CsobbanóhelyekBudapest és környéke

Dolgozz és kirándulj a magyar Thaiföldön!

2 perces olvasási idő

A Covid alaposan felforgatta az életünket az utóbbi két évben, de azért voltak pozitív hozadékai is ennek az elhúzódó karanténidőszaknak. Rengeteg munkáltató belátta például azt, hogy nem ördögtől való dolog a home office.

A Pálfai házaspár csavart még egyet a történeten és létrehoztak egy olyan közösségi irodát, ahol eszméletlen természeti környezetben izzíthatod be a kreatív problémamegoldó képességed. Ez az OOO Campus. De mit is jelent pontosan a Dunakanyar legszebb részén dolgozni? Hogyan lehet ötvözni a vakációt a munkával? És tényleg Nagymaros lenne a magyar Thaiföld?

OOO Campus + szállások és látnivalók Nagymaroson

Dolgozz és kirándulj a magyar Thaiföldön!
Nagymaros, a Dunakanyar szíve

Kezdjük az elején: mi az az OOO Campus?

Érezted már úgy, hogy az őrület kerülget a négy fal között? Hogy sokkal hatékonyabban tudnál dolgozni, ha a szürke betondzsungel helyett a természet üde zöldjén pihentetnéd a tekinteted? Ez az ábránd ma már simán átemelhető a valóságba, ráadásul nem is kell érte vért izzadnia a pénztárcádnak.

Dolgozz és kirándulj a magyar Thaiföldön!
Törd meg a rutint!

Az OOO Campus lényegében egy hétköznapi közösségi iroda – csak éppen semmi hétköznapi nincs benne. Itt ugyanis dudák és szirénák helyett maximum madárdal zavarhatja meg a hétfői meetinget. Árnyas teraszán függőágyak és hangulatos munkaállomások váltják egymást, odakint pedig a Dunakanyar bámulatos panorámája feszül előtted. Akár egy festmény.

Dolgozz és kirándulj a magyar Thaiföldön!
OOO Campus munkaállomások

Kitaláltad már, mire utal a hely elnevezése? Az irodai élet egyik bejáratott kifejezésére, az out of office-ra (házon kívül).

Dolgozz és kirándulj a magyar Thaiföldön!
OOO Campus munkaállomások

Ha kreatív munkát végzel vagy szimplán csak szeretnél egy napra kilépni a rutinból, ettől a helytől el fogod dobni az agyad. 

Bár minden munkanap ilyen lenne!

Azt tudtad, hogy pár lépésre a Campustól egy szabadstrand is vár téged? Csak képzeld magad elé: bestresszeltél egy feladat miatt, sehogy sem találod a kiutat, aztán csobbansz egyet a Duna józanítóan hűs vizében és heuréka! Már eszedbe is jutott a megoldás.

Dolgozz és kirándulj a magyar Thaiföldön!
Testi-lelki feltöltődés munka közben? Igen!

Pár hasznos tudnivaló álmaid munkanapja előtt

  • Nyitvatartás: májustól szeptember végéig. Hétfő-Péntek 9:00-17:00
  • Napijegy: 3 490 Ft
  • Megközelítés: a révtől 1, a vasútállomástól pedig 5 perc sétára van, a szabadstrand szomszédságában
  • Ezt tartalmazza az ár: munkaállomás, wifi, áramforrás, zárható szekrény, törölköző használat (limitált), ajándék kávé, limonádé

Szétnézek a nagymarosi szállások között >> 

Jó, de miért lenne Nagymaros a magyar Thaiföld?

Thaiföldön szinte minden sarkon van egy digitális nomádok számára fenntartott közösségi tér, ahol a vízpart és a természet közelében dolgozhatunk. A nagymarosi iroda ezt az érzést szeretné átadni úgy, hogy ne kelljen érte átrepülnünk a fél világot.

Ne számíts például türkiz tengerpartokra és masszív dzsungelfoltokra, de cserébe a környező magaslatokat sűrű erdőségek fedik, a Duna szép időben kékesen csillog és amikor hajóra vagy kajakra pattanva fedezed fel a környéket, egészen beleélheted magad az igazi digitális nomádok életébe.

Dolgozz és kirándulj a magyar Thaiföldön!
Ringatózz a Duna vizén

Az biztos, hogy Magyarország határain belül itt kerülhetsz a legközelebb az ikonikus thai vidék életérzéséhez.

Most pedig vessünk egy pillantást arra, hogy az OOO Campusban töltött rendhagyó munkanapjaid után milyen látnivalókkal készülhetsz rá a következő hétre!

A kötelező körök: Nagymarosi látnivalók

Ismered a Remete-barlang rejtélyes történetét? Ebben a cikkben eláruljuk:

Nagymarosi szállások, utazótársaid ajánlásával

Következő válogatásunkban 5 olyan szállást mutatunk neked, ahol panorámás környezetben maxolhatod ki a kényelmet. Hiteles vendégvéleményekkel is megspékeltük a listát, hogy biztos lehess abban: a legjobb döntést hozod meg nagymarosi foglalásoddal.

Vadmaros Vendégház: 6 fős faház, ahol minden rólad szól

Életben is pont olyan mint a képeken, tiszta, rendezett, szuper helyen. Mindennel felszerelt apartman. Nagyszerű fogadtatás a szállásadó részéről. Kellemes egy hetet töltöttünk ott, szívesen visszamennénk, jó szívvel ajánlom mindenkinek!

Megnézem a többi fotót is >>

Patinás pihenés: gyönyörű helyen vár az Anna Apartman

A házigazdák nagyon kedvesek, segítőkészek, rugalmasak voltak. A szállás tiszta, maximálisan felszerelt, akár több hetet is el lehetne itt tölteni. A bútorok gyönyörűek, jó állapotban őrzik a régi szépségüket. A kilátás csodás.

Dolgozz és kirándulj a magyar Thaiföldön!
Csodás kilátás a teraszról

Lefoglalom >>

Családbarát kuckó, egy csipet wellness-szel: Mókuslak Üdülő

„A szálláshely fantasztikus kilátással rendelkezik, a ház modern, nagyon jól felszerelt, tiszta, rendezett. A szauna is szuper! A házigazda nagyon kedves, segítőkész. Tökéletes nyaralás volt!”

Ezt választom >>

A tökéletes menedék: Dunakanyari Moson Patak Vendégház

„A ház igényes, jól felszerelt, nagyon-nagyon hangulatos, tiszta. A falra szerelt krétával írható tábla az egyik kedvencünk volt, arra írtuk a programjainkat. A hatalmas, hegyre néző terasz csodás, ott reggeliztünk, vacsoráztunk, miközben láthattuk a pazar, gondozott kertet is. Sütögetéshez is minden adott..

Érdekel az ajánlat >>

Családokra hangolva: Kilátó vendégház

Szerettünk volna elszakadni a főváros nyüzsgésétől, de nem szerettünk volna órákat utazni a pihenésért. Kiderült, hogy remek választás volt Nagymaros és a vendégház is, ami még Nagymaroson belül is egy csendesebb, nyugodtabb környezetben található.

A Kilátó Vendégház a kedvencem >> 

Bólints rá a stílusos workationre, és legyen olyan különleges munkanapod, amilyen még sosem volt! Ha pedig nem találtad meg a listában a hozzád legjobban passzoló szállást, az alábbi cikkben tuti megtalálod a Nagy Őt:

(Képek: Szallas.hu, ooocampus.com)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
12 bejegyzés

A szerzőről
Brigi vagyok: fordító, blogger és harcedzett szövegszelídítő. Legszívesebben minden szabad percet írással vagy utazással töltenék – ha vegyíthetem a kettőt, úgy a legjobb. Itt a blogon főleg városnézések, könnyű túrák és bakancslistás látnivalók kapcsán találkozhatsz velem, de nem idegen tőlem a gasztro téma sem.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Programok hétvégére

    A legjobb húsvéti programok Budapesten, kicsiknek és nagyoknak

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    TOP 20 vegetáriánus és vegán étterem országszerte

    2 perces olvasási idő
    Csobbanóhelyek

    Legszebb magyarországi TAVAK GYŰJTEMÉNYE térképpel, leírással, képekkel

    9 perces olvasási idő