Vidéki víkendVidéki vendégség

Az Év Vendéglőse és a legendás baranyai csárda (+szállástippek)

1 perces olvasási idő

Két év szünet után ismét megválasztották az év vendéglősét, a díjat az eredményes munka, a tisztességes szakmai magatartás és a példamutató közéleti tevékenység alapján ítéli oda a Magyar Vendéglátók Ipartestülete. Mutatjuk, ki lett 2022-ben az „Év Vendéglőse”. 

Kovács Gábor, az Év Vendéglőse

A Magyar Vendéglátók Ipartestülete 2022-ben is díjazta az év legjobb vendéglősét. A legtöbb szavazatot Kovács Gábor, a Tenkes Csárda tulajdonosa kapta, ő lett a 2022-ben az „Év Vendéglőse”.

Kovács Gábor számára fontos a magyar hagyományok ápolása, illetve a magas színvonalú vendéglátás. 

Törekszik arra, hogy a hagyományos és a modern konyhatechnológia tökéletesen harmonizáljon egymással, melynek alapfeltétele a magas minőség, a kreativitás és a kiváló minőségű alapanyagok használata. 

A csárdában megkóstolhatjuk a házi kukoricás kenyeret, emellett a füstös babgulyás és a parasztos libamáj sem hiányozhat a kínálatból. 

Tudtad? A csárda mellett ráadásul a Tenkes Kamrát is érdemes felkeresni, itt a távozó vendégek különböző termékekből vásárolhatnak útravalónak. 

Top 10 látnivaló Csarnóta környékén

Szívesen összekötnéd a gasztronómiai kalandokat egy kis kirándulással? Összegyűjtöttük azokat a látnivalókat, amelyeket mindenképpen érdemes felírni a bakancslistádra, ha a Tenkes Csárda közelében jársz! 

Az Év Vendéglőse és a legendás baranyai csárda
Flóra-pihenő, Pécs

Siklósi vár – Ezt a várat tényleg látni kell! >>

5 szállás a csarnótai Tenkes Csárda közelében

Szívesen pihennél a legendás Tenkes Csárda környékén, ahonnan csak egy ugrásra van Siklós vára, a Harkányi Gyógyfürdő és Pécs temérdek látnivalója? A következő szállásokban garantáltan nem fogsz csalódni

Lídia Hotel Harkány ***

A Harkány központjában található hotel a Gyógy – és Strandfürdő bejáratától mindössze 250 méterre található. A háromszintes épületben kényelmesen berendezett szobák, a wellness részlegben jakuzzi, gőzkabin, finn szauna és infraaroma szauna teszi pihentetőbbé a kikapcsolódást.

Tovább a szálláshelyhez >>

Türkiz Apartman Harkány

A 2 férőhelyes apartman csendes, nyugodt helyen várja vendégeit Harkányban. A teraszon étkezni is lehet, a parkolás a zárt udvarban ingyenes, ahogyan a wifi és a légkondicionálás is. A Harkányi Gyógyfürdő mindössze 900 méterre fekszik a szálláshelytől.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Két Sirály Apartman Siklós

Négy ízlésesen berendezett apartman várja azokat, akik Siklóson szeretnének megszállni. Mindegyik szálláshely gyerekbarát, az apartmanok saját éttermében mediterrán, hagyományos és magyaros ételeket kóstolhatnak a vendégek. A siklósi vár 600 méterre, a termálfürdő 500 méterre található.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Diófás Ház Siklós

A vendégház Siklós híres dombján, a Tenkesen található. A vendégek a teraszról élvezhetik a csodálatos panorámát, míg a ház pihentető kikapcsolódást biztosít. Az udvaron a gyermekeket hinta, homokozó és egy kis házikó várja, emellett a kertben nyársazni, bográcsozni és grillezni is lehet.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Hotel Castello Siklós ****

A Hotel Castello Siklóson, a Siklósi Vár tövében található, és a Thermal Spa fürdővel közvetlen összeköttetésben áll. A szálláshely ideális választás azoknak, akik fejest ugranának a négycsillagos szálloda wellness élményeibe és gasztronómia ajánlatába. Az egykori malomépületet körülölelő hotelben modern szobák szolgálják a vendégek kényelmét. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

Kedvet kaptál ahhoz, hogy felkeresd a Tenkes Csárda környékét? Tölts több napot Baranyában, és foglalj szállást a Szallas.hu kínálatából >>

TOP 10 kihagyhatatlan program gyerekkel, Dél-Baranyában >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
108 bejegyzés

A szerzőről
Turisztikai újságírással foglalkozom, utazás közben elsősorban az élményeket gyűjtöm, egy-egy új hely megismerését valódi kalandként élem meg. A belföldi utakat kedvelem, az otthonom a Dunakanyar, de az ország legszebb vidékeit járva a Balatonon, egy kutyás túra során, motorozás közben, vagy egy kirándulóhajó fedélzetén is éppen olyan jól érzem magam.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Tavaszi zsongás

    Ugorj fejest a tavaszba - hamarosan indul a tulipánszüret az országban

    1 perces olvasási idő
    Vidéki víkend

    Tavaszi ébredés Gyulán

    1 perces olvasási idő
    Tavaszi zsongás

    TOP 10 húsvéti úti cél Magyarországon

    4 perces olvasási idő