Romantikus búvóhelyekRomantikus kikapcsolódásToplistákWellness + Hotelek

Szökjetek meg a világ elől! – Félreeső, romantikus luxusszállások Magyarországon

1 perces olvasási idő

Békére és nyugalomra vágytok? Akkor óriási szerencsétek van, mert Magyarországon olyan eldugott, romantikus szálláshelyek közül válogathattok, ahol luxuskörnyezetben hagyhatjátok magatok mögött a gondjaitokat!  

1. Lenyűgöző panoráma: Private Wellness Villa, Pécs

Gyönyörködjetek Pécs varázslatos panorámájában a modern, minden igényt kielégítő, 4 fős Private Wellness Villa falai közül! A Mecsekben emelkedő nyaralóban tökéletes felszereltség mellett kapcsolódhattok ki, a szuper teraszon pedig pezsgőfürdőt és medencét is találtok.

2. Full extrás élmények: NEB Garden Vendégház, Alsóörs

Válasszátok a lazítás helyszínéül a nyolcfős, Balaton-parti NEB Garden Vendégházat, mely letisztult megjelenésével és stílusos eleganciájával tuti egyből levesz majd a benneteket a lábatokról! A csodálatos kertben komplett wellnessoázis kapott helyet, ahol forró szaunakaland, hűsítő medence és jakuzzi vár rátok!

3. Felhőtlen kikapcsolódás egy különlegesen romantikus szálláshelyen: Páskom Vendégház, Lajoskomárom

A  Fülöp-hegy lábánál fekvő, takaros, maximálisan felnőttbarát Páskom Vendégházak remek lehetőséget nyújtanak arra, hogy elvonulhassatok a világ elől és élvezhessétek a gondtalan pihenést. A kitűnő wellnessrészlegben ráadásul finn szauna és szezonálisan működő, kültéri medence is akad. 

4. Fél lépésre a paradicsomtól: Resident Wellness Vendégház, Békéscsaba

Miért érnétek be kevesebbel, amikor a Resident Wellness Vendégházban mindent megkaphattok, amire vágytok? Fejedelmi kényelmet, csillagok alatt nyújtózó medencét, masszírozó pezsgőfürdőt, és egy instant utat is a mediterrán régióba! 

5. Ékszerdoboz a nádasok között: Duna-party Vendégház, Majosháza

Élvezzétek ki a fantasztikus, természeti környezetet a Duna-party Vendégházban, mely festői vidéken, a Ráckevei Duna-ág partján kapott helyet! Aludjatok sószobában, lebzseljetek a függőágyban, pecázzatok a saját stégnél, induljatok kajaktúrára, pingpongozzatok és próbáljátok ki a gyógynövényes szaunát, illetve a többi wellnessörömöt is!

6. Nincs olyan, amit ne tudna: VillaFarm Resort, Újireg

Távol a nyüzsgéstől lehet igazán feltöltődni, amit jól tudnak a VillaFarm Resortban is, ahol az elvonulást igazi luxussal fejelhetitek meg. Az otthonos hálószobák, a profi konyha, a kertre néző szauna, a hatalmas medence és a jakuzzi is mind-mind a kényelmeteket szolgálja. Amíg a szülők a romantikus szálláshelyet élvezik, a gyerkőcök a remek játszótérnek fognak igazán örülni!

7. Főúri elegancia és pihenés: Forgách Kastély Hotel Mándok*****

Legyetek a vendégei a mesés Forgách Kastély Hotel Mándok*****-nak, mely barokk környezetével, történelmi hangulatával és páratlan komfortjával teszi teljessé a nyaralásotokat! Nektek nem lesz más dolgotok, mint belekóstolni az étterem pazar fogásaiba és engedni a csodás wellnessrészleg csábításának.

8. Romantikus szálláshely a köbön – ébredjetek luxuskörnyzetben építészeti csodákra: Hilton Hotel Budapest *****

Fővárosi barangolásokhoz kerestek egy központi elhelyezkedéssel rendelkező, modern és kifogástalan szálláshelyet? Megtaláltátok! A Hilton Hotel Budapest ***** ízléses szobakínálatot, gazdag büféreggelit és leírhatatlanul szép, panorámás kilátást garantál nektek. 

9. Balatoni fényűzés: Hotel Azúr Prémium Siófok *****

Panorámás rönkszauna? Gasztronómiai ízutazás? Lenyűgöző wellnessközpont? A Hotel Azúr Prémium Siófok *****-ban nem kell lemondanotok egyikről sem! Hagyjátok magatok mögött a stresszt és adjátok át magatokat az élménymedence, a pezsgőfürdő, valamint az exkluzív szaunapark kényeztetésének!

10. Szaunaszeánszoktól a termálmedencékig: Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz *****

Lépjetek rá a testi-lelki harmónia útjára a Lotus Therme Hotel & Spa Hévíz *****-ben, mely háromezer négyzetméteres wellnessbirodalmával biztosan elkápráztat majd benneteket is! Különleges szauna szeánszok, fantasztikus termál medence, sóbarlang és megannyi más izgalmas élmény közül is választhattok, ha ide látogattok! Kihagyhatatlan élmény, ha romantikus szálláshelyeket keresel.

(Képek: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
78%
Imádom
Imádom
4%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
7%
Nem tetszik
Nem tetszik
11%