Kedvenc szállásokCsaládi kiruccanás

Álomszállások lovas kalandokkal

1 perces olvasási idő

Békés vidéki hangulatra vágysz madárcsicsergéssel és falusi portákkal, de minden igényt kielégítő ellátással, ahol még lovagolni is lehet? Pattanj nyeregbe és tarts velünk a legjobb lovas szálláshelyekre!

1. Vadkert Major***, Sárvár

Nyugat-Magyarország és hazánk egyik legnépszerűbb fürdővárosa a Vas megyében található Sárvár, mely nem csupán gyógyvízével, hanem gazdag programkínálatával vonzza magához a látogatókat. A Vadkert Major***-ban igazi testi-lelki feltöltődésben lehet részed és bónuszként még nyeregbe is pattanhatsz, mert a jól felszerelt lovardában minden korosztályt szeretettel várnak a 4 évszakos lovas pályával, valamint a fedeles körlovardával. Kezdő lovasoknak sem kell megijedni, mert a futószáras kört nekik találták ki. A szálláshelyen legelésző lovak látványán túl, környékbeli erdei állatokkal és egyéb háziállatokkal is találkozhatsz. A Vadkert Major saját étteremmel is rendelkezik, ahol a házias ételeket friss helyi alapanyagokból készítik el. A helyszínen lehetőséged van felár ellenében igénybe venni a finn és infraszaunát, a gőzkamrát, a jakuzzit és több masszázsfajtát is.

Segítünk spórolni a többi programon:

A Sárvári Kalandparkba 20% kedvezményt biztosítunk, ha nálunk foglalsz.

2. Zichy Park Hotel****, Bikács

Festői környezetben kóstolhatsz bele a vidéki hangulatba a Tolna megyében megbúvó Bikácson, a Zichy Park Hotelben***. A 15 hektáros birtokon a békésen poroszkáló pónik, lovak, kecskék és bárányok is hozzájárulnak a falusi mindennapok érzéséhez, akárcsak Sanyi, a szamár vagy a békésen ugrándozó tapsifülesek. Azon túl, hogy a helyszínen lovaglásra is lehetőséged lesz, érdemes lovas kocsival is felfedezni a környéket. Amennyiben pedig kimaxolnád a vidéki ízeket, akkor március 3-ig hamisítatlan falusi disznótoron is részt vehetsz. A pecásoknak is van jó hírünk: az itt található horgásztóban amúrt, busát és szürke harcsát is foghatsz! A sok izgalom után jöhet is egy frissítő séta Gemenc varázslatos ártéri erdőjében, a napot pedig a szálláshely wellness részlegében érdemes lezárni. 

Segítünk spórolni a többi programon:

50% kedvezményt adunk a Simontornyai vár és vármúzeum belépőinek árából, ha a szallas.hu-n keresztül intézed a foglalásod.

3. Equital Panzió, Nemesvita

A Balatontól alig pár kilométerre fekszik Nemesvita, ha pedig ide indulsz, akkor az Equital Panzióban érdemes megszállnod. A színvonalas szálláshelyen nem csupán a lovak szerelmesei érezhetik jól magukat, hanem azok is, akik túrázásra vagy egy kis nyugalomra vágynak – mindezt pazar környezetben, kilátással a Balaton-felvidék tanúhegyeire. Amennyiben stabil lovaglótudással bírsz, kipróbálhatod a tereplovaglást, így lóháton is meghódíthatod a környéket, ha mégsem, akkor sem kell elkeseredned, mert több gyalogtúrán és biciklis kiránduláson is részt vehetsz Nemesvitán. A szálláshelyen finn szaunát, relax szobát és kültéri medencét is találsz – utóbbi természetesen szezonálisan működik. Az étterem kínálata a hagyományos magyar konyhát gondolta tovább, háztáji alapanyagokkal kiegészítve és egészséges köntösbe bújtatva. Szép időben grillezésre, bográcsozásra és szalonnasütésre is van lehetőséged az Equital Panzióban.

Segítünk spórolni a többi programon:

20% kedvezménnyel válthatsz jegyet a 3.4 km-re fekvő, lesencetomaji Aklan Családi Pincében tartott borkóstolóra, ha a szallas.hu segítségével foglalsz. 

+ 1 Hotel Kapitány Sümeg ****+superior

Lovas programokból Sümegen sincs hiány, a négycsillagos Hotel Kapitányban hetente két alkalommal rendeznek Történelmi Lovasjátékokat és Középkori Lakomákat (szerdán és szombaton 17 órai kezdettel)! Felnőtteknek és gyerekeknek egyaránt felejthetetlen élmény lesz ez az időutazás!

Még több apartman és vendégház a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu)


Olvass tovább: 30+ szálláshely, ahol lehet lovagolni


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%