Romantikus búvóhelyekHegyek-völgyekŐszi élményszüretRomantikus kikapcsolódásVidéki vendégség

Hangulatos szálláshelyek a Mátrában

1 perces olvasási idő
Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza**** +superior

Itt az ősz, irány a Mátra!

Remélem sokan egyetértünk abban, hogy az őszi erdőnél kevés szebb látvány van, ráadásul ha ehhez még pazar kilátás és friss levegő is társul…

A Mátra az egyik legszebb tájegység Magyarországon, ahol számos kirándulási lehetőség, túrautak és egyéb látnivalók is rendelkezésre állnak. Parádsasvártól Mátraházáig szebbnél szebb szállások közül is válogathatunk, ki-ki a pénztárcája szerint. Az alábbiakban összegyűjtöttem néhány szuper szálláshelyet, van közöttük 4 csillagos hotel és hangulatos vendégház is. Bízom benne, hogy mindenki talál magának kedvencet.

TOP10 őszi kirándulóhely Magyarországon >>

Mátrai Sirokiház – Sirok

Az 1950-es években épült és ugyan rengeteg átalakításon, felújításon esett át napjainkig ez idő alatt, mégis igyekeztünk megőrizni azokat az értékeket, mely értékek megadják a Sirokiház savát, borsát.

Mátrai Sirokiház

A felújításkor felhasznált anyagok minősége, a színvilág kialakítása, a dekorációk elhelyezése, mind-mind arról gondoskodnak, hogy autentikus környezetben, a legmagasabb színvonalon pihenhessenek vendégeink. A szobák elrendezése, segít abban, hogy olyan hangulatot tudjunk vendégeinknek teremteni, mint ha csak otthon lennének.

Mátrai Sirokiház

A Ház alapterülete, ami egy picivel több, mint 80 m² 2 db hálószoba, tágas nappali, étkező, jól felszerelt és gépesített konyha, fürdő helyiségekből áll. Minden helyiségben igyekeztünk, megfelelő komfortfokozatú és ízlésében is passzoló bútorokkal, tárgyakkal, kiegészítőkkel berendezni a Házat.

Foglalás >>

Evelin Vendégház – Parádfürdő

Parádfürdőn nyugodt békés környezetben a Mátra hegység északi lejtőjén található vendégházunk. Gyöngyöstől Egertől kb 30-30 km-re. Klímája kedvező szél és köd ritkán ritkán fordul elő.

Evelin Vendégház Parádfürdő

Vendégházunk 3 különálló igényesen fölszerelt apartmanból áll összes férőhely 14 fő. 2 apartman stúdió jellegű 4-4 férőhellyel ,mellette egy 2 szobás apartman 6 férőhellyel hozzá tartozik egy nagy konyha.

Evelin Vendégház Parádfürdő

Igényesen fölszerelt apartmanjaink és nagy kertünk kényelmes elhelyezést nyújt vendégeinknek.

Foglalás >>

Selfness Hotel Vadvirág – Mátraszentimre ****

Magyarország legmagasabban fekvő településének, Mátraszentimrének központjában található, mátrai panorámájú, új építésű, több szintes (lifttel felszerelt) szálloda változatos elrendezésű, tágas szobákkal várja Vendégeit!

Selfness Hotel Vadvirág

Összesen 11, minden igényt kielégítő szoba várja a pihenni vágyókat: 8 db lakosztály és 3 db kétágyas standard szoba.

Selfness Hotel Vadvirág

A selfness egyfajta életvezetési választás: a test, a lélek és a szellem egyensúlyának megteremtésére, illetve a saját magunkkal, belső énünkkel való kapcsolat kialakítására irányul.
Ehhez biztosítja az alapokat szállodánk wellness területe, infraszaunákkal, száraz sószobával, finn-szaunával, jakuzzival és merülő medencével.

Foglalás >> 

Kastélyhotel Sasvár Resort – Parádsasvár

Elegancia, kényelem, élmények. Ha szeretné önmagát, szeretteit, munkatársait megajándékozni néhány felejthetetlen nappal, látogasson el Magyarország egyik legszebb vidékére, a Mátra domborulatai között megbújó ékszerdobozba, Parádsasvárra a Kastélyhotel Sasvárba.

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

Az 53 szoba és 5 lakosztály kialakításánál arra törekedtünk, hogy vendégeink a legnagyobb kényelemben és nyugalomban tölthessék el nálunk napjaikat.

Mindegyik szobánk klimatizált, és az egész épületet padlófűtéssel láttuk el. A vendégek három épületszárny közül választhatnak, amelyeket föld alatti folyosó is összeköt, valamint ezen keresztül érhető el az elegáns élményfürdő.

Kastélyhotel Sasvár Resort Parádsasvár

A fürdőben víz alatti masszázzsal, ellenárammal működő medence, pezsgőfürdő, szauna és gőzfürdő, szolárium, masszázs, fitness terem és napozó terasz található. A fürdővel egy szinten a sörözőben bowling, biliárd, speciális fallabdapálya várja térítésmentesen a vendégeket, ugyanitt gyermekek részére játékgépek térítés ellenében használhatóak.

Foglalás >>

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza ****+superior

A LIFESTYLE HOTEL MÁTRA****superior a hegység legújabb, 2011 októberében nyitott 4* superior besorolású szállodája, amely az egykori Bérc Hotel rekonstrukciójaként éled újjá. Az M3-as autópályától mindössze 20 km-re, gyönyörű, nyugodt, erdei és hegyi környezetben található 710 méteres magasságban, Mátraházán.

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza +superior

A szálloda a 4 évszak szállodája, hiszen egész évben szezonoktól függetlenül kínál számtalan pihenési, rekreációs és wellness lehetőséget. A szobák egyedi belsőépítészete is ezt üzeni, hiszen azok színvilágát a tavasz, nyár, ősz, tél és a föld színei ihlették.

Lifestyle Hotel Mátra Mátraháza +superior

Nemdohányzó szállodánk összesen 114 szobával és lakosztállyal várja kedves Vendégeit. A szobák közül 24 szobapár összenyitható, 47 db erkéllyel / terasszal rendelkezik, 4 db mozgáskorlátozottak részére kialakított.

Foglalás >>

 

További mátrai szálláshelyeket itt találtok >>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%