BalcsiCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

10 szálláshely a Balaton északi partján, amit imádni fogsz

1 perces olvasási idő

Örök harc dúl, hogy a Balaton északi vagy déli partja a jobb választás egy szuper nyaraláshoz. Mi most nem is akarunk igazságot tenni, csupán mutatunk 10 fantasztikus szálláshelyet az északi partról. Tehát, ha te inkább a Balaton északi partjára szavazol, innen kedvedre csemegézhetsz.

1. Alsóörs: Laroba Wellness Hotel***

Kényelmes és hangulatos szállodában pihennél, mely közel van a Balaton északi partjához? Akkor neked találták ki az Alsóörsön található Laroba Wellness Hotelt***. Ejtőzz a só-pezsgőfürdőben, lazítsd le az izmaidat a nyakzuhany segítségével és az aromaterápiás gőzfürdő után a jégkutat se hagyd ki! Amennyiben megéheznél a wellness-élmények után, akkor bátran ajánljuk a 100 éves múltra visszatekintő étterem ízletes fogásait vagy a remek kávézó és bár frissítőit! 

A szállás linkjét itt találod >>

2. Keszthely: Villa Aruba – nívós szálláshely a Balaton északi partján

Prémium szálláshelyre vágysz, ahol a kerti medencétől kezdve a jakuzzin át mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet? Ez esetben a keszthelyi Villa Aruba a legjobb választás számodra, mely tavaly Az év szálláshelye egyik díját is besöpörte. Szemezgess a fejedelmi reggeliből, csobbanj a medencében vagy huppanj bele a pihe-puha ágyba és lustálkodj kedvedre – itt biztosan minden adott lesz egy kis lazításhoz. Ha érdekelnek a változatos balatoni programok, Keszthelyen és környékén bőven találsz választékot.

A szállás linkjét itt találod >>

3. Kisapáti: 4K Vendégház és Vinotéka

A kisapáti Szent-György hegyen megbújó 4K Vendégház és Vinotéka olyan panorámával rendelkezik, aminek te sem tudsz majd ellenállni. Hunyd be a szemed és képzeld el milyen lehet a teraszon megvajazni a reggeli pirítóst vagy a napnyugta sugarai mellett borozgatni… megvan? Nincs? Akkor idézd fel egy közös szabadtéri sütögetés élményét a barátokkal vagy az ejtőzést a hintaágyban és biztosan kedved kapsz!

A szállás linkjét itt találod >>

4. Balatonakali: Aranymandula Apartmanok

A Balatonakalin épült Aranymandula Apartmanok kiérdemelték a modern és ízléses jelzőket egyaránt, a tökéletesen berendezett konyhában pedig mindent megtalálsz, amire csak szükséged lehet. Állj ki bátran a teraszra és vessz el a kilátásban, ha pedig ahhoz van kedved, sétálj el a közeli strandhoz vagy a présházakhoz! Bármelyiket választod, nem fogsz csalódni!

A szállás linkjét itt találod >>

5. Balatonalmádi: Villa Nautica

Érezd át a tengerparti szellőt a balatonalmádi Villa Nauticában a hangulatos nádtető, a kerti medence és a napozóágyak segítségével! Itt minden részletet gondos kezek terveztek meg azért, hogy neked ne legyen más dolgod, mint élvezni a pihenést. Amennyiben ezt a szálláshelyet választod, sok mindent kispórolhatsz a bőröndből, mivel a Villa Nautica tökéletesen felszerelt, így olyan szuperül fogod magad érezni, mint otthon… csak egy kicsit jobban!

A szállás linkjét itt találod >>

6. Mindszentkálla: Kálium Vendégház – ha vendégházat keresel a Balaton északi partján

A Káli-medencébe szállást foglalni sosem rossz választás, különösen akkor, ha a mindszentállai Kálium Vendégházat választod, ahol a múlt és a jelen összeér. A takaros, falusi porta érzetét keltő épület stílusos megjelenésével mindenkit levesz a lábáról – még téged is! A környéken számtalan aktív kikapcsolódási lehetőséget is találsz, ha épp kirándulnál, kerékpároznál vagy lóhátra pattannál.

A szállás linkjét itt találod >>

7. Balatonederics: Basaltina Panzió

A Keszthelyi hegység lábánál, Balatonedericsen lelhetsz rá a Basaltina Panzióra, melynek védjegye az az utánozhatatlan hangulat, amit a kapun átlépve érezhetsz át. A makulátlanul tiszta és friss érzést keltő szobákban örömmel hajthatod álomra a fejed, reggel pedig egy fantasztikus, bőséges reggelire ébredhetsz. A nap többi részében felfedezheted a környék rejtette csodálatos látnivalókat.

A szállás linkjét itt találod >>

8. Kékkút: Oszter-Ház Falusi Vendégbirtok – Észak balatoni különlegesség

A Kékkúton található Oszter-Ház Falusi Vendégbirtok alig 50 méterre helyezkedik el a Levendula portától, így a virágzás idején a levegő megtelik megnyugtató levendula illattal – ráadásul mennyei házi készítésű reggelire is bármikor átugorhatsz! Élvezd a békét, a pihenést és a kertből nyíló csodás látképet!

A szállás linkjét itt találod >>

9. Tihany: Centrum Vendégház

A Tihanyi-félsziget igazi ékszerdoboznak számít, akárcsak az itt találhat Centrum Vendégház. A rusztikus szálláshely páratlan környezetben várja az érkezésed kényelmes szobáival és hívogató teraszával. Ne felejtsd el meglátogatni a közeli Levendula Kézműves Fagylaltozót se!

A szállás linkjét itt találod >>

10. Badacsonytördemic: Balaton Rustic Guesthouse

Végtelenbe futó szőlőtőkék, háttérben a Balatonnal… kell ennél tökéletesebb helyszín a kikapcsolódáshoz? A jól felszerelt konyhában vagy a kertben kedvedre főzőcskézhetsz a családnak vagy a barátoknak és feltétlenül nézz be a környéken található neves borpincékbe is! 

A szállás linkjét itt találod >>

A Szallas.hu-n kereshetsz szállásokat kifejezetten a Balaton északi partján. Itt éred el a szálláskínálatot >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
76%
Imádom
Imádom
6%
Vicces
Vicces
12%
Hűha
Hűha
6%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%