Családi kiruccanásVidéki vendégség

Családbarát szállások a Dunántúlon (térképpel)

1 perces olvasási idő

Kültéri és beltéri programkínálat, tágas, jól felszerelt szobák vagy egész napos wellness élmények. Mindegyik szempont lehet egy családi nyaralás során. Mutatunk három szálláshelyet, melyekben biztosan nem fognak csalódni a szülők és a gyerekek sem: családbarát szállások a Dunántúlon!

Családbarát szállások a Dunántúlon

Családbarát szállások a Dunántúlon

Zalakaros: Hotel Karos Spa **** +superior

A szálloda tavaly családbarát szálláshely kategóriában szerzett bronz fokozatú elismerést, így biztosan nem fogtok mellé, ha a Hotel Karos Spa****+superiort választjátok. Az épület kevesebb, mint fél kilométerre található a központtól szőlőhegyekkel, dombokkal és erdőkkel szegélyezett, varázslatos környezetben. A nemrég felújított családi szobák tágasak, kényelmesek és még erkély is tartozik hozzájuk. A gazdag wellness részleg közel 1000 négyzetméternyi élményt kínál – 5 beltéri és 2 szezonálisan üzemelő medencéjével pedig minden generációnak kikapcsolódást biztosít.

A felnőtteknek jó szívvel ajánljuk a sokszínű szaunavilág felderítését is, mely profi szaunát, gőzkamrát és jégbarlangot is tartalmaz. Ha most azon aggódnál, hogy ki vigyáz addig a gyerkőcökre, akkor van egy jó hírünk: a szálloda szolgáltatásai közé tartozik az ingyenes gyermekfelügyelet, melyet szakképzett óvónőkkel látnak el. A legkisebbek meghódíthatják a Leveli Béla játszótéren található kalandtornyot vagy a sok izgalmat rejtő drótkötélpályát, de kipróbálhatják a játszószobában található almafacsúszdát is. Kamaszoknak egy kiadós ping-pongozást, csocsózást vagy x-box kinect élményt javasolunk. A Hotel Karos Spa****+superior manóbüféjében a gyerekek kedvenc ételeiket is kérhetik, így az étlapon tejbegríz és bundáskenyér is szerepel. Ráadásul érdemes figyelni a szálloda honlapját is, mert gyakran szerveznek családi programokat – például bábszínházi előadásokat is.

A szállás linkjét itt találod >>

Családbarát szállások a Dunántúlon
Játszószoba

Bükfürdő: Danubius Hotel Bük****

Családosoknak ideális választás a Danubius Hotel Bük****, mely számtalan élménnyel készült annak érdekében, hogy a kicsik és a nagyok is jól érezzék magukat a nyaralás alatt. Az all inclusive szállodában a családi wellness oázis élmény -és gyermekmedencével, jakuzzival, gőzfürdővel és izgalmas szaunakínálattal gondoskodik róla, hogy minden korosztály megtalálja a szórakozást – mindezt 1200 négyzetméteren. A felnőttek gondtalan lazítását a szálláshely animátorai garantálják, akik izgalmas programokkal várják a gyerekeket, míg a szülők kikapcsolódnak.

A szállodában ráadásul térítésmentesen igénybe vehető – többek között – a minigolf és az asztalitenisz is. A fizetős szolgáltatások közül pedig a bowling, a kerékpárkölcsönzés és a fűtött teniszpálya is a rendelkezésetekre áll. Az első szinten a beltéri játékokat a lustább kamaszok is élvezni fogják, akik kipróbálhatják a csocsót, a billiárdot, a dartsot és xboxozhatnak is. Kisebb gyerekeknek a bébi játszószobát és a kerti játszóteret ajánljuk. A Danubius Hotel Bük**** bababarát szálláshelyként ráadásul 6 éves korig ingyen fogadja a gyerkőcöket. 

A szállás linkjét itt találod >>

Sárvár: Harmónia Termál Hotel*** +superior

A Vas megyében található Sárvár igazi üdülőparadicsomnak számít a Dunántúlon. Amennyiben ide tervezitek a nyaralást, jó szívvel ajánljuk a Harmónia Termál Hotel***+superiort, mely alig 50 méterre található a  Sárvári Gyógy-és Wellness fürdőtől. Az ízléses, tágas szobák a családok számára is ideálisak és igény szerint gyerekágyneműt, kiságyat, asztali etetőszéket, fürdetőkádat és bébiétel melegítési lehetőséget is kérhettek.

Az apróságoknak a játszóház nyújt felejthetetlen kikapcsolódást, ahol kipróbálhatják a csúszdás labirintust vagy jó idő esetén a kerti játszóteret. Természetesen a Harmónia Termál Hotel***+superiorban a nagyobb gyerekekre is gondoltak: nekik mini golffal, léghokival, csocsóval és xbox élményekkel készülnek. Bababarát szálláshelyként pedig 3 éves korig nem kell fizetni az itt töltött éjszakákért.

A szállás linkjét itt találod >>

Fedezd fel a többi belföldi szálláshelyet is a szallas.hu oldalán! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%