BalcsiCsaládi kiruccanásNyári vakációToplistákWellness + Hotelek

Gyerekbarát nyaralás a Balatonnál – TOP 8 hotel családoknak az északi és a déli parton

1 perces olvasási idő

A Balaton olyan az utazók számára, mint Gombóc Artúrnak a csoki: mindig és mindenhogyan szeretjük. De ha a magyar tenger legnagyobb rajongóit kellene kiválasztanunk, biztos, hogy a gyerekek nyernék a versenyt. Ha idén te is gyerekbarát nyaralást tervezel a Balatonnál, mindenképpen érdemes végigböngészned szállásválogatásunkat. Biztosan köztük lesz a neked leginkább megfelelő. Mutatjuk a TOP 8 szállodát

Gyerekbarát szállodák a Balaton északi partján

1. Danubius Hotel Annabella Balatonfüred***+superior

Szuper balatoni szállás gyerekeseknek a saját Balaton-parti stranddal rendelkező Hotel Annabella Balatonfüreden. A nyári időszakban a Bubbles Club szakképzett animátorai várják számtalan gyermekprogrammal a kicsiket, a nagyobbaknál pedig a SEGA játékgépek a biztos befutók. Plusz előny, hogy 6 éves korig a szállás ingyenes.

Programok Balatonfüreden >>

2. Hotel Panoráma Balatongyörök***+superior

Nem kell sokat sétálni a felfújt gumimatracokkal a vízpartig a balatongyöröki Hotel Panoráma vendégeinek. A strand csak pár lépés a szállótól, ahol gyerekmedence és óriáscsúszda is található. A frissen felújított családbarát hotelben a kicsiket játszószoba és játszótér is várja, és még gyerekbicikli kölcsönzésére is van lehetőség.  

Balatongyöröki látnivalók >>

3. Wellness Hotel Kakadu Keszthely***

A széleskörű wellness szolgáltatásairól jól ismert és kedvelt Hotel Kakadu Keszthely nemcsak a felnőttek, hanem a gyerekek számára is élményekben gazdag napokat kínál. A kis örökmozgók birtokba vehetik a játszóteret és a trambulint. Ha alaposan megéheznek, az étteremben gyerekmenü várja őket. Emellett, ha a gyerkőcöd még nem múlt el 3 éves, akkor számára ingyenes a szállás. A hotel tökéletes helyszíne lehet az idei gyerekbarát nyaralásnak a Balatonnál.

Keszthelyi programok >>

4. Club Dobogómajor Cserszegtomaj***+superior

Az „Év Szállása 2014 – Népszerűségi Díj” I. helyezését magáénak tudó Club Dobogómajor Cserszegtomaj nem véletlenül a családok kedvence. A gyerekbarát üdülőfalu saját állatfarmjának kis lakói mágnesként vonzzák a gyerekeket, akik az állatos programok mellett két szép fajátszóteret és trambulint is birtokba vehetnek. Borús időben pedig irány a játszószoba! Ha szívesen nyaralnátok itt, biztosan örömmel olvasod, hogy 4 éves korig a szállás ingyenes.

Cserszegtomaji programok >>

Gyerekbarát nyaralás a Balaton déli partján

5. Hotel Marina-Port Balatonkenese****

Akár hétágra süt a nap, akár felhős az ég, a balatonkenesei Hotel Marina – Portban nem fogtok unatkozni. A szálloda saját, parkosított strandján korszerű játszótér és óriási trambulin áll, és a pedálos gokartot is kipróbálhatjátok.

Beltéren a Labirintus Játszóház várja az örökmozgó kis vendégeket, szakképzett animátorok tartanak kézműves foglalkozásokat és más programokat. A wellness részlegen babapancsoló és gyerekmedence is található szivárványos csúszdával. 

Programtippek Balatonkenesén >>

6. Residence Hotel Balaton Siófok****+superior

A déli part fővárosában vár egy gyerekbarát balatoni nyaralásra a Residence Hotel Balaton, mely elnyerte az „Év Szállása 2020 – Minőségi Díj” II. helyezését. A tökéletesen felszerelt bababarát szállótól a strand csak pár percnyire található, és ha felfedeznétek a környéket, gyerekkerékpár kölcsönzésére is van lehetőség. A kicsiket babajátékok, játszószoba és fedett pancsoló is várja, szülők számára pedig remek hír lehet, hogy 7 éves korig a szállás ingyenes.

Siófoki programajánlataink >>

7. Hotel Wellamarin Zamárdi****+superior

Nem kis fába vágja a fejszéjét, aki kifogást keres a Hotel Wellamarin Zamárdi gyerekbarát szolgáltatásaival kapcsolatban, hiszen itt minden van, amire kicsi és nagy gyerkőc csak vágyhat a balatoni nyaralás során.

Meleg napokon felfrissülhetnek a fedett és a szabadtéri pancsolóban, részt vehetnek animációs programokon. A gyerkekeket várja a játszóház és a népszerű X-BOX – szoba, és persze a Balaton – part is közel van. Jó hír, hogy 4 éves korig a szállás náluk is ingyenes.

Programok Zamárdiban >>

8. Hubertus Hof Landhotel Balatonfenyves***+superior

Habár Balatonfenyves nem a legnépesebb település, mégis öt strandon várja a pihenni, pancsolni vágyó családokat. Ha itt szállnál meg egy gyerekbarát balatoni nyaralás keretében, foglalj a Hubertus Hof Landhotelben.

A kellemes hangulatú szálláshelyen nemcsak játszótér, de játszószoba is található, ha kerékpárra pattannátok, akkor kölcsönözhettek gyerekbiciklit is. 6 éves korig a gyerekek ingyenesen szállhatnak meg itt. 

Balatonfenyves és környéke látnivalói >>

Reméljük, idén számodra is csupa szép élményt nyújt majd a rég várt gyerekbarát balatoni nyaralás! Mi remek szállásajánlatokkal leszünk segítségedre, melyeket pár kattintással oldalunkon le is foglalhatsz.

(Képek: Szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
83%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
17%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%