Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakációRomantikus kikapcsolódás

Töltse meg élményekkel a nyaralást a Velence Resort & Spa****-ban!

2 perces olvasási idő

Ismeri a titkát a tökéletes nyaralásnak? Ha még nem, akkor most eláruljuk Önnek. Tartson velünk egy különleges, tóparti szállodába, ahol szédítő wellness kalandok, varázslatos gyermekparadicsom és igazi testi-lelki feltöltődés várja – ezer élménnyel fűszerezve! Irány a Velence Resort & Spa****, ahonnan életre szóló emlékekkel térhez haza!

Új értelmet nyer a kényelem

Csodaszép természeti környezetben, alig 45 km-re a fővárostól, a Velencei-tó partján magasodik a Velence Resort & Spa**** impozáns épülete. A modern megjelenésű hotel összesen 400 férőhellyel rendelkezik, mely változatos szobakínálatának köszönhetően minden korosztály minden igényére remek választási lehetőségeket ajánl.

Töltse meg élményekkel a nyaralást  a Velence Resort & Spa****-ban!
Velence Resort & Spa****,

A családosoknak még összenyitható szobákkal is kedveskednek a segítőkész vendéglátók, ráadásul gyermek- és bababarát hotelként számos szolgáltatással (bébiétel melegítő, babaágy, fürdőszobai bekészítések, stb…) garantálják a felhőtlen kikapcsolódást a szálláshelyen. További jó hír, hogy 6 éves korig a szálláshely ingyenes.

Érdemes kipróbálni a superior és deluxe lakosztályt is, vagy az exkluzív hangulatot kínáló luxus apartmanokat, melyek nem csak a gyerkőccel érkező vendégek szívét rabolják majd el. A komfortos, légkondicionált és ízléses szobákhoz erkély, vagy terasz is tartozik, így a Nap első, vagy utolsó sugarait is „az otthon melegéből” csodálhatja meg.

Töltse meg élményekkel a nyaralást  a Velence Resort & Spa****-ban!
Komfortos, légkondicionált és ízléses szobák

Vízi kalandok a javából

A többszörös díjnyertes hotelben a kétszintes, 3600 négyzetméteres élményfürdő valódi szauna oázissal egészül ki, ahol a legkisebbek és a legnagyobbak is önfeledten hódolhatnak a vízi örömöknek. Csobbanjon a beltéri élménymedencében, lazítson a jakuzzi buborékai között, élvezze ki a masszázsfúvókák frissítő ajándékát! Nyáron nem csupán a Velencei-tó vízében mártózhat meg, hanem a strandon túl a kültéri élmény- és tanmedencében is felfrissülhet, miközben pazar kilátás nyílik a Velencei- tóra és a környező dombokra. 

Töltse meg élményekkel a nyaralást  a Velence Resort & Spa****-ban!
A kültéri élménymedencéből élvezhetjük a naplementét

Ha gyógyulni szeretne, akkor is érdemes a Velence Resort & Spa****-ba foglalni, ugyanis az ásványi sókban gazdag gyógyvizes medencék gondoskodnak arról, hogy a maximális relaxáció mellett a szervezet ellenálló képessége is új szintre lépjen. Győződjön meg a vitalitást serkentő gyógyvíz erejéről személyesen, töltődjön fel a méregtelenítő hatású gőzkamrában, vagy vegyen részt a különleges élményt kínáló szauna szeánszokon!

Töltse meg élményekkel a nyaralást  a Velence Resort & Spa****-ban!
Romantikus pihenéshez is kiváló helyszín

Fókuszban a családok

A hotelben természetesen a legkisebbek is maximális odafigyelésben részesülnek, mivel a legjobb programokkal készülnek nekik az aranyfokozatú családbarát, valamint a Kidsoasis öt szélforgós  minősítéssel rendelkező szállodában. A wellness részleg gyermekmedencéjében az apróságok vidáman pancsolhatnak és csúszdázhatnak. A nagyobb gyerkőcök pedig a vízi gombák, a sodrófolyó és a buzgárok által kínált élményekbe is belekóstolhatnak.

A csemeték nem csupán a vízi kalandok miatt fogják kedvelni a hotelt, hanem a 4 különböző korosztálynak szóló játszóház miatt is. Itt a háromszintes dzsungelben valódi izgalmak várják őket, függőhíddal, csúszdával, egyensúlyfejlesztő forgóhengerekkel, a kisebbek részére ügyességi és logikai játékokkal, mászó fallal.

  • A Hempergő a babák számára kialakított játszóhely, pihe-puha plüss figurákkal, matató fallal, fejlesztő játékokkal, színes babzsákokkal.
  • A Játéksziget a 3 év feletti korosztálynak biztosít gyermekfelügyeletet, hogy a szülők is ki tudjanak kapcsolódni egy-két órára. Itt biztosan minden gyermek megtalálja a számára kedves játékot, de ha kedve van rajzolhat, színezhet, festhet, nyomdázhat is, és ez csak néhány példa a számtalan kézműves lehetőség közül, amivel képzett animátorok várják a lurkókat.
Játszóház 4 korosztály részére

A szálloda két kabalafigurája, Ele-Fülöp és Ele-Fanni szuper animációs programokkal garantálja a felhőtlen szórakozást. A gyerekeket szépségkuckó, minidisco, bábszínház, zenés est és bűvész is elvarázsolja majd. Ringató foglalkozásra már néhány hónapos babákkal lehet érkezni, a foglalkozásokra az óvodáskor kezdetéig várják a családokat.    Babamasszázs alkalmával életkoruknak megfelelő és fejlődésüket elősegítő masszázst alkalmaznak, amitől a babák megnyugszanak.

Gasztrotúra az ízek birodalmába

A szálloda kitűnő éttermében reggeltől estig gondoskodnak a színvonalas ételkölteményekről, melyeket vétek lenne kihagyni. Kóstoljon bele a magyaros, a nemzetközi, a vegetáriánus és a grill fogásokba is, biztosan nem fog csalódni! Ráadásul az ételallergiával küzdőkre is gondoltak, ezért laktóz- és gluténmentes finomságokkal is készültek. Válassza a gazdag félpanziós ellátást és élvezze ki a remek kínálatot, kiváló ízeket! A gyerkőcöknek külön menüvel kedveskedik a séf.

A gyerekeknek külön menü jár!

Nincs megállás: új szintre lép a hotel

A hotel nagy változások előtt áll, ugyanis a közeljövőben még több szolgáltatással bővül majd a gyermekbarát szálloda. A Kisfaludy pályázatnak köszönhetően a közösségi terek és a szobák is új életre kelnek. A konferenciatermek átalakításával pedig tovább szeretnék növelni a családok kényelmét egy olyan étterem létrehozásával, amely maximálisan kiszolgálja a kisgyermekkel érkezők igényeit. Az innovatív és egyedülálló megoldásoknak hála, eggyel magasabb szintre lép a szálloda annak érdekében, hogy még tökéletesebb feltöltődést biztosítson a vendégeknek, ráadásul a fenntarthatóság jegyében előtérbe kerül az energiatakarékosság is.

A makulátlan tisztaságnak, valamint a rendszeres fertőtlenítésnek köszönhetően pedig nem csak Ön, hanem szerettei is biztonságban hajthatják álomra a fejüket.

Fedezzék fel együtt a kalandokat és fürdőzzenek bátran a tengernyi élményben, melyet a Velence Resort & Spa**** nyújt! Tovább a szálloda oldalára >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%