Tippek utazáshozCsaládi kiruccanásŐszi élményszüret

Ennél olcsóbb már nem lesz a wellness! Black Friday a Szallasguru.hu-n

1 perces olvasási idő

Magyarországot 2017-ben is eléri a Fekete Péntek, azaz a Black Friday. Most is ezen az egyetlen napon (2017. november 24.) a vásárlók olcsón és akciósan juthatnak hozzá szinte mindenhez, amikre régóta vágytak. Ezen a napon a Szallasguru.hu oldalon tülekedés és parkolási gondok nélkül teheti mindenki a kosarába a kiválasztott wellness pihenést!

A Szallasguru.hu már harmadszor rendezi meg ezt a fontos vásárlói eseményt és a korábbi évek nagy sikerére való tekintettel idén is kiemelt figyelemmel készül a Black Friday napjára! A kedvezményes utazások meghatározó portálja garantálja, hogy náluk biztonságban, otthonról a kanapéról, mobilról, vagy tabletről pár kattintással tudsz vásárolni, és ezáltal egy életre szóló élményt szerezni saját magunknak vagy szeretteinknek, akiket a közelgő karácsony alkalmából akár meg is ajándékozhatsz egy wellness pihenéssel.

Garancia másra is van: ez lesz ugyanis az év legnagyobb utazási és szállás akciója, azaz több száz jobbnál jobb bel- és külföldi ajánlatokkal, hatalmas kedvezményekkel és meglepetésekkel várja a Szallasguru.hu az állandó és új vásárlóit ezen a kiemelt pénteki napon!

Ha nem lenne meggyőző a 20-80% kedvezmény –amit nem hiszünk-, akkor itt a meglepetés: csak a Szallasguru.hu oldalán az OTP SZÉP Kártyával fizetők további extra 3000 forint engedményt kapnak a kiszemelt wellness pihenésekből.

A Szallasguru.hu már hetek óta nagyon izgatottan készül és várja az idei Black Friday-t! Készülj fel velük Te is, ne maradj le idén sem az egyszeri, megismételhetetlen Black Friday utazási és szállás akciókról! Iratkozz fel a Black Friday ajánlatokra  és csapj le a többiek előtt a legjobb akciós utazásokra november 24-én!

 

⇒ www.szallasguru.hu/blackfriday

Black Friday akciók 2020 >>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%