Tippek utazáshoz

Black Friday a Szallasguru.hu-n! Ennél olcsóbb már nem lesz a wellness!

1 perces olvasási idő
Black Friday Szallasguru.hu
Black Friday Szallasguru.hu

Black Friday, vagyis fekete péntek. Ez a hivatalos megnevezése annak a november végi napnak (idén november 29.), amit az Egyesült Államokban hagyományosan a karácsonyi bevásárlási szezon kezdetének tekintenek. A hálaadást követő első pénteken ugyanis óriási leértékelések zajlanak országszerte és nem ritka, hogy a nagy akciókkal nyitó üzletek előtt órák hosszat várakoznak az emberek azért, hogy bejussanak és kedvező áron vásárolják meg a karácsonyi ajándékokat. Black Friday a Szállásguru.hu-n is lesz! Mutatjuk, hogy vehetsz részt!

Black Friday Magyarországon

Néhány éve a Black Friday Magyarországon is elterjedt annyi különbséggel, hogy hazánkban nem muszáj órákig sorban állni, hanem interneten is lehet vásárolni, Sőt, ma már nem csak az elektronikai cikkekre vonatkoznak a szuper árak, hanem akár wellness hétvégékre is!

November 29: Black Friday a Szallasguru.hu-n 

A SzallasGuru.hu oldalán eddig is a legjobb félpénzes ajánlatokat találtuk, most pedig soha nem látott akciókat ígérnek a Black Friday napjára, november 29-re!

Szerinted mennyibe kerülnek majd a legjobb ajánlatok? November 29-én kiderül a Szallasguru.hu Black Friday-en!

> (új fülön nyitja meg)”>Látni akarom a titkos ajánlatokat a SzallasGuru.hu BLACK FRIDAY előtt >>

Utazási hack – avagy a legjobb Black Friday ajánlatok 

Ahhoz, hogy Ti se maradjatok le az év legnagyobb szállás akciójáról, iratkozzatok fel a titkos hírlevélre, így mások előtt egy nappal, már csütörtökön megkapjátok a legjobb ajánlatokat. 

3+1 érv, amiért idén kihagyhatatlan a Black Friday a Szallasguru.hu-n

  1. A karácsonyi ajándékszerzés még sosem volt ilyen egyszerű! Ki sem kell mozdulnod otthonról, a legjobb ajánlatokat emailben megkapod. Egy wellness hétvége a szülőknek, egy külföldi városnézés a barátoknak, sőt még magad is meglepheted egy kényeztető pihenéssel január első napjaiban. Garantáltan mindenki jól jár!
  2. Az ajándékutalvány elektronikusan érkezik, így nem kell csomagolni – teszel valamit a környezetért is! 
  3. Az ajándékutalvány karácsonyig az email fiókodban is várhat, így kicsi a lebukás veszélye, nem kell rejtekhelyet keresni otthon az ajándékodnak. 100% meglepetés marad karácsonyig.
  4. Decemberben pedig nem lesz más dolgod, mint hátradőlni és nyugodtan, stressz nélkül várni az ünnepeket – persze csak akkor, ha november 29-én bevásárolsz a Black Friday-en a Szallasguru.hu-n!

> (új fülön nyitja meg)”>Elsőként kérem a SzallasGuru.hu BLACK FRIDAY ajánlatait >>

Black Friday akciók 2020 >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%