Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakációTippek utazáshozVárosnézések

Hajdúszoboszlói szállások: gyógyvizes wellness, családbarát hotel vagy retró szálloda?

1 perces olvasási idő

Hajdúszoboszlóra készülsz pihenni, de nem találod a megfelelő szálláshelyet? Ne is keresgélj tovább, a következő hajdúszoboszlói szállások közül garantáltan megtalálod az ideális hotelt. Már csak az a kérdés, hogy a gyógyvizes wellnessre, a családbarát hotelre vagy a retró hangulatra esik a választásod? Segítünk a döntésben!

Hajdúszoboszlói szállások

Impozáns szálloda: Hotel Aurum****

Hajdúszoboszló egyik legimpozánsabb wellness szállodája, a Hotel Aurum**** a Mátyás király sétány szállodasorán található, 200 méterre a Hungaropa fürdőtől. Ha szereted a komfortos és tágas szobákat, itt garantáltan jól fogod magad érezni! A szálloda ugyanis az átlagosnál nagyobb szobaméretekkel rendelkezik, az 55 db konyhával felszerelt szobából 17 db családi lakosztály várja a vendégeket. Sőt, aki még ennél is nagyobb térre vágyik, vagy netán nagycsaláddal érkezik, a 2 db 80 négyzetméteres, utcafronti luxus lakosztályban nem fog csalódni! Két hálószobához jól felszerelt konyha, tágas nappali és kényelmes, sétányra néző terasz tartozik. Négy felnőtt és akár 2-3 gyermek kényelmes elhelyezésére ez a legalkalmasabb hotelszoba az egész városban. A többi családtagnak, vagyis a négylábú kedvenceknek sem kell otthon maradni, a hotel ugyanis szívesen látja a kutyákat, macskákat (5 kg-ig) felár ellenében.  

A Hotel Aurum további különlegessége, hogy a medencék ugyanazzal a hajdúszoboszlói gyógyvízzel vannak feltöltve, amelyek a Hungarospa gyógyfürdőben is megtalálhatók. Aki a gyógyvíz miatt érkezik a városba, szinte ki sem kell tennie a lábát a négycsillagos szállodából. A két beltéri gyógymedence mellett jacuzzi, bébimedence, finn szauna és gőzkamra segíti a vendégek pihenését.

Kinek ajánljuk?

Pároknak, idősebb korosztálynak

Így értékeltek a vendégek:

„Többször voltunk a hotelben, mindig nagyon jól éreztük magukat. A személyzet előzékeny, kedves, az étterem kínálata minden igényt kielégítő. Szívesen ajánlottuk baráti körünkben is.” (Középkorú pár, 3 nap alapján)

Családbarát szállás: Hotel Aurum Family****

Az Auqa Palace-tól 100 méterre találjuk a Hotel Aurum Family négycsillagos szállodáját, amely garantáltan a kisgyerekkel érkező családok kedvence lesz. A hotel standard szobáinak átlagosnál nagyobb mérete kényelmes elhelyezést biztosít pároknak, a családi apartmanok pedig 2 felnőtt és 2 gyermek részére ideálisak. Az első emeleti wellness szigeten finn szauna, gőzkamra és só szoba kapott helyet, emellett a vendégek kedvezményesen használhatják a Hotel Aurum wellness szolgáltatásait is. Közel van a Hungarospa, Hajdúszoboszló egész évben különleges rendezvényeknek ad otthont. Kell ennél több egy felejthetetlen családi nyaraláshoz?

Kinek ajánljuk?

Családoknak és mivel medence nincs a szállodában, azoknak, akik a strandra is szívesen járnak.

Így értékeltek a vendégek:

„Nagyon szeretjük, harmadik éve járunk ide vissza. Szuper reggeli, ebéd, vacsora. Közel az Aquapalace, kedves személyzet, csupa ++++++++ Tuti hogy jövőre is megyünk.” (család kisgyerekkel, 3 nap alapján)

Retró stílusban: In-Hotel Hajdúszoboszló***

Ha számít az ár-érték arány és a fürdő közelsége, az In-Hotel lesz a tökéletes választás! Mind megjelenésével, mind áraival a retró korszakot idézi a hajdúszoboszlói szállások különleges tagja, amely 62 darab szobával, tágas közösségi helységekkel várja vendégeit. Szinte hihetetlen, de a városi fürdő bejárata 50 méterre található, míg az Aqua Palace fedett élményfürdő főbejárata 100 méterre van a hoteltől. Az In-Hotel szívesen látja a háziállatokat (5 kg-ig) felár ellenében.

Fontos! A hotel csak főszezonban, június 1. – szeptember 15. között tart nyitva!

Kinek ajánljuk?

Minden korosztálynak, átutazóknak vagy az egész nap strandon levő vendégeknek, akik enni, aludni járnak a szállásra.

Így értékeltek a vendégek:

„Nagyszülő-unokák vettek részt a 3 napos üdülésen, tökéletes, választékos volt az ellátás, kellemes környezet, élőzene, mely a korunk hangulatát idézte.” (középkorú pár 3 nap alapján)

+ 1 Aqua Line Apartmanház

Ha a hotelek helyett szívesebben töltenéd a nyaralást apartmanban, netán baráti társasággal vagy nagyobb családdal érkezel, Hajdúszoboszlón erre is van lehetőség! Az Aqua Line önellátó apartmanok mindegyike teljesen felszerelt konyhával, hálószobával és tágas nappalival rendelkezik. Így akár 4-6-9 személy számára is kényelmes lakhatást biztosít. A zárt udvarban ingyenes a parkolás lehetőség, szalonnasütő, illetve filagória várja a vendégeket. Háziállatokat (max. 5 kg-ig) felár ellenében fogad a szálláshely.

Kinek ajánljuk?

Családoknak, kisgyerekkel érkező vendégeknek, baráti társaságoknak.

Így értékeltek a vendégek:

„Nagy, tágas, gyerekbarát, csendes. Az épület játszóterét imádták a gyerekek.” (Család kisgyerekkel, 3 nap alapján)


Sikerült választani? Még több információ a szállások oldalán:

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%