Kedvenc szállásokCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásTippek utazáshoz

Szálláshelyek gyönyörű helyen, gigaerős nettel

2 perces olvasási idő

Akár pihenéshez keressük az ideális szálláshelyet, akár munkával töltjük a kikapcsolódás egy részét, úgy tűnik, a jó minőségű internet alapfeltétel a szálláshelyek nézegetése során. Akár szórakozáshoz, akár böngészéshez, akár távmunkához lesz szükségünk rá, a gyors nettel rendelkező szálláshelyek egyértelműen vonzóbbak. Neked is fontos, hogy a szálláshely megfelelő nettel rendelkezzen? Mutatunk 5 szálláshelyet, ahol ebben egészen biztos lehetsz! 

Szálláshelyek, ahol gigaerős internet van
Szálláshelyek, ahol gigaerős internet van

Beszédes eredményt hozott a Szallas.hu és a Telekom közös felmérése

Gyakran előfordul, hogy utazáskor az okostelefonod mellett magaddal viszel egy laptopot és tabletet is? Akkor biztosan számodra is fontos, hogy a szálláshelyen jó minőségű legyen az internet. A Szallas.hu és a Telekom augusztus elején online felmérést végzett, amelyben 3700 fő megkérdezésével azt a kérdéskört járták körül, hogy szálláskeresőknek nőtt-e az igénye a digitális feltételeket illetően. 

Az eredmény ugyan nagyon beszédes, de cseppet sem meglepő, hiszen az elmúlt időszakban a digitális munkavégzés, és oktatás miatt a munkavállalók és családjuk a munkaállomásaikat belföldi nyaralóhelyekre helyezték át. 

2018-ról 2020-ra több mint 71%-kal nőtt azon felhasználók száma, akik vezeték nélküli internetszolgáltatással ellátott szálláshelyet kerestek maguknak. Ez a speciális igényt segíti, hogy a szűrőfeltételek segítségével könnyedén rá lehet keresni a wifis szálláshely kínálatra. 

Érdekesség, hogy a felmérésben megkérdezettek 52%-a számára az internetelérés döntő szempont a szálláshely kiválasztásakor, 77%-uk szerint egyértelműen fontos a jó minőségű internet a kiszemelt szálláshelyen.

Téged is bosszant a gyenge minőségű internet? 

A tapasztalat azt mutatja, hogy a szálláskeresőket kifejezetten bosszantja, hogy korábbi belföldi utazásaik során az internethozzáférés gyenge minőségű volt, olykor akadozott, vagy csak egyes helyeken működött megfelelően. 

A felmérés alapján elmondható, hogy két hasonló színvonalú és árfekvésű szállás közül a megkérdezettek kétharmada azt a szálláshelyet választaná, ahol van internet- és/vagy wifi-hozzáférés. Vagyis a digitális feltételek megléte elengedhetetlenül fontos szempont a szálláskeresés során.

Úgy tűnik, a Telekom gigaerős vezetékes net egyértelműen a szálláskeresők legjobb barátja lesz, akár szórakozáshoz, böngészéshez, vagy távmunkához használják majd az internetet.

Szálláshelyek gyönyörű helyeken, ahol Telekom gigaerős vezetékes net van

Hacsak nem digitális detoxra készülsz, célszerű olyan szálláshelyet választanod, ahol megfelelő minőségű internetet vesznek igénybe. Így biztosabb lehetsz benne, hogyha munkát is viszel magaddal, az interneten nem fog múlni a gyors és hatékony teljesítmény. 

A következő szálláshelyek egytől egyig gyönyörű helyen fekszenek, és – a gigaerős net mellett – elképesztő élményekkel várnak. 

Orchidea Vendégház Zebegény

A Dunakanyar egyik legszebb részén, vadregényes környezetben, dunai panorámával vár az Orchidea vendégház Zebegényben. A négyszobás ház tökéletes választás nagyobb család vagy baráti társaság számára, ráadásul a kutyákat is szeretettel fogadják. A kertben bográcsozásra és grillezésre is van lehetőség. 

Programok és látnivalók Zebegényben >>

A szálláshelyen nem csak ingyenes az internethasználat, de Telekom gigerős vezetékes net vár, ha a kikapcsolódás közben egy kicsit dolgozni is szeretnél a Dunára néző napos teraszon.

Szálláshelyek, ahol gigaerős internet van
Orchidea vendégház

Garden Studio Apartment Balatonlelle

Balatonlelle központjában, a Móló sétánynál várja vendégeit a 4 fő befogadására alkalmas Garden Studio Apartment, néhány perces sétára a Balatontól. A galériás apartman modern stílusú berendezése segít abban, hogy otthonosan érezd magad a szálláshelyen, a kertbe pedig kiülhetsz a laptopoddal akár dolgozni is. Az internet sebessége biztosan melletted áll majd! 

Látnivalók Balatonlelle környékén >>

Garden Studio Apartment

Hajdu Lovasudvar Hortobágy

A négyszobás, 8 férőhelyes Hajdu Lovasudvar tárt karokkal várja a lovas turizmus és a természetjárás szerelmeseit Hortobágyon. 

A szálláshely a gigaerős Telekom net miatt akár home office-hoz is remek választás, addig a család, vagy a baráti társaság többi tagja igénybe veheti a szálláshely által szervezett lovas oktatást, lovaglási lehetőséget és lovaskocsikázást a Hortobágyon. A gasztorélmények kedvelőit hagyományos pásztorételek és szabad-tűzön készített ételek várják.

A legjobb programok Hortobágy közelében >>

Hajdu Lovasudvar

Cozy Apartman Pécs

A mediterrán hangulatú Pécs gyönyörű belvárosában szeretnél pihenni néhány napot? A két férőhelyes, jól felszerelt Cozy Apartman szuper választás lesz számodra, főként akkor, ha örömmel ugranál fejest a város hangulatos kulturális programjaiba. A teraszon üldögélve esténként az extra gyors netnek köszönhetően pillanatok alatt posztolhatod Facebookon és Instagramon a nap legszebb élményeit. 

Felkeresnéd Pécs nevezetességeit? >>

Cozy Apartman

Petneházy Club Hotel Budapest

A Budai-hegyek ölelésében fekszik a bababarát és állatbarát Petneházy Club Hotel, néhány percre Budapest központjától. 

A fedett úszómedence, a finn szauna, és a (télen fedett) teniszpálya már önmagában is garantálja a kikapcsolódást, de a budai panoráma, a friss levegő és a színes programkínálat miatt is érdemes itt pihenni. Szórakozáshoz, böngészéshez, és távmunkához is jó társad lesz a Telekom gigaerős vezetékes net.

Mit érdemes Budapesten megnézni? >>

Petneházy Club Hotel

Elutaznál egy kicsit a családdal vagy barátokkal, és mindenképpen olyan helyet keresel, ahol elég erős a wifi? 

Foglalj szállást Telekom gigaerős vezetékes nettel a Szallas.hu kínálatából, szűrj rá a wifire, és használd ki munka mellett az időt egy kis városnézésre, és kirándulásra! >>

(fotók: Telekom, szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%