Kedvenc szállásokCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásTippek utazáshoz

Hangulatos szálláshelyek, ahol Netflix és/vagy okos tv vár

1 perces olvasási idő

Egy friss online felmérés szerint az elmúlt két évben olyan szálláshelyek mellett tettük le a voksunkat, ahol jó minőségű internet vár. Nyaralás alatt sokan távmunkában dolgoztunk, de a tájékozódás, és az otthonos érzés miatt az okos tv és Netflix is jó barátunk volt. A zenehallgatás, a social media, és a kedvenc sorozatod követése a napjaid szerves része, így a pihenés alatt is ragaszkodsz hozzá? Nézzük, hol találsz olyan hangulatos szálláshelyet, ahol Netflix és/vagy okos tv vár! 

Hangulatos szálláshelyek, ahol Netflix és/vagy okos tv vár
A Netflix és az okos tv pedig a mindennapjaink része

Távmunka, gigaerős internet, digitális elvárások: Megváltoztak a pihenési szokásaink!

Bár sokan még mindig furcsának találják, hogy kikapcsolódás közben a jó minőségű, nem akadozó internetet vadásszuk, az igény a szélsebes wifire egyáltalán nem számít ritkaságnak. A Szallas.hu és a Telekom közös online felméréséből kiderül, hogy 2018-ról 2020-ra több mint 71 százalékkal nőtt azon felhasználók száma, akik a szűrőfeltételek beállításával kifejezetten wifis szállást kerestek az oldalon.

Akár pihenéssel, akár munkával vegyes kikapcsolódást tervezünk, a megfelelő netkapcsolat alapelvárás. Sőt, a foglalás során tízből hat ember megnézi azt is, mit írnak az utazók a net minőségéről a szálláshelyek értékeléseiben. Szeretjük pihenés közben otthon érezni magunkat. A Netflix és az okos tv pedig a mindennapjaink része, így érthető, hogy nem szeretnénk lemondani róla. 

A szálláshelyeken még fontosabbá és a szállást keresők részéről alapelvárássá vált a jó netélmény, a home office, és a négy fal közötti kikapcsolódás alapja a szélessávú internetelérés. 

Az online felmérésben több mint 3700 fő vett részt, 43%-uk azt tapasztalta, hogy a belföldi szálláshelyeken az internet hozzáférés eléggé gyenge volt. Pedig 77 százalékuknak fontos, 52 százalékuk számára pedig döntő szempont, hogy a kiválasztott szálláshelyen jó minőségű internet legyen. 

Szeretjük a Neflix és az okos tv kényelmét, a Telekom gigerős vezetékes nettel  pedig szórakozáshoz böngészéshez és távmunkához is szuper választás. 

Hangulatos szálláshelyek, ahol Netflix és/vagy okos tv vár

A pihenés része számodra a tévézés, sorozatnézés és a böngészés? A következő szálláshelyeken a Netflix és/vagy okos tv, illetve a Telekom gigerős vezetékes net hozzásegít ehhez a hobbihoz, ráadásul a gyerekekkel vagy barátokkal az esős napokon is színesebb lesz így a kikapcsolódás! 

Green Garden Apartman Keszthely

A Keszthely és Hévíz között található Green Garden Apartman ideális választás olyan családok, vagy baráti társaságok számára, akik kedvelik a csendes, hangulatos, természetközeli szálláshelyeket. A gyermekbarát apartman két hálószobájából elképesztő panoráma nyílik Hévíz városára, a közelben játszótér található, az internet hozzáférés használata pedig nem csak ingyenes, de gyors is. 

A legjobb programok Keszthelyen >>

Hangulatos szálláshelyek, ahol Netflix és/vagy okos tv vár
Green Garden Apartman

Bodza Vendégház Tiszafüred

A bababarát, 8 férőhelyes Bodza Vendégház Tiszafüred üdülőövezetében található, és mediterrán életérzéssel, vidéki nyugalommal, illetve barátságos berendezéssel várja vendégeit. Családi kikapcsolódáshoz, vagy baráti kiruccanáshoz remek választás a vendégház, ahol ingyenes a parkolás és az internet. 

A legjobb programok Tiszafüreden >>

Hangulatos szálláshelyek, ahol Netflix és/vagy okos tv vár
Bodza Vendégház

Napfény Szállás Vendégház Szeged

Szeged belvárostól néhány percre fekszik a Napfény Szállás Vendégház, ahonnan pár perces sétával megközelíthető a város számos nevezetes látnivalója, és programja. A 8 szobás, 16 férőhelyes új bútorokkal, ingyen internet hozzáféréssel és televízióval vár a Szegedi Állatkerttől és a Szegedi Havas Boldogasszony templomtól 1 km-re. 

A legjobb programok Szegeden >>

Hangulatos szálláshelyek, ahol Netflix és/vagy okos tv vár
Napfény Szállás Vendégház

Khalifa Vendégház Sümeg

A 2 szoba, 4 férőhelyes, bababarát Khalifa Vendégház Sümegen, a gyönyörű, vadregényes településen fekszik, 400 méterre a központtól. A szálláshelyen ingyenes a légkondicionálás és a parkolás, ráadásul a hűvösebb napokon kellemes hőérzetet ad a padlófűtés. A szobákban az internethasználat díjmentes, síkképernyős tévé, és műholdas csatornák várnak. 

A legjobb programok Sümegen >>

Khalifa Vendégház

Szőlőskert Vendégház Baj

Tata mellett, a szőlősorok között található a Szőlőskert Vendégház, amelyben öt fő fér el kényelmesen. Az apartman állatbarát, a hangulatos teraszon jóleső érzés leülni egy-egy pohár borral, és beszélgetni kettesben. A szálláshelyen a kisállatok díjmentesen lakhatnak veled, a parkolás és a gyors internet szintén ingyenes. 

A legjobb programok Baj környékén >>

Szőlőskert Vendégház

Olyan szálláshelyet keresel, ahol van Netflix, okos tv, és Telekom gigerős vezetékes net? Foglalj szállást a szallas.hu kínálatából, és élvezd a kikapcsolódást akár a négy fal között is! >>

(fotók: Telekom, szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%