Családi kiruccanásŐszi élményszüretToplistákVidéki vendégség

Különleges családbarát szálláshelyek az őszi szünet idejére

3 perces olvasási idő

A hosszú nyári szünet után az iskolába visszatérő gyerekeket az őszi szünet gondolata dobja csak fel, s lássuk be, a szülőknek is jólesik egy kis megállás, pihenés október-november táján. Most olyan családbarát szálláshelyeket ajánlunk nektek az őszi szünet idejére, melyek mindegyike nyújt valami különlegeset, melynek köszönhetően vendégeik a náluk töltött napok során még több élménnyel gazdagodhatnak. 

Különleges családbarát szálláshelyek az őszi szünet idejére
Családbarát szállások az őszi szünet idejére

Különleges családbarát szálláshelyek az őszi szünet idejére

1. Corner Apartman Gárdony – Családbarát wellness szálláshely a Velencei-tónál

A Corner Apartman Gárdony új belépő a családbarát szálláshelyek között, hiszen ez a wellness vendégház 2020 nyarán nyílt meg a Velencei-tónál. A tökéletesen felszerelt, modern szálláshelyen összesen 6 fő talál kényelmes szállást. Bababarát vendégházként minden felszerelési tárgyat biztosítanak, így nem kell magaddal vinned a fél házat. A kicsiket még játszótér is várja a kertben. Ha szerettek biciklizni, bizonyára jó hír számotokra, hogy ezt sem kell hoznotok, használhatjátok a szálláshelyen található kétkerekűeket, melyek közt gyermekkerékpár is van.

Ha egy fárasztó nap végén szívesen pihentek wellness élmények közepette, itt találtok infraszaunát és egész évben használható kültéri dézsafürdőt. A szálláshely különleges szolgáltatása, hogy felár ellenében transzfert biztosít vendégei számára egész Magyarországon.

„Nagyon jól éreztük magunkat, a ház gyönyörű, mindennel felszerelt, a berendezés igényes. Megérkezésünkkor behűtött bor, limonádé és pogácsa várt minket, a tulajdonos nagyon rugalmas és kedves volt minden felmerülő kérdésben. A kert is nagyon szép, ápolt. Ha még egy medence is lenne, akkor még szuperebb lenne gyerekekkel, de így is minden igényt kielégítő a ház és a kert is, csak ajánlani tudjuk!” (Család kisgyerekkel vendégvéleménye a szallas.hu oldalán)

Gárdonyban és környékén ezek a legjobb családi programok >>

2. Kelemen Vendégház Ludányhalászi– Családbarát falusi wellness vendégház

A Kelemen Vendégház Ludányhalászi szálláshelyet egy falusi családi ház teljes felújításával alakították ki Nógrád megyében, egy csendes kis faluban, a szlovák-magyar határ közelében. A 7 férőhelyes korszerű ház mindennel felszerelt, amit csak a modern kor embere kívánhat. Egy fedett kerti pihenőben ping-pong asztal, csocsó és darts tábla található, az udvarban kis játszótér, az épület mögött pedig a wellness ház várja a vendégeket. Itt egy minden igényt kielégítő 3 személyes infraszaunát és egy 3 személyes jakuzzit találtok.

“A szállás egyszerűen fantasztikus. 3 szoba van, mindegyikhez fürdőszoba. Patika tisztaság, modern, kényelmes minden. A konyha nagyon felszerelt, pirító, vízforraló, stb, minden van. A kertben van egy saját játszótér, méghozzá elég nagy, illetve kinti ebédhez, vagy esti beszélgetéshez remek fedett hely van, 10-14 fő biztosan le tud ülni. Ugyanitt kint van darts tábla, tollasütők, ping-pong asztal, csocsó. Egy melléképületben van jacuzzi és szauna is (de 40 fok volt, nem kértük ezek használatát:)) Összegezve, ezen a szálláshelyen akár 2 család is együtt nyaralhat gyerekekkel úgy, hogy egy hétig a kertből sem kell kimenni, egyszerűen minden van.” (Baráti társaság véleménye a szallas.hu oldalán)

Ludányhalászi és környéke sokféle programot kínál >>

3. Barát-bérc Vendégház Nagyhuta – Bababarát hegyvidéki szálláshely

A Zempléni-hegység szívében található Barát-bérc Vendégház Nagyhuta szépen ötvözi a modern igényeket a tradíciók megóvásával, hisz a korszerűen felújított 150 éves parasztház megőrizte eredeti hangulatát. Az egész évben működő bababarát hegyvidéki vendégház minden fontos csecsemőgondozási kelléket biztosít; az egyik fürdőszobában mosógép is található, mely nagyon jól jöhet, ha a csemeték összesarazzák a ruháikat. A gyerekek a kertben kis játszóteret találnak, ám ha kirándulnátok a környéken, a ház előtt futó Kéktúra útvonalán szép helyekre juthattok el. 

„Kedves, segítőkész házigazda. Minden tökéletesen megfelelt a képeknek és a leírásnak. Jól felszerelt, szeretettel és ízléssel felújított romantikus parasztház, nagyon szép helyen, az erdő szélén, patak mellett, egy csendes, nyugodt faluvégi zsákutcában.”(Család nagyobb gyerekkel vendégvéleménye a szallas.hu oldalán)

Ezeket a programokat ajánljuk családoknak Nagyhután és környékén >>

4. Sárkány Lak Vendégház Zebegény– Családbarát vendégház a Dunakanyarban

A Sárkány Lak Vendégház Zebegény tökéletes szálláshely minden családnak, akik az őszi szünet alatt szeretnék felfedezni a Dunakanyart. A 4 fős családbarát vendégházban külön kis kuckót alakítottak ki a gyerekeknek; saját szobájukban mesefigurás ágynemű várja őket, a fal pedig olyan, mint egy óriási LEGO tábla. Ha kutyus is tagja családotoknak, ide őt is magatokkal vihetitek.

Zebegényben és környékén sokféle program vár ősszel is >> 

Különleges családbarát szálláshelyek az őszi szünet idejére
Sárkány Lak Vendégház Zebegény

5. Spirit Homes Apartments Orosháza-Gyopárosfürdő – Gyerekbarát wellness apartmanok 

A Spirit Homes Apartments Orosháza a népszerű Gyopárosfürdő Gyógy-, Park- és Élményfürdő  bejáratától 80 méterre helyezkedik el. Az épületben akár 14 vendég is elfér és számos gyerekbarát szolgáltatást kínálnak. Mindegyik fürdőszobában biztosítanak kiskádat, WC-szűkítőt és fellépőt, valamint kérhető rácsos ágy és etetőszék is. A wellness részleghez tartozik trambulin, bordásfal és játszósarok, az udvarban pedig játszótér áll. Bizonyos apartmanok akadálymentesítettek, babakocsival és kerekesszékkel is használhatóak. Kérhettek reggeli bekészítést, így minden reggel piknik kosárban ínycsiklandó, friss hozzávalók érkeznek. Ez igazán különleges lehetőség, melyet kár kihagyni. 

„Nagyon kellemesen éreztük magunkat, remek volt a szállás, pihentető volt a környezet. Közel van a fürdőhöz, csendes a környék. Mindenkinek ajánlani tudjuk.” (Fiatal pár vendégértékelése a szallas.hu oldalán)

Orosházán és Gyopárosfürdőn ezek a legjobb programok >>

6. Patakpart Vendégház Ófalu – Bababarát falusi szálláshely a Mecsekben

Pécstől 40 kilométerre, 7 domboldal karéjában fekszik egy gyönyörű zsákfalu, itt vár titeket is a Patakpart Vendégház Ófalu. A hangulatos, 7 férőhelyes ház igényes bababarát szálláshely a Mecsekben, ahol minden fontos babagondozási kellék megtalálható, ráadásul 3 éves korig ingyenes az itt-tartózkodás. Ideális választás, ha szerettek kirándulni, mert könnyen elérhetőek a Mecsek, a gemenci erdő és a Szekszárdi-dombság legszebb túraútvonalai.

Itt találod a legjobb programokat Ófalun és környékén >>

Elragadó vendégházak a Mecsekben
Patakpart Vendégház Ófalu

7. Dundee’s Point Apartman Szentendre – Különleges szálláshely családoknak Szentendrén

Szentendre minden utazó egyik kedvenc úti célja, itt találod a Dundee’s Point Apartman szálláshelyet. Az egyedi, vagány design különleges hangulatot ad a 6 fős apartmannak, amely remek bababarát szálláshely. Még babakocsit is biztosítanak, 2 éves korig pedig ingyenes az itt-tartózkodás. Ha biciklis család vagytok, különösen ajánljuk ezt a szálláshelyet, mely a kerékpárút szomszédságában áll, a vendégeknek pedig ingyenesen biztosítanak felnőtt-, gyermek-, sőt, tandemkerékpárt is.

„A szállás minden igényt kielégítő, tökéletes felszereltségű, tökéletes tisztaságú, a Jakuzzi-ról nem is beszélve. Egyedi, modern stílusával fantasztikus lehetőség a pihenésre. Nagyon jól éreztük magunkat, és szeretnénk még visszatérni. Jókat bringáztunk a tulajdonos által biztosított kerékpárokkal, és finomságokat grilleztünk.” (Baráti társaság vendégvéleménye a szallas.hu oldalán)

Szentendre legjobb programlehetőségeit az őszi szünetben itt fedezheted fel >>

8. Rákóczi12 Vendégház Hollókő – Bababarát vendégház Hollókőn

A Rákóczi12 Vendégház Hollókő a világörökségi Ófalu központja közelében található. Gyönyörű zöld kertje pihenésre hívogat, elegáns, ízléses berendezése pedig még vonzóbbá teszi ezt a családbarát szálláshelyet Hollókőn. A 6 férőhelyes vendégház kényelmes bababarát szálláshely, ahol nemcsak babagondozási kellékeket, de babajátékokat is találtok. A szálláson kutyusok és macskák szintén szívesen látott vendégek.  

„Csodás hely volt. Még sokkal jobban néz ki, mint a képeken és a szállásadó nagyon kedves volt és segítőkész. A ház nagyon felszerelt mindennel, amire szüksége lehet valakinek.” (Baráti társaság vendégvéleménye a szallas.hu oldalán)

A legvonzóbb programokat Hollókőn és környékén itt nézheted meg >>

9. Hello Balaton Apartman Alsóörs – Panorámás apartman a Balaton északi partján

Szeretnéd, ha a reggeli kávézás közben gyönyörködhetnél a semmihez sem hasonlítható balatoni panorámában? Ha a válaszod igen, akkor a Hello Balaton Apartman Alsóörs a te szálláshelyed. A tágas nappaliból egyenesen a Balatonra látsz, amely ősszel is gyönyörű. Az alsóörsi panorámás apartmanban 6 fő fér el kényelmesen, kisgyerekkel utazóknak pedig többféle babagondozási kelléket biztosítanak. A gyerekeket ráadásul babajátékok, játszótér és trambulin is várja.

Alsóörsön és környékén is rengeteg a szuper program az őszi szünetben >>

Különleges családbarát szálláshelyek az őszi szünet idejére
Hello Balaton Apartman Alsóörs

10. Nádirigó Apartmanház Balatonberény – Szálláshely nagy családnak a Balaton déli partján

A Nádirigó Apartmanház Balatonberény szálláshely bemutatását hadd kezdjük azzal, hogy gyerekek 8 éves korig ingyenesen tartózkodhatnak itt, amely nem mindennapi ajánlat. Ebben a bababarát balatoni apartmanban akár 16-an is elfértek egyszerre, így kiválóan alkalmas lehet nagyobb családoknak, társaságoknak, akik az őszi szünetben a Balaton déli partján szeretnének pihenni. 

Balatonberényben és környékén sok izgalmas program vár az őszi szünetben is >>

Különleges családbarát szálláshelyek az őszi szünet idejére
Nádirigó Apartmanház Balatonberény

+1 Villa Holiday Apartman Poroszló – Wellness vendégház a Tisza-tónál

A Villa Holiday Apartman Poroszló egy kitűnő bababarát szálláshely a Tisza-tó egyik legnépszerűbb településén, Poroszlón. Az igényes és teljesen korszerű apartman nemcsak a létező összes babagondozási kelléket biztosítja, de remek wellness szolgáltatásokat is kínál. Kiemelten várnak családokat szálláshelyükön, ahol összesen nyolcan üdülhettek egyszerre.  

„Elégedettek voltunk mindennel. A tulaj és a felesége nagyon kedves es segítőkészek. Az Apartman nagyon jól felszerelt, nem volt hiányunk semmiben. A szobák és a jakuzzi nagyon szuper volt és nagyon tetszett nekünk, hogy a kinti játékokat a felnőttek is használhatták. 8 fős családi társasággal nyaraltunk, és így is kényelmesen elfértünk. Mindenkinek csak ajánlani tudjuk. Mi biztos, hogy vissza látogatunk ide.” (Család nagyobb gyerekkel vendégvéleménye a szallas.hu oldalán)

Poroszló és a Tisza-tó legnépszerűbb és kevésbé ismert programjait itt találod >> 

Reméljük, sikerült ötleteket adnunk, mely szálláshelyekre látogassatok el idén az őszi szünet idején. Ha szeretnél megismerni még több gyerekbarát szálláshelyet Magyarországon, melyek lemondási díj és előre fizetés nélkül is elérhetőek, itt megnézheted és le is foglalhatod őket >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%