Wellness + HotelekNyári vakációProgramok hétvégéreRomantikus kikapcsolódás

Amikor csak egyetlen nap jut wellnessre…

1 perces olvasási idő

Előfordul, hogy nincs idő, energia, kapacitás több napra elszakadni a mindennapoktól. De azok számára is van remény, akik csak egy napra szeretnének elbújni a világ elől kikapcsolódni. Összeszedtem néhány szuper wellness hotelt, amik nem csak szállóvendégeket fogadnak.

Danubius Health Spa Resort Hévíz ****+superior

A hotel több egynapos programcsomaggal várja az érdeklődőket a Hévízen.

A csomagok különféle kombinációit tartalmazzák a masszázsoknak és wellness élményeknek. Aki önmagával szeretne tölteni egy kis időt, annak nagyszerű kikapcsolódási lehetőség.

További információk >>

Aquaworld Resort Budapest ****+superior

A négycsillagos Aquaworld Resort egésznapos kikapcsolódást kínál az egész család számára! Ez az a hely, ahol kicsik és nagyok is jól érezhetik magukat.

A komplexum csúszdákkal, élménymedencékkel, kültéri és beltéri medencékkel, hétvégente pedig különféle programokkal várja az egész családot.

Kattints a részletekért >>

Silvanus Konferencia és Sport Hotel Visegrád ****

Az én személyes kedvencem a Hotel Silvanus szintén különféle speciális ajánlatokkal várja a kikapcsolódni vágyókat. Mesebeli panorámája a Dunakanyarra már önmagában megér egy misét, de a wellness részlegről se feledkezzünk meg, ha már arra járunk. Választhatunk olyan csomagot is, amihez egy kellemes ebéd vagy vacsora is tartozik a Panoráma étteremben.

Még több információ a szállodáról >>

Velence Resort & Spa****+superior

A Velencei-tó partján álló szálloda egész évben nyitva áll a nem szállóvendégek előtt is.

Nagyszerű élményt nyújt a gyermekek számára. Ugyanakkor többféle romantikus csomagot kínál pároknak, akik szeretnének elbújni egy kis időre a világ zaja elől.

Kattins a további részletekért >>

Thermal Hotel Visegrád****+superior

A Dunakanyar egyik gyöngyszeme nagyszerű lehetőséget nyújt egy egész napos komplex kikapcsolódásra.

Ellátogatva a festői Visegrádra bármilyen programot kombinálhatunk egy kellemes ebéddel a hotel éttermében és egy kis pihentető wellnessel. Egy frissítő túrát vagy a városban való nézelődést követően üdítően hathat egy kis kényeztetés.

Még több fotó és érdekesség a szállodáról >>

Duna Relax & Event Hotel Ráckeve ****

A Ráckevén található hotel távol a város zajától várja vendégeit. Csak mellékesen jegyzem meg, hogy nagyszerű helyszín céges rendezvények számára is.

Azonban véleményem szerint legmegkapóbb tulajdonsága, hogy azon kevesek közé tartozik, akik gyerekmentes kikapcsolódást kínálnak. Ez a felnőttbarát szálloda kizárólag 16 év feletti vendégeket fogad, így egyedülálló pihenést garantál mindenki számára.

További részletek >>

Duna Residence Dunaszentmiklós

Dunaszentmiklóson apartmanházakkal és jól felszerelt wellness központtal, festői környezetben várja az odalátogatókat.

Ha valaki természetközeli wellnessre vágyik, akkor ez az ideális helyszín számára.

Még több fotó a különleges szálláshelyről >>

Szent Orbán Erdei Wellness Hotel Kóspallag****

Maradjunk még egy pillanat erejéig a természetközeli kikapcsolódásnál, a Szent Orbán Erdei Wellness Hotel**** egy igazi kincs a Börzsöny szívében.

Budapesttől csak 70 km-re a börzsönyi erdő közepén lebilincselő környezetben pihenhetünk.

Még több fotó az erdei szállodáról >>

Abacus Business & Wellness Hotel Herceghalom****

Herceghalomon látja vendégül a kikapcsolódni vágyókat az Abacus Hotel. Betérhetünk akár egy kellemes vasárnapi brunch ebédre, egybekötve egy pihentető wellness programmal.

Kattints a részletekért >>

Szépia Bio & Art Hotel Zsámbék****

Azoknak, akiknek fontos az egészséges életmód vagy esetleg művészetkedvelők, érdemes ellátogatniuk Szépia Bio & Art Hotel****-be, Zsámbékra. Ennek a szállodának a különlegessége, hogy bio komfort szobákkal várja az ott éjszakázni kívánó vendégeit.

Itt külön figyelmet fordítanak az alvás minőségére. A hotel állandó és időszakos kiállításoknak egyaránt otthont ad, köszönhetően a tulajdonos család művészettel foglalkozó tagjainak. Így egy igazán egyedi környezetben pihenhetünk.

Még több fotó >>

+1 Cegléd Gyógyfürdő és Szabadidőközpont

A gyógyfürdő termálvize egészségmegőrző kikapcsolódást kínál minden érdeklődőnek. Nem csak a pihenni vágyók számára lehet érdekes a szabadidőközpont, hiszen számos sportolási lehetőség is igénybe vehető.

Illetve az 1900m2-en elterülő park is már okot adhat egy látogatásra. Aki pedig úgy érzi, hogy egy nap nem volt elég foglalhat a gyógyfürdő közvetlen közelében elhelyezkedő apartmanházak valamelyikében.

TIPP: A szallas.hu oldalon foglalóknak 20 % kedvezmény jár a belépő árából!

Mint láthatjuk, a választék igencsak széles. Számtalan különféle lehetőségből válogathatunk közel és távol, így mindenki megtalálhatja a számára legkedvesebb kikapcsolódást.

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
100%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%