Családi kiruccanásNyári vakációVidéki vendégség

Gyerekjáték a családi vakáció – 5 úti cél az álomnyaraláshoz

1 perces olvasási idő

Kíváncsiak vagytok a tökéletes családi vakáció receptjére? Akkor jó helyen jártok! Mutatunk nektek 5 szuper szállást, ahol nem csupán felejthetetlen élményekre bukkanhattok, hanem remek baba- és gyermekbarát szolgáltatások gondoskodnak a kényelmetekről. Kisvonatozás az erődben? Vízi kalandok a wellnessben? A lehetőségek száma végtelen! Hangolódjatok velünk a családi pihenésre a legjobb szállodákban és vendégházakban!

Gyerekjáték a családi vakáció – 5 úti cél az álomnyaraláshoz

1. Bobóországtól az élményfürdőig: Kolping Hotel Spa & Family Resort Alsópáhok****

Igazi gyerekparadicsomba csöppenhetnek a lurkók, ha úgy döntötök, hogy a családi vakáció színhelyéül a Kolping Hotelt választjátok. Ejtőzzetek a családi élményfürdőben, szaunázzatok közösen, majd kóstoljátok meg a legfinomabb falatokat az étteremben, ahol a gyermekbarát szolgáltatások igazi élményt varázsolnak az étkezésekből! Ne aggódjatok, a hotelben minden korosztály jól érzi majd magát! Ráadásul itt található az ország legnagyobb szállodai játszóháza is! 

Foglaljatok itt! >>

+ Tipp, ha elvonulnátok: Kolping Holiday Resort Alsópáhok

Élvezzétek a Kolping Hotel összes kitűnő szolgáltatását, miközben szállodai szobák helyett színvonalas, teraszos, 82 négyzetméteres, klimatizált apartmanházakban pihentek!

Foglaljatok itt! >>

2. Csónakázás, kisvasút és erdei örömök: Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments Nagyhuta ***

Lazítsatok a családdal egy valóban különleges helyen: az erdő ölelésében, tóparton, egy idilli vadászkastélyban! A felnőttek végre kikapcsolódhatnak a szaunában vagy a jakuzziban, míg a gyerekek birtokba veszik a gyermekmedencét, a játszóteret vagy játszószobát. Amennyiben szeretnétek összemérni az erőtöket, akkor bowlingozhattok vagy asztaliteniszezhettek is. A környék pedig számtalan szuper túraútvonalat rejt, de érdemes kipróbálni a kisvasutat és a csónakázást is!

Foglaljatok itt! >>

Tipp, az egyedi nyaraláshoz: Tegyétek feledhetetlenné a szabadság perceit és aludjatok egy illatos rönkházban!

3. Feltöltődés a természetben: Diamant Hotel Szigetköz Dunakiliti**** +superior

Ébredjetek madárdalra a Szigetköz szívében, egy remek szállodában, mely alig pár lépésre magasodik a Dunától. A természet közelsége mellett izgalmas vízi örömökkel: kültéri és beltéri élménymedencével, jakuzzival, homokos stranddal találkozhattok, ha ide látogattok. A gyerkőcök pedig rajongani fognak a kétszintes játszóházért, a kisállat simogatóért, a gyermekpancsolóért és az óriás játszótérért.

Foglaljatok itt! >>

4. Életre kel a középkor: Hotel Kapitány Sümeg**** +superior

Száguldó nyílvesszők, legyőzhetetlen kardforgatók és páratlan lovagi lakomák elevenednek meg – a Sümegi várral a háttérben – ebben a varázslatos hotelben. Válasszátok a többgyermekes szülők részére megálmodott, tágas családi szobát, ahol mindenki kényelmesen elfér majd és innen rákészülhettek a szálloda nyújtotta örömökre: az 1000 négyzetméteres wellness birodalomra, a remek ételekre és a történelmi élménypark attrakcióira! A kicsik biztosan imádni fogják a lovaglást, a kisállat-simogatót és a középkori játszóteret is!

Foglaljatok itt! >>

5. Élmények a sódombokon túl: Saliris Resort Spa & Conference Hotel Egerszalók****

Egerszalókon, a sódombok árnyékában egy igazán exkluzív és kalandokban gazdag szálloda húzódik meg, ahol 10 ezer négyzetméternyi vízfelület gondoskodik róla, hogy minden korosztály jól érezze magát. Csobbanjatok a kültéri és beltéri medencékben,  mókázzatok a gyerekekkel a sodrófolyóban, vagy csak hagyjátok, amint a lurkók felfedezik maguknak a remek animációs programokat, a játszószobát és az égbe repítő trambulint!

Foglaljatok itt! >>

További családbarát szállástippekért nézz körül a szallas.hu oldalán >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%