a kalandpark is. 

Lombkoronasétány – Élmény minden korosztálynak! 

A település önkormányzatának fontos, hogy fellendítse a helyi turizmust. A sétány, illetve a tervezett programelemek pedig garantáltan minden korosztályt megmozgatnak majd. Írd fel a bakancslistádra a lombkoronasétány megtekintését, ezt ugyanis kár lesz kihagyni! 

Ha pedig kedvet kaptál a Tisza-part felfedezéséhez, foglalj szállást a szallas.hu kínálatából, és járd be a környéket, akár gyerekekkel is! >>

(fotók: nagykorukozsegionkormanyzat.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%