Családi kiruccanásProgramok hétvégéreTéli tájoló

Évindító programok az egész családnak

2 perces olvasási idő

Átböngésztük az év eleji programnaptárat és a legjobbak közül szemezgettünk neked és az egész családnak. Akár a vízicsúszdát, akár a középkori kalandokat választjátok, biztosan nem fogtok unatkozni márciusig. 

Évindító programok az egész családnak

Hódmezővásárhely: fülbemászó dallamok

  • Időpont: január 25., szombat, 16-17 óra

A Csongrád megyében található Hódmezővásárhelyen vár benneteket egy jó kis családi koncertre az Alma zenekar, mely a szülőkkel és a gyerekekkel közösen teremt felejthetetlen hangulatot minden korosztály számára.  Élvezzétek együtt az egyedi etno műfajt és táncoljatok, énekeljetek kedvetekre!

A program linkjét itt találjátok >>

Itt szálljatok meg, ha mentek: Hotel Ginkgo Hódmezővásárhely****

A Hotel Ginkgo Hódmezővásárhely**** hamisítatlan gyermekbarát szálláshely és nem csupán a szolgáltatásai tekintetében. Nagy előnye, hogy 10 éves korig ingyenesen tölthetik itt a gyerkőcök az éjszakát, így sokat spórolhattok a családi nyaraláson.

Hotel Ginkgo Hódmezővásárhely****

Veszprém: farsangi hangulatban

  • Időpont: február 8., szombat, 16 óra

A királynék városában 3 éves kortól – szeretettel várják a gyerkőcöket és a szülőket is  Gryllus Vilmos műsorára, ahol egy farsangi jelmezbált hívnak életre a Maszkabál dalainak segítségével. Az egyórás műsor interaktív: együtt énekelhetitek a kedvenc dalokat az előadó vezetésével. 

A program linkjét itt találjátok >>

Itt szálljatok meg, ha mentek: Betekints Wellness és Konferencia Hotel Veszprém****

A hotelben az apróságokra is gondoltak – a wellness részleg például gyermekmedencével ellátott. A szolgáltatások között pedig gyerekágynemű, fürdetőkád és kiságy igénylési lehetőség is szerepel. Az már csak a bónusz, hogy 4 éves korig nem kell fizetni a gyermekek után.

Tatabánya: okosodjatok közösen!

  • Időpont: február 29., szombat, 14 óra

A különleges szökőnapon igazán izgalmas élményekkel készülnek a tatabányai Vértes Agorájában, ahol Játékos tudomány címmel ingyenes interaktív programokban lehet részetek. Reflexzóna, tükörrajz, végtelenbe nyíló kapu, robotika bemutató, tudományos homokozó, science show, kiállítás és játszóház várja az egész családot. Ráadásul minden órában látványos kísérletekben is részetek lehet. 

A program linkjét itt találjátok >>

Itt szálljatok meg, ha mentek: Vadmacska Vadász és Vendégház Tatabánya Csákányospuszta

Mozduljatok ki és keressétek fel bátran a Vadmacska Vadász és Vendégházat, ahol télen szánkózni, jó időben pedig bicajozni is tudtok. A szálláshely xbox-szobával és trambulinnal is rendelkezik, valamint 2 éves korig ingyenesen alhatnak itt a gyerekek.

Sopron: apró világban cikázó vonatok

  • Időpont: január 24., péntek, 9 óra

A hármas szám jegyében készülnek a XII. Vasútmodell kiállításra Sopronban, ahol 3 napon keresztül, 3 teremben, 3 vasútmodellező klub várja az érdeklődőket – Sopronból, Debrecenből és Horvátországból. A további programok között szerepel még repülő-szimulátor, makettkiállítás, 3D nyomtatás és játszóház is. 

A program linkjét itt találjátok >>

Itt szálljatok meg, ha mentek: Hotel Lövér Sopron

A Soproni Természetvédelmi Terület szívében helyezkedik el a Hotel Lövér, mely a nyugalom és a wellness világába repít benneteket. A gyerekek élvezni fogják a játszóteret és a játszószobát, ha pedig kimozdulnátok, akkor a szomszédos Ausztriában található vidámparkba, a Familyparkba érdemes átruccannotok.

Gyula: reneszánsz nap a várban

  • Időpont: január 18., szombat, 10 óra

Igazi reneszánsz hangulatra csábít benneteket a Békés megyében található gyulai vár. Ragadjatok lúdtollat és próbáljátok ki a betűvetés művészetét, húzzatok korhű ruhákat, vegyetek részt történelmi sétákon, nézzétek meg a solymász bemutatót és az interaktív, középkori fegyverekről szóló előadást. Ha pedig ennyitől nem fáradnátok el, akkor rátok vár az izgalmas  szabadulószoba.

A program linkjét itt találjátok >>

Itt szálljatok meg, ha mentek: Wellness Hotel Gyula****+superior

Egy igazi családbarát szálloda, 300 négyzetméteres játszóházzal (ugrálóvár, labdatenger, csúszda, labirintus), Game Zone játékteremmel (versenyautó szimulátor, léghoki asztal) és minden igényt kielégítő bababarát felszereltséggel, mely 1 éves korig ingyenes.

Szeged: pancsolás a csillagok alatt

  • Időpont: január 17., péntek, 21 óra

Minden gyerkőc szereti sokáig halogatni a lefekvés időpontját, ha pedig mindez pancsolással, medencékkel, élményelemekkel és csúszdázással van megbolondítva, akkor a szórakozás garantált lesz. Látogassatok el egy Éjszakai fürdőzésre január 17-én, pénteken a Napfényfürdő Aquapolisba! 

A program linkjét itt találjátok >>

Itt szálljatok meg, ha mentek: Vén Diófa Panzió Szeged

A családok igényeire szabták a Vén Diófa Panziót, mely bababarát szálláshelyként 3 éves korig nem kér pénzt az itt töltött éjszakákért. Ráadásul a belváros szívében található, így a gyerkőcök sem lesznek nyűgösek a hosszú sétától a szálláshelyig.

Dinnyés: túrázás a vonuló madarakkal

  • Időpont: február 1., szombat

Az igazán elhivatott természetjárók bizony télen sem teszik le a bakancsot. A Dinnyés határában kialakított, több részes Madárdal tanösvényen február 1-én nem csupán a lábatokat dolgoztathatjátok meg, hanem a vonuló madarakban is gyönyörködhettek. 

A program linkjét itt találjátok >>

Itt szálljatok meg, ha mentek: Vadlúd Vendégház Dinnyés

Egy remek szálláshely, mely a családok igényeire lett szabva: a kertben csúszda, homokozó, hinta, a kényelmes apartmanokban pedig mesekönyv és társasjáték várja a gyerkőcöket.

Budapest: Lépjetek be a varázslatok világába!

  • Időpont: február 15., szombat, 18 óra

Ezen az estén Damien White biztosan elvarázsol majd benneteket és ráadásként még néhány bűvésztrükkről is lerántja a leplet, így nem csupán egy másfél órás előadást nézhettek meg, hanem el is sajátíthattok pár izgalmas fogást. A műsorra 6 éves kortól várják a gyerkőcöket. 

A program linkjét itt találjátok >>

Itt szálljatok meg, ha mentek: Hungarian Soul Apartman Budapest

Egy különleges szálláshelyet szeretnétek Budapesten, melynek lelke is van? Akkor látogassátok meg Rejtő Jenő szülőházát és foglaljatok szállást a  Hungarian Soul Apartmanba, mely bababarát is egyben és kényelmes, családok számára is ideális szobákkal vár benneteket.

Kecskemét: Bábszínház a javából

  • Időpont: január 18., szombat, 16-19 óra

Csukás István klasszikusa, POM POM meséi elevenednek meg az Aranyszamár Bábszínház Újévköszöntő kakaódélutánján. Az előadás során természetesen találkozhattok Gombóc Artúrral és Hapci Benővel egy humorral fűszerezett, tanulságos történettel, mely óvodásoknak, kisiskolásoknak egyaránt szól – akárcsak az érdeklődő felnőtteknek. Bábok, élőszereplők és zene vár rátok, ráadásként pedig az előadás végén kakaóval koccinthattok az évkezdésre. 

A program linkjét itt találjátok >>

Itt szálljatok meg, ha mentek: Aranyhomok Business Wellness Hotel Kecskemét ****

Játszószobával, gyermekmenüvel és gyerekbarát szolgáltatásokkal felvértezve várja látogatóit az Aranyhomok Business Wellness Hotel Kecskemét ****, ahol 6 éves korig nem kell fizetni az éjszakák után.

Pécs: Mennyei falatok édesszájúaknak

  • Időpont: február 8-9., szombat-vasárnap

A gyerkőcök is szeretik a hasukat és nekik is szerettünk volna kedveskedni egy különleges gasztrotúrával, amit garantáltan élvezni fognak. Látogassatok el Pécsre február 8. és 9. között és fedezzétek fel a Zsolnay negyedben – immár 8. alkalommal megrendezett – Csokoládé Karnevált. Kóstolhattok, vásárolhattok és megnézhetitek a szemetek láttára készített óriási csokoládétárgyat is! 

A program linkjét itt találjátok >>

Itt szálljatok meg, ha mentek: Hotel Makár Sport & Wellness Pécs****

A hotel a legkisebbekre is fel van készülve, így igény szerint kérhető fürdetőkád, babajáték és kiságy, az étteremben pedig gyermekmenüt is felszolgálnak. 6 éves korig a szálláshely ingyenes.

Bikal: utazás a középkorba

  • Időpont: február 29-ig minden szombaton

Kalandos utazásra csábítja az egész családot a Bikalon található Élménybirtok, ahol február 29-ig minden szombaton izgalmas programokkal várnak rátok. Keressétek meg a Kovácsműhelyet és a Boszorkányházat, hallgassatok magyar népmeséket az Állatudvarban, vegyetek részt a labirintus játékon, ássátok bele magatokat a kincses térképbe, térjetek be Ugi mama varázsikolájába vagy nézzetek lovagi tornát és fegyverbemutatót – bármelyiket is válasszátok, a szórakozás felhőtlen lesz. Ha megéheztek, akkor nyissatok be a Fehér Hattyú Fogadóba. 

A program linkjét itt találjátok >>

Itt szálljatok meg, ha mentek: Puchner Kastélyszálló és Reneszánsz Élménybirtok Bikal****

A szálláshelyen játszóteret, animációs programokat, a wellness részlegben pedig gyermek- és élménymedencét is találtok – további gyermekbarát szolgáltatásokkal kiegészítve. 3 éves korig ingyenes.

További szállásokat találtok a szallas.hu oldalán >>

(fotóK. shutterstock, pixabay, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%