Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódás

Őszi wellness kalandok: szállodák gyönyörű környezetben

1 perces olvasási idő
Őszi wellness kalandok: szállodák gyönyörű környezetben


A tökéletes felfrissülés receptjét keresitek? Akkor mutatunk 10 csodaszép hotelt, ahol természetközelben élvezhetitek ki az őszi wellness örömöket. Tóparti szállodák, erdők ölelte szálláshelyek és végtelen nyugalom vár rátok… Indulhatunk?

Őszi wellness kalandok: szállodák gyönyörű környezetben

1. A természet ajándéka: Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag****

Lazítsatok a Börzsöny szívében, egy igazán festői környezetben, ahol az illatos rönkház erkélyén állva csodálhatjátok meg a Duna-Ipoly Nemzeti Parkot! A 150 négyzetméretes wellness részlegben többféle szauna, jakuzzi és medence is helyet kapott. A tökéletes testi-lelki felfrissülés érdekében pedig egy kiadós masszázst is választhattok.

2. Panorámás pihenés: Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád****

Szeretnétek lélegzetelállító panoráma mellett pihenni az erdő ölelésében? Erre a célra az egyik legjobb hotel a Dunakanyarban található. Merüljetek el az élménymedencében, válasszatok a színvonalas szaunák közül és kóstoljátok meg az étterem specialitásait is!

3. Az elveszetett harmónia nyomában: Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza**** +superior

A Mátra kristálytiszta levegője és nyugalma hamar rabul ejti a vándorokat. Fokozzátok tovább a tökéletességet ezzel a remek szálláshellyel, ahol egy csapásra ráhangolódhattok a természetre. Közben viszont ízleljétek meg az étteremben a palóc különlegességeket és próbáljátok ki a natúr wellnesst is!

4. Különleges gázfürdő: Erzsébet Park Hotel Parádfürdő***

Pihentetek már egy őspark közepén? Még nem? Akkor most eljött az ideje! Foglaljatok ide, válasszatok a változatos panorámával megáldott szobakínálatból, és relaxáljatok bátran! A számos aktív kikapcsolódási forma mellett a természetes száraz szén-dioxiodos gázfürdőt is letesztelhetitek, mely 54 betegségre nyújt gyógyírt. Ne feledjétek el csobbanni az úszómedencében se!

5. Főúri kényelem: Újhuta Kastélyszálló Háromhuta

Ez az a hely, ahol a régi eggyé válik az újjal. A különleges kastélyszállóban ugyanis XIX. századi és modern építészeti megoldások is ötvöződnek. A 21 prémium szoba csak arra vár, hogy elfoglaljátok azokat. Túrázzatok a varázslatos környéken, sétáljatok a halastónál, és élvezzétek a tökéletes békét, melyet már régen kerestetek!

6. Kalandok vonzásában: Forest Hills Hotel & Golf Zirc****

Az aktív és passzív kikapcsolódásra vágyók sem csalódnak majd ezen a szálláshelyen, ugyanis a Bakony közepén igényes szobák, kiváló ételek és rengeteg élmény rejtőzik. Ne habozzatok, fedezzétek fel őket: golfozzatok, bowlingozzatok és relaxáljatok is!

7. Tóparti álom: Tó Wellness Hotel Bánk***

A fővárostól nem messze, ahol a Börzsöny és a Cserhát találkozik, egy remek hotel is fekszik a Bánki-tó partján. Élvezzétek ki a wellness világot, kortyoljatok bele a borbár legfinomabb italaiba, hajtsátok álomra a fejeteket a jól felszerelt szobákban vagy csak hagyjátok, hogy elvesszen a tekintetetek a pazar panorámában!

8. Stílusos elegancia: Hercegasszony Birtok Mezőtúr****

Nem csak a hegyvidék, hanem az Alföld is tartogat kincseket. Foglaljatok szállást a Körös partján, ebbe a stílusos hotelbe, mely eleganciájával, egyedi megoldásaival első látásra levesz majd a lábatokról titeket is! Az exkluzív vízi örömök mellett, töltsetek időt a hangulatos stégen is, vagy borozgassatok a szuper kerthelyiségben!

9. Ezer élmény vár: Tisza Balneum Hotel Tiszafüred****

A felejthetetlen pillanatokért a Tisza partjára is elég elutazni. Luxus, kényelem és csodás látkép fogad majd benneteket ebben a hotelben. Vessétek bele magatokat a számos medence egyikébe, vagy szaunázzatok kedvetekre! Ha pedig ráuntok a láblógatásra, akkor béreljetek csónakot és fedezzétek fel a vízen a környéket!

10. Családosoknak is ideális: Greenfield Hotel Golf & Spa Bükfürdő****

Gyönyörű természeti környezetben, prémium szobákkal és wellness paradicsommal találkozhattok ezen a nem mindennapi szálláshelyen. Golfozzatok, egyetek jókat és, ha gyerkőccel érkeztek, akkor sem kell aggódnotok, ugyanis a számos gyermekbarát szolgáltatás miatt ők sem fognak unatkozni! 

Felejthetetlen őszi wellness hétvégékhez ajánljuk a következő szálláshelyeket is >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%