Wellness + HotelekBalcsiCsaládi kiruccanásÍzkalandRomantikus kikapcsolódásVízparti szállások

Danubius Hotel Annabella – vízparti szálloda a füredi Tagore sétány elején

1 perces olvasási idő

Balatonfüredet, az északi part fővárosát talán senkinek nem kell bemutatni. Mindannyian szívesen járunk vissza Füredre újra és újra, hiszen a város egyedi hangulata, a tavasztól őszig tartó gazdag programkínálat és a látnivalók, múzeumok miatt Balatonfüred jóval több, mint egy Balaton-parti üdülőváros. “Fővároshoz” méltóan szálláshelyből sincs hiány, hiszen az olcsóbb apartmanoktól az elegáns hotelekig mindenki talál kedvére való helyet a szallas.hu oldalán. Akinek pedig fontos, hogy megfizethető árú szállást foglaljon, lehetőleg közvetlenül a vízparton, nekik ajánljuk a Danubius Hotel Annabella háromcsillagos szállodát.

Hotel Annabella Balatonfüred
Danubius Hotel Annabella

Danubius Hotel Annabella ***+superior

Balatonfüred leghangulatosabb részén, a Tagore sétány elején található a Danubius Hotel Annabella, amelynek ikonikus épülete nélkül ma már elképzelhetetlen lenne a város látképe. A hotelben 384 erkélyes, légkondicionált szoba található, a parkolóban korlátozott számú parkolóhely áll a vendégek rendelkezésére.

A szezonálisan nyitva tartó szálloda saját strandján zavartalanul pihenhetünk akár családdal, akár barátokkal érkezünk, hiszen a partszakaszt kizárólag a vendégek számára tartják fenn. Így nem kell tartani a tömegektől, sem attól, hogy nem jut elég napozóágy a nyári hőségben. A strand mellett fedett és szabadtéri medence, szauna és masszázs nyújt felfrissülést tavasztól őszig.

Foglalj 100% pénzvisszafizetési garanciával! Előfoglalási akció csak február 16-ig >>

Baba- és családbarát szállás Balatonfüreden

A Danubius Hotel Annabella bababarát szálláshely és 6 éves korig ingyenes. A legkisebbek szórakoztatásáról a Bubbles Club szakképzett animátorai gondoskodnak (június közepétől augusztus végéig), a szálloda kertjében játszótér és parkfitnesz eszközök találhatók. A sportosabb vendégek bérelhetnek kerékpárt vagy ingyen használhatják a biliárd asztalt, az asztaliteniszt, valamint a kosárlabda- és röplabda pályát.

Hotel Annabella Balatonfüred
A gyerekek szórakozását animátorok felügyelik

Aki megéhezik, annak sem kell messzire mennie, hiszen a szállodának saját étterme van, nem is akármilyen konyhával! Az étteremben nemzetközi és magyaros fogásokat kóstolhatunk, mellé helyi és regionális termelők borai közül lehet választani. Egy jó vacsora mellé jó hangulat is dukál, amelyről heti két alkalommal tematikus, zenés est gondoskodik.

TIPP:

2020-tól új szolgáltatással bővíti repertoárját a Danubius Hotel Annabella. A gazdag büfévacsora alkalmával korlátlan alkoholmentes italfogyasztást kínálnak grátisz, mely a szálloda éttermében fogyasztható el Coca-Cola és Rauch italautomatákból.

Mit lehet csinálni Balatonfüreden?

Strandolni! De persze a strandoláson kívül számos sportolási és kikapcsolódási lehetőség várja a vendégeket, például vitorlázás, szörfözés, tenisz és fallabda. A városi strandon és az aquaparkban vízi csúszdák és kölcsönözhető vízi eszközök találhatók, a környék pedig kitűnő kirándulási lehetőségeket kínál. Kellemes túrák tehetők a Tamás-hegyre a Jókai kilátóhoz, a Koloska-völgybe, Tihanyba, vagy a Balaton-felvidék kisebb településeire is. Aki pedig inkább Füreden maradna, bőven tud válogatni a városi hangversenyek, nemzetközi vitorlás versenyek vagy gasztrofesztiválok kínálatából. Egy biztos: unatkozni senki nem fog!

Hotel Annabella Balatonfüred
Balatonfüred nyáron

TIPP: Foglald le nyári pihenésed a szallas.hu oldalán és foglalásod mellé most 42 ajándék kedvezménykupon jár belföldi programokhoz! A Jókai Mór Emlékházban 15%, az Anna Café Kávézó és Cukrászdában 20%, a Vitorlázeumban 15 %, míg a Borcsa étteremben 10% kedvezmény jár a szallas.hu vendégeinek!

Ne feledd! A Danubius Hotel Annabella csak április 23. és október 11. között tart nyitva.

Hotel Annabella Balatonfüred

Hogyan érezték magukat a Danubius Hotel Annabella vendégei? Értékelések a szallas.hu oldaláról

„A személyzet kedves, udvarias, figyelmes. Az ételválaszték és a minőség is átlagon felüli volt. Nagyon örültünk, hogy gluténmentes étkezést is készségesen biztosítottak a 3 éves kisunokámnak. Emiatt is, a jövőben többször igénybe vesszük a Szálloda szolgáltatásait. Köszönjük szépen.”

„Balatonfüred önmagában is csodás és a szálloda az egyik legjobb elhelyezkedésű. A tisztaság kifogástalan, ahogy az étkezési ellátás is. A személyzet udvarias. A szálloda nagyságából adódóan mindig van egy kis nyüzsgés, nem unalmas. A saját strandja pedig igazán remek. Van egy nagyon szubjektív pozitívuma a szállodásnak, amit a villanyautóval érkezők élvezhetnek, 4 db. gyors töltőállomása van, így az elektromos autóval való kirándulások előtt semmi akadály nincs, ez fantasztikus!”

„Összeszokott, kedves személyzet, akik tökéletes munkát végeznek. A svédasztalos étkezés fantasztikusan bőséges, sokféle, és mindemellett nagyon ízletes, kiadós, egy hét is kell talán, hogy a vendég mindent meg tudjon kóstolni! A szoba barátságos, tiszták, az ágyak kényelmesek! És minden szobában van légkondi, erkély, kis hűtő!”

Hotel Annabella Balatonfüred
Danubius Hotel Annabella

Bár a Hotel Annabella csak április végén nyit, érdemes időben lefoglalni a nyári pihenést. A szabad szobákról és a csomagajánlatokról a szallas.hu oldalán tudtok tájékozódni >>

(fotók: Hotel Annabella, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%