Romantikus kikapcsolódásÍzkalandRomantikus búvóhelyekTéli tájoló

A legmenőbb magyarországi úti célok Valentin-napra: modern jurta, repülőszimulátor és wellness

1 perces olvasási idő

A Valentin-napot sokan egy doboz bonbonnal letudják, sokan nem is ünneplik, mi viszont az alábbi összeállítással azoknak kedveskedünk, akik valami igazán különlegeset csinálnának február legromantikusabb napján. Rendhagyó szálláshelyek, melyek egy Valentin-napi eljegyzésnek és a nászútnak is tökéletes helyszínei lehetnek!

Valentina-napi

Homoki Lodge Nature Quest Resort Ruzsatanya**** – hagyományőrzés luxuskivitelben

Személyes kedvencünk a Valentin-napi úti célok közül. A Beyond Luxury Style Eco Boutique Lodge & Fine Glamping felejthetetlen üdülést kínál a dél-magyarországi puszta egy járatlan szegletén. Régi paraszti épületegyüttesből kialakított boutique hotel, klasszikus parasztház és hét, a nomád magyar törzsek életét szimbolizáló jurta is megtalálható itt. Az egyedileg kialakított jurták, melyek a tökéletes Valentin-nap helyszínéül szolgálhatnak, a hagyományos sátras kempingezés élményét ötvözik a luxussal.

Nem kell megijedni, a szabad ég alatt itt februárban sem fogtok fázni, hiszen a jurtákat padlófűtéssel is ellátták, és néhányukban még hidromasszázs funkcióval rendelkező kádas fürdőszoba is található. A legjobbat a végére hagytuk: a jurták tetején található nyitható üvegboltozat csodálatos kilátást ígér a csillagos égre!

A helyszínen számos sportlehetőség kínálkozik, ha azonban inkább a teljes ellazulásnak adnátok át magatokat, a Homoki Lodge Nature Quest Resort wellnessrészlegén csokoládés masszázs, finn masszázs, lávaköves masszázs, mézes masszázs és klasszikus svédmasszázs is vár titeket. További részletek >>

Csipkerózsa Parkhotel Csólyospálos**** – izgalmas kikapcsolódás

Ha kiszakadnál a város zajából, de mégis valami különlegeset csinálnál Valentin napján, akkor a Csipkerózsa Parkhotel Csólyospálos lehet a tökéletes szálláshely. A dél-alföldi hotelben a természet nyugalma mellett beltéri golffal, két különböző repülőgép-szimulátorral, teniszpályával, fitneszteremmel, infraszaunával vár titeket. A hotel szomszédságában számos túrázási, sőt lovaglási lehetőség is adott. A napot egy csokoládés masszázzsal is zárhatjátok. Nézz körül a különleges hotelben! >>

TIPP: Szívesen elutaznál a pároddal Párizsba Bálint-napon, de ez mégsem jön össze? A Csipkerózsa Parkhotel repülőgép-szimulátora el tud repíteni titeket a szerelem városába is!

Hotel Erzsébet Hévíz*** – saját pezsgőfürdővel

Ha olyan Valentin-napi úti célt keresel, ahol ki se akartok majd mozdulni szíved választottjával a szállásról, akkor a Hotel Erzsébet Hévíz*** saját pezsgőfürdővel ellátott szobái csak rátok várnak! A pezsgőfürdő mellett baldachinos franciaágy, asztalba süllyeszthető síkképernyős televízió, továbbá előre bekészített üveg bor és gyümölcstál várja az érkező szerelmespárokat.

Hévíz, hotel, Valentin-napi
Hotel Erzsébet Hévíz***

A Bálint-napi csomag tartalmazza: 

  • Büféreggeli, félpanzió; 3 fogásos, menüválasztós főétkezés (ebéd vagy vacsora)
  • Wellnessrészleg használata; infra-, finn szauna, gőzkabin, pezsgőfürdő
  • Törölköző- és fürdőköpeny használat, központi széf
  • Érkezéskor egy üveg bor és gyümölcstál bekészítve a szobában

További részletek a szálláshely oldalán >>

Jankovich Kúria Wellness Hotel Rácalmás**** – a spa és wellness szerelmeseinek

A rácalmási hotel közel 500 m2-es Spa és Wellness Szigettel kínál teljes újjászületést! Beltéri medence, jakuzzi, finn szauna, aroma szauna, infraszauna, gőzkabin, Kneipp-taposó, tepidárium, fitneszterem és masszázsok várják az ellazulni vágyókat.

Rácalmás, hotel

A Valentin-napi csomag tartalmazza: 

  • Szállást a kiválasztott szobatípusban
  • Svédasztalos reggelit házi finomságokkal
  • 3 fogásos ízletes vacsorát
  • SPA & Wellness Sziget használatát
  • zárt parkolóhasználatot

Még több érdekesség a rácalmási szállodáról >>

Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét**** – a kisállattal utazóknak

Ha a romantikus hétvége gondolata számodra nem létezik a kutyusotok nélkül, akkor a kecskeméti Granda Hotel lesz a befutó. A wellnessrészlegen jakuzzi, Kneipp-taposó, finn- és infraszauna, gőzkabin, sókamra, melegített pad, élménytusoló és masszázsok várnak rátok. Emellett a szabadban is több kikapcsolódási lehetőséget közül választhattok: teniszpálya, mini golf, bowling és focipálya is megtalálható.

Granada, kecskemét, hotel,
Granada Konferencia Wellness és Sport Hotel Kecskemét ****


A szerelmes Valentin-Nap 2019 csomag tartalmazza:

  • Bon-bon bekészítése
  • Romantikus meglepetés a szobában
  • Ajándék kései check out a távozás napján 12 óráig
  • Gazdag büféreggeli
  • Félpanziós vacsora a Flamenco étteremben
  • Wellnessrészleg korlátlan használata 11.00 – 21:00 között
  • Díjmentes parkolóhasználatot

Tovább a szálláshely oldalára >>

Számos hotel kedveskedik a szerelmeseknek Valentin-nap alkalmából, nézd meg különleges szállásajánlatainkat! >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%