BalcsiCsaládi kiruccanásÍzkalandNyári vakációVízparti szállások

Felhőtlen nyaralás vár a siófoki Aranypart Campingben

2 perces olvasási idő

A jól megérdemelt nyári pihenéshez fantasztikus környezet, kényelmes szállás, jó programok és klassz társaság kell. Azonban nem olyan egyszerű, hogy minden feltétel teljesüljön, kivéve, ha a Balatont, Siófokot és az Aranypart Campinget választjátok a nyaralásotokhoz. A kemping 9 hektárnyi területen, 94 db üdülőházzal és mobilházzal, valamint komfortosan kialakított lakókocsi és sátorhely területtel várja a feltöltődni vágyókat. Indulhatunk?

Aranypart Camping, Siófok

Kényelem, komfort és praktikum egy helyen

Májusban és júniusban a legjobb választás a Balaton, amikor kellemes melegben, kevésbé zajos közegben pihenhetitek ki a fáradalmakat vagy hangolódhattok a nyár további programjaira. Ehhez a legszuperebb szálláshely az Aranypart Camping, amely Siófok központjától 5 km-re található, közvetlenül a Balaton partján.

A nagy, családias kemping számos lehetőséget kínál a szabadidő aktív, mégis pihentető eltöltéséhez. A kemping előtti szabad strandon vízisípálya működik, a gyermekeket pedig játszótér várja. Ezen felül a kemping előtt áll meg a kisvasút és a busz is, így gond nélkül be lehet jutni Siófokra, ahol egész nyáron jobbnál jobb programok várják a kikapcsolódásra vágyókat. Az aktív pihenést segíti a buborékfoci, a vízicsúszda, a gyereküléssel bérelhető bicikli, az élménymedence. Utóbbi fűtött, így a szezon hidegebb napjaiban vagy szezon előtt is csobbanhattok. Sőt lehetőség van arra is, hogy esténként a kemping saját kertmozijában lazuljatok!

Szállás

A teljesen berendezett és felszerelt üdülőházakban igazán otthon érezhetitek magatokat, sőt a kemping személyzete minden kívánságotokat lesve könnyítik meg a pihenésre szánt hétköznapokat. Az üdülőházak előtt félig fedett terasz áll kerti bútorokkal, a házak légkondicionáló berendezéssel, szobaszéffel és hajszárítóval is felszereltek. A konyharészből semmi sem hiányzik, amire a hétköznapi használat során egy kempingvendégnek szüksége lehet.

A Carmen Plusz Üdülőház és a Sun Cool mobilház párok, kisebb családi társaságok számára kialakított pihenőhely, de az Eurocomfort mobilház ideális választás, ha családdal, barátokkal érkeztek a kempingbe. Az egyszintes Carmen A és B típusú üdülőházak félig fedett terasszal és pótágyazható nappalival várja a kisebb társaságokat. Azonban, ha nagy családdal vagy baráti társaság érkeznétek, akkor a 8 fő befogadására képes Rosa üdülőház lesz a kedvencetek.

Vendéglátás

Kevés olyan szálláshely létezik a Balaton partján, ahol a kempinget el sem kell hagynunk, ha szükségünk lenne élelmiszer vagy standfelszerelés vásárlására.

Az Aranypart Campingben a szolgáltatók arra is gondoltak, hogy pihenésünk mentes legyen minden plusz kilométer megtételéről. A kemping területén ugyanis minden megtalálható, ami egy önfeledt nyaraláshoz kell: 2 étterem, 2 büfé és egy ABC áll a rendelkezésünkre, ahol a gyerekeken át az ételintoleranciában szenvedőkön keresztül mindenki megtalálja a számára legmegfelelőbb menüt.

Animáció

A vendég nyugalmához az is kell, hogy a szülők is ki tudjanak kapcsolódni, pihenni és minden aggodalom nélkül, biztonságban tudják a gyerekeket.

Ennek érdekében animátorok foglalkoznak a legkisebbekkel június 15-től, a hét összes napján reggeltől estig. Izgalmas programokkal, játékokkal várják a kicsiket és nagyokat is egyaránt. Ez az animációs szolgáltatás teljesen ingyenes, de van lehetőség gyerekfelügyeletre is, melyet szakképzett óvónő végez.

Programok

A kempingből csillagtúraszerű elindulhattok felfedezni a környéket, sőt a kiváló tömegközlekedésnek köszönhetően számos programon is részt vehettek a nyár folyamán anélkül, hogy a vezetésre kellene koncentrálni.

Így könnyen bejuthattok a borkóstolóra Zamárdiban a Szent Kristóf pincészethez, részt vehettek a siófoki városi gyermeknapon, szurkolhattok júniusban a XVII. Tour de Pelson vagy a Nemzeti Regattán, de bulizhattok a Plázs Openingen os. S ki ne szeretne olyan fesztiválon részt venni, amely házhoz jön? A kempingben az „Aranypart Fesztivál Napokon” kiemelt programokkal, tematikus rendezvényekkel szórakoztatják a vendégeket. Az Aranypartra varázsolják a vadnyugatot, kalózokkal népesül be a kemping szép környezete, megérkeznek a CSI Helyszínelők és még számos meglepetést tartogatnak a Fesztivál Napok. A programok, a jó hangulat, a fantasztikus szállás már adott a nyárra, már csak ti kellettek a teljes balatoni oázis élményhez.

Extra kempingélmények

Már említettük, hogy szinte el sem kell hagyni a kemping területét, ahhoz hogy mindent beszerezzünk a jól megérdemelt pihenéshez. Most tovább fokozzuk az élményt azzal, hogy eláruljuk, hogy a korszerű vizesblokkok mellett, gyerekfürdető, mozgáskorlátozott fürdő, ipari mosó- és szárítógépek illetve bérelhető fürdőszoba, játszótér, sportpálya is várja a nyaralókat.

Az idei évtől pedig új szolgáltatással várják a vendégeket a kempingben, hogy a pihenés még jobb élmény legyen. Minden nap 10-18 óra között felfrissítő masszást kérhettek, ami fokozza a vérkeringést, javítja az emésztést, fájdalmat csökkent, de mindenekelőtt elősegíti a relaxációt és csökkenti a stressz hatását. A kemping vendégei ezen felül kedvezményesen vehetnek jegyet a Galerius Élményfürdő és Wellness Központ Siófokba, amely város fürdőjeként aktív, egészséges kikapcsolódási lehetőséget biztosít minden korosztály számára. Az egész évben nyitva tartó fedett élményfürdő és wellness központ nevéhez méltóan a római fürdők hangulatát idézi, az élet szépségét, szeretetét, egyfajta életörömöt sugározva.

Hasznos információk

Online check-in

A hosszú sorban állás zavaró lehet a nyaralás során. Ezt kiküszöbölendő már online is be tudtok jelentkezni a kempingbe. Az érkezésetek előtt e-mailben kaptok egy linket, ahol meg kell adnotok az adataitokat, és amikor megérkeztek, akkor már csak egy aláírás kell és indulhat is a nyaralás. Mobilon, tableten és asztali gépen egyaránt tudjátok használni az alkalmazást. Menő, nem igaz?

Háziállatok a kempingben

A kis kedvenceiteket is bevihetitek a kempingbe, de a házi szabályok rájuk is vonatkoznak, a többi vendég pihenését nem zavarhatják meg. A kemping teljes területén pórázon sétálhatnak, elkísérhetnek titeket a büfékbe, éttermekbe, de sajnos egyelőre nincsen rá lehetőség, hogy a házakba is bevigyétek őket. Sajnos nincs olyan kijelölt fürdőterület, ahol a vízbe be lehetne vinni a kisállatokat. Ezt mindenféleképpen vegyétek figyelembe.

Ha szeretnéd átélni a felhőtlen Balaton-parti nyaralást, nézz körül az Aranypart Camping szállásajánlatai között >>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%