Romantikus búvóhelyekNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásWellness + Hotelek

Felnőttbarát szálláshely tippek – wellness kettesben

1 perces olvasási idő

„Kenderice Ákos is volt gyerek” – ismeri el magáról Csukás István Nyár a Szigeten című regényének egyik hőse a dúló számháború közepette. Egyszer azonban mind felnövünk és akadnak köztünk olyanok, akik mégha gyerekesek is, szeretnének alkalomadtán gyerek nélkül pihenni. Ezen vágyaknak ad aktualitást akár a közelgő Valentin-nap, a felnőttbarát szálláshelyek időszaka.

Gyerekek nélkül, kettesben

A felnőttbarát szálláshelyek hazai története alig fél évtizede kezdődött egy-egy ráckevei és egri szállodával. Nem a spanyolviaszt találták fel: külföldi példát átvéve egy erősödő keresletre reagáltak. Parttalan vita lenne belemenni, hogy ez diszkrimináció-e, avagy sem. Annyit azonban leszögezhetünk, hogy minden korosztály minden emberének joga van a nyugodt pihenéshez. Ha ezt valaki úgy képes megélni, hogy a környéken nincsenek gyerekek, foglaljon felnőttbarát hotelt, apartmant, vendégházat!

A szallas.hu kínálata változatos képet mutat, az alábbi listában számos különleges szálláshelyet találhattok. Közös bennünk, hogy kiskorúakat nem fogadnak. Az alsó korhatár 12 év. Több országban működnek vegytisztán felnőtthotelek is. Némelyikükben a felnőttség minden tartalmi elemben értelmezhető. Igen, még „úgy” is. A felnőttbarátság azonban nem mindenki számára egyenlő az erotikus felhangú programokkal. Vannak sokan, akik a Balaton vagy térsége téli szépségében a gasztronómia és a bor kettősében képzelik el kettősüket.

Felnőttbarát szállás Hévízen

Hévízen a kulináriát a wellness-szel ötvözve vár a Bonvital Wellness & Gastro Felnőttbarát Hotel.

De ha Hévíz, ne csak a nagy szállodák jussanak eszünkbe! A Manor Villa Hévíz 6 szobájával, bámulatos panorámájával biztos kikapcsolódást nyújt.

Manor Villa Hévíz - Felnőttbarát szálláshely (csak 12 éves kortól fogad vendégeket)
Manor Villa Hévíz – Felnőttbarát szálláshely (csak 12 éves kortól fogad vendégeket)

A Manor Villában a páratlan kilátás nyílik a jacuzziból, amely első használata díjmentes – kizárólag a szallas.hu vendégeinek! A szálláshely tavasztól őszig fogad vendégeket.


Felnőttbarát szállás az Alföldön

Ha valaki az ország túlsó felében egy különleges mezőváros nyugalmát élvezné, Gyuláig meg se álljon! Egyebek mellett a remek kis 16 férőhelyes Szín-Ház Apartman Gyula foglalható 16 éven felülieknek.

 A Szín-Ház apartmanház felnőttbarát szálláshely, éppen ezért "gyermekmentes övezet" és 18 éven aluliakat nem fogad.
A Szín-Ház apartmanház felnőttbarát szálláshely, éppen ezért „gyermekmentes övezet” és 18 éven aluliakat nem fogad.

Az Alföldnél maradva Hajdúszoboszló megkerülhetetlen. Hévízzel és Gyulával vetekedő minőségű gyógyvize és fürdője mellé remek kiegészítést kínálnak a szintén felnőttbarát Rosemary Apartmanok.


Felnőttbarát szállás a hegyekben

Elvonulás a hegyek közt, Noszvajon, olyan szálláson, ahol hatnál több felnőtt el sem fér? Nem kérdés, ez a Vidéki Hangulat Vendégház lesz.

A Vidéki Hangulat Vendégház 16 éven felülieket fogad


Felnőttbarát szállás Nyugat-Magyarországon

Stylewalkerek Valentin-napon se adják alább, irány Győr! A város, ahol Napóleon átmenetileg, a gépkocsigyártás pedig hosszabbi időre is szállásra talált, kínál egyedi dizájnú butikhotelt a RQ Boutique&Unique Hotel Győr képében.

Az RQ Boutique&Unique Hotel Győr **** +superior felnőttbarát szállás
Az RQ Boutique&Unique Hotel Győr **** +superior egyedi szobáiban még egy stílusos Vespa is helyet kapott

Mások egy olyan, ma ötcsillagos hotelként működő Pálos kolostorban teremtenék újra közös elmélkedéssel szerelmük alapjait, mint a sopronbánfalvai Kolostor Hotel Sopronban.

Felnőttbarát programok a soproni Kolostor Hotelben

Az Őrséget sokan tartják az ország egyik, ha nem legkedvesebb tájának. Természeti varázs, de akár az igen közeli Ausztria megéléséhez kínál nagyszerű bázist a Hotel Melany Szentgotthárd.

Igazi szerelmi fészek – felnőttbarát kiszolgálás a
Hotel Melany **** -ban

Mindez csak a jéghegy csúcsa, de csak a fentieket elnézve aligha kell aggódni a hazai felnőttbarát szálláshelykínálat miatt. Addig is, amíg mi felnőttek egy kis pihenésből erőt gyűjtünk, hogy a csemetéinkkel ismét érdemben foglalkozzunk, ők talán azon tűnődnek: vajon mikor nyit a világ első felnőttmentes szállása?

Még több felnőttbarát szálláshely:


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
75%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
17%
Nem tetszik
Nem tetszik
8%