CsobbanóhelyekCsaládi kiruccanásNyári vakációProgramok hétvégére

Aquaparkok és élményfürdők Nyíregyházától Kaposvárig

2 perces olvasási idő
Aquarius Élmény- és Parkfürdő, Nyíregyháza

Csúszdaparkok és pancsolók világába utazunk, ahol az egész család számára igazi pihenés lesz a nyári strandolás. Összegyűjtöttük most nektek az ország 10 szuper gyermek és családbarát strand- és aquaparkját, így kedvetekre válogathattok a legjobb helyek közül. Mert nekünk fontos, hogy gondtalanul élvezzétek a nyaralás minden pillanatát…

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő – Mórahalom

A Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő a legjobb családi fürdőhely, amit az év minden szakaszában akár télen, akár nyáron is élvezhettek.

Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő

A legkisebbeket fedett gyermekfürdő várja, igazi kalandmedencével. Itt az egész család élvezni fogja a sodrófolyosó, a vízesés fal, a pezsgőpadok, a dögönyözők, a buzgárok, a két óriás csúszda, a bébi pancsoló és játszóház hangulatát. Az országosan is egyedülálló szaunapark pedig, ahol összesen 11 szauna és a hozzá tartozó relax medencetér található, tökéletes kikapcsolódást nyújt a szülők, nagyszülők számára.

10 % kedvezmény a teljes árú jegyek árából >>

Napfényfürdő Aquapolis – Szeged

A Napfényfürdő Aquapolis Wellness-, Gyógy-, Élmény és Strandfürdő Szeged legnagyobb fürdőkomplexuma, amely mind élményfürdő, mind gyógyfürdő kategóriában 5 csillagos minősítést kapott, így méltán emelkedik ki a régió fürdői közül.

Napfényfürdő Aquapolis, Szeged

Európa leghosszabb vízi csúszdája a maga 272 m hosszúságával is itt működik, ami egy igazi adrenalin bomba a bátor strandolók számára. A strand területén ezen kívül tanmedence, uszoda, élménymedence és gyermekpancsolók találhatók. A Baba-Mama világban pedig van egy olyan helyiség az élményfürdőn belül, amely kifejezetten a pici babák és a szülők kényelmére lett kialakítva, ahol kiságy, pelenkázó, mikrohullámú sütő várja a vendégeket. Emellett a csúszdatér melletti Gyermekparadicsomban egy négy szintes labirintus rendszerű játszóház és játéksarok biztosítja a nagyobb gyermekek számára a felhőtlen kikapcsolódást.

10 % kedvezmény a teljes árú alapjegyekből >>

Makói Hagymatikum Fürdő – Makó

A Makó Hagymatikum Gyógyfürdő, amely Makovecz Imre tervei alapján épült, jelenleg 18 medencével és exkluzív szauna világgal várja a pihenni vágyókat.

Makói Hagymatikum Fürdő

Ebben a fürdőben mindenki megtalálhatja a számára kedvező kikapcsolódási lehetőséget. A legkisebbeket Hagymanó gyermekbirodalma várja, az idősebb, illetve gyógyulni vágyó vendégeket pedig egy országos gyógyfürdő minősítéssel rendelkező komplexum, ahol a makói gyógyvíz és marosi gyógyiszap páratlan kombinációja mellett fürdőorvosok segítik az egészségjavulást.

20 % kedvezmény a napi jegyek árából >>

Aquarius Élmény- és Parkfürdő – Sóstófürdő

Nyíregyháza üdülőövezetében, a 320 hektáros tölgyerdő ölelésében fekvő Sóstógyógyfürdő szívében található az Aquarius Élmény- és Parkfürdő, melyek egyik fő kincse a nátrium-kloridos, jódos, brómos gyógyvíz, mely kiváló hatással bír reumatikus, mozgásszervi és egyes nőgyógyászati megbetegedések esetén.

Aquarius Élmény- és Parkfürdő, Nyíregyháza

Az Élményfürdő az év minden napján nyitva tart, a szabadtéri Parkfürdő pedig nyáron várja a látogatókat. A két fürdő különlegessége, hogy szomszédosak egymással, a nyári szezonban egy belépőjeggyel látogathatók, itt a család minden tagja megtalálja a számára kedves kikapcsolódási formát.

10 % kedvezmény a teljes árú belépők árából >>

Aquasziget Élményfürdő – Esztergom

Az Aquasziget Élményfürdő Esztergom városában található. A fürdő fedett élmény részlegből, kültéri strandból valamint wellness és beauty részlegből áll.

Aquasziget Élményfürdő – Esztergom

Fedett területén az élménymedencék mellett óriáscsúszdák, étterem, öltözők, mosdók valamint pihenőágyak állnak a vendégek rendelkezésére. A nyári szezonban a családok kifejezetten jól érezhetik itt magukat, hiszen az ekkor beinduló élménymedence a vízeséssel, a vízköpőkkel, a gejzírrel, a levegőbefúvással és hullámeffekttel mind a fiatalok kedvence. Valamint a külső gyermekmedence épített várral és kis csúszdával egész napos szórakozást nyújt a kicsiknek.

Minden jegytípus árából 20 % kedvezmény >>

Virágfürdő – Kaposvár

A Virágfürdő a vízi élmények teljes körét kínálja kicsiknek és nagyoknak egyaránt a Balatontól 50 km-re, a virágos Kaposváron.

Virágfürdő – Kaposvár

A számos élményelem, nyáron nagy zöld terület, a sportpályák, a frissítő- és a gyógymasszázs mind-mind garantálják a kellemes időtöltést. A gyermek-, pezsgő- és élménymedence csúszdával, sodrófolyosóval, gejzírrel és pezsgőággyal várja a látogatókat. A fedett élményfürdőhöz kapcsolódó kültéri élménymedence, valamint a meleg vizes jacuzzi teljessé teszik a családi kikapcsolódást még kedvezőtlen időjárás esetén is. Az árnyékolóval ellátott gyermekmedence, valamint gyógyvizes medence is mindenki rendelkezésre áll.

Minden egész napos belépőjegy árából 10 % kedvezmény >>

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont – Cegléd

A Ceglédi Gyógy- és Strandfürdő Cegléd városától 5 km-re, erdővel körülölelt zöld övezetben helyezkedik el. A gyógyászati szolgáltatásokon kívül számos wellness masszázs, wellness csomag, és különböző típusú szaunák is a vendégek pihenését és feltöltődését szolgálják.

Ceglédi Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

A télen-nyáron üzemelő fedett fürdőben gyógyvizes ülőmedencék, élmény medence és gyermek medence, míg a nyári strandidőszakban gyönyörűen parkosított hatalmas területen 33 m-es úszómedence, élmény-, hullám-, gyógyvizes- és gyermek medence áll a vendégek rendelkezésére, több mint 1500m2 vízfelülettel. A strand közvetlen szomszédságában pedig egy 18 extrém csúszdákat is felvonultató aquapark található, mely a fürdőjegy mellé kiegészítő jeggyel látogatható.

20 % kedvezmény a napi jegyek árából >>

Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő – Tiszaújváros

A közel 7 hektáros területen elhelyezkedő strandfürdőben öt élményelemekben bővelkedő medence, napozásra alkalmas zöldterület, sportpályák, játszótér és kereskedelmi pavilonsor biztosítja az egész család kellemes kikapcsolódását.

Tiszaújvárosi Gyógy- és Strandfürdő

A gyerekeknek kedvezve a vármedence vízi gombával, bébi pancsolóval, a kalandmedence sodrófolyosóval, dombcsúszdával, pezsgőfürdővel, álló-ülő hidromasszázzsal és nyakzuhanyokkal, a hullámmedence hullámfürdővel, a csúszdamedence rafting matraccal használható. A mediterrán színvilágú Anaconda, Kamikaze és Inga részleg pedig a nagyobbakat csábítja a csúszdákkal, pezsgőágyakkal, pezsgőpadokkal és a nyakzuhanyokkal.

15 % kedvezmény a napi belépőjegyek árából >>

Annagora Aquapark – Balatonfüred

Az Annagora Aquapark a Balatontól mintegy 500 méterre helyezkedik el. A vízi vidámpark dekorációjában és színpompás csempéiben már önmagában is lenyűgöző, de ha szemügyre vesszük a területi adottságokat, akkor biztos nem fogunk csalódni.

Annagora Aquapark – Balatonfüred

A park szinte minden részéről elénk tárul a Tihanyi félsziget, illetve észak felé a Balaton felvidék lankás hegyei. A vendégek felüdülését, szórakozását 12 db attraktív csúszda szolgálja, melyek közül néhány az extrémitás határát súrolja, de vannak olyanok is, melyek minden korosztály számára biztonsággal használhatóak. A kisgyermekek számára nagy kiterjedésű élménymedence áll rendelkezésre kalózhajóval, vizet ezer sugárban spriccelő tűzoltó autóval, vízköpő sárkányok mellett csendesen hömpölygő lassú folyóval, az egész kicsik számára is biztonsággal használható gyermekpancsolóval, illetve az országban elsőként kialakított gyermek hullámmedencével.

Minden jegytípus árából 10 % kedvezmény >>

Aqua Land Termál és Élményfürdő – Ráckeve

Az Aqua Land komplexuma közel 5 hektáros területen, kültéren és beltéren egyaránt biztosítja a termálvíz és a gyógyvíz adta gyógyító wellness élményeket a fürdővendégek számára.

Aqua Land Termál és Élményfürdő, Ráckeve

A feszített víztükrű 4 sávos úszómedence, valamint a gyermekmedence az úszás, úszásoktatás és a gyógyúszás helyszínei. Az Aqua Land Termál és Élményfürdő kültéri részlegén pedig többféle medence, családi medence, gyerekmedence, sportmedence vízi kalandpálya és sodrófolyosó, valamint termál élménymedence, és gyógyvizes ülőmedencék várják a látogatókat.

Minden belépőjegy árából 10 % kedvezmény >>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%