Kedvenc szállásokBarátokkalCsaládi kiruccanás

Egyedi szálláshelyek, ahol különleges élményekre találsz

1 perces olvasási idő
Sirocave Barlang Apartmanok, Sirok

Unod már a pörgős hétköznapokat? Szakadj ki a munkanapok zsúfolt, stresszes világából és pihend ki magad vidéken! Tarts velem és megtudod, milyen különleges és egyedi szálláshelyek sorát rejti Magyarország! Pár kattintással le is foglalhatod utazásodat. 

Ahhoz, hogy relaxálni tudj és kikapcsold magad, nem kell külföldre utazni. Magyarországon számos csodálatos helyet találhatsz, ahol nem csak a környezet különleges, de a szállásod sem mindennapi.

Egyedi és különleges szálláshelyek Magyarországon

Sirocave Barlang Apartmanok Sirok

Az alábbiakban láthatjuk, hogy Sirokon barlangokból kialakított apartmanok várják az érdeklődőket. Az apartmanok kétágyas szobát tartalmaznak, jól felszerelt konyhával és zuhanyzós fürdőszobával foglalhatóak. 

Ha programot szeretnél, azt is találsz! 

A Mátra hegység legnagyobb és egyik legismertebb várromja a vulkáni csúcson található Siroki vár. A vár romjai közül lenyűgöző panoráma tárul elénk a környező hegyekre.

A részleteket ITT megtalálhatod >>

A siroki vár bejárata (fotó: Bene Marianna)

Mohatetős Lombház Üröm

Ha szeretnél egy kis időt a természetben eltölteni akkor el kell látogatnod a Mohatetős Lombházba! Itt nem zavar majd a város zaja, magadra és párodra fordíthatod időd.  

Aki szereti a természetet, a madárcsicsergést és az erdőt, az a Mohatetős Lombházba jól fogja magát érezni. Az épület klimatizált, Wifi-vel és síkképernyős tv-vel felszerelt. Az apartman fűthető, így télen-nyáron egyaránt a vendégek rendelkezésére áll. Az apartmanban dézsafürdő és finn szauna elérhető.

Egyedi szálláshelyek, ahol különleges élményekre találsz
Mohatetős Lombház Üröm

FOKA Úszó Vendégház Szeged – Egyedülálló szállásélmény a Tiszán!

Az Úszó Vendégház Szeged belterületén, a Tisza folyón található. A téli időszakban kiváló lehetőséget biztosít az ide utazók számára, hogy egy igazán különleges élményben legyen részük. A vendégház 2-6 fő részére biztosít kellemes kikapcsolódást teljes komfort mellett.

Együtt kelni a Tiszán felkelő nappal, vagy nézni a Belváros felett a Tiszán lenyugvó napot. Mindez lehetséges akár az üvegpanorámás épületből, akár az óriási teraszról. Amennyiben az időjárás engedi, lehetőség van kajak-kenu, vagy akár motoros kishajó bérlésére is. Így könnyen és gyorsan elérhető a Tisza-Maros torkolat, vagy akár a Belváros is. 

A parton kialakított bográcsozó helyen lehetőség van főzésre, grillezésre, vagy akár a kemencében egy kenyérlángos gyors elkészítésére is.

Buliház Gödöllő

Külsőleg egy átlagos apartmannak tűnhet, azonban ha belülről meglátod a házat, garantáltan eláll a lélegzeted. Kedvező áron, saját elképzelésének megfelelően állíthatod össze a neked tetsző programot. A ház 30 km-re Budapesttől található, Gödöllőn. Autóval 15-20 perc alatt, de tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető kertvárosi környezetben található partyház. Partikra, összejövetelekre, céges csapatépítésre kiválóan alkalmas a családi ház. Óriási, 550m­2-es légkondicionált házban, nagy tánctérben, hang- és fénytechnika mellett mulathatsz barátaiddal. 

Ez még nem minden, hiszen fűtött 80 m2-es beltéri úszómedence, jakuzzi,  finn szauna várja a wellnessezni vágyókat. A nyitott fedett teraszon raklap kerti bútor elérhető 30 fő részére, nyugágyakkal, illetve grillezési és bográcsozási lehetőséggel. 

Lockarium Escape Rooms

Ha a buli előtt szeretnéd feldobni a csapat hangulatát, és egy összerázó programot szerveznél, akkor a Lockarium Escape Rooms vár titeket sok szeretettel. 

A szabadulós játék egy élőszereplős csapatjáték, ahol a választott pálya szerinti történetbe csöppenve kell kreatívnak lenni. 60 percen belül kell kijutni a pályáról, azaz megoldani a feladatokat. Ügyességi és logikai feladatok rejtik az utadat lezáró lakatok kódját, illetve a kulcsokat, de ezt a csapatoddal neked kell megtalálni és megfejteni! Több izgalmas pálya is elérhető, hogy a számotokra legizgalmasabb pályán játsszatok! 

Lockarium Escape Rooms

Keresd meg a számodra legszimpatikusabb szálláshelyet vagy válogass a szallas.hu oldaláról >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%