Családi kiruccanásWellness + Hotelek

Hotel Aurum Family – Családi vakációra fel!

1 perces olvasási idő
hajdúszoboszlói szállások

A tökéletes családi vakáció receptjét keresitek? Akkor ne kutassatok tovább, mert idén elrepítünk benneteket Hajdúszoboszlóra, Európa legnagyobb fürdőkomplexumának otthonába és mutatunk egy remek gyerekbarát szállodát is, amiben biztosan nem fogtok csalódni! Fedezzétek fel velünk a Hotel Aurum Family **** -t, az izgalmas programokat és adjátok át magatokat a gondtalan pihenés örömének!

Hotel Aurum Family - Családi vakációra fel!
Hotel Aurum Family****

Hotel Aurum Family – modern és kényelmes

Az alföldi város szívében, a fürdővel szemközt kapott helyet a Hotel Aurum Family****, mely közösségi közlekedéssel és autóval is könnyen elérhető. Már első pillantásra látni fogjátok, hogy a letisztult formák és a modern megjelenés nem csupán külsőleg jellemzi a szálláshelyet, hanem belsőleg is: ízléses berendezés, hangulatos világítás és az otthon kényelme vár rátok, miután beléptek a szállodába. 

hajdúszoboszlói szállások
Letisztult formák, modern megjelenés

Családosoknak kifejezetten jó választás lehet a deluxe lakosztály vagy a superior apartman, melyek tágasabbak, így könnyebben elfér majd mindenki. Az erkélyes szobákat és a lakosztályokat zuhanyzós fürdőszobával és környezetbarát hűtő-fűtő rendszerrel szerelték fel. Szükséges esetén pedig több gyermekbarát megoldással szolgálják a pihenéseteket, így fürdetőkádat vagy kiságyat is térítésmentesen tudtok igényelni. Szintén jó hír, hogy 3 éves korig nem kell fizetni az itt töltött éjszakákért.

Hotel Aurum Family - Családi vakációra fel!
Családosoknak jó választás lehet a deluxe lakosztály vagy superior apartman

Wellness mindenfelé

A szaunázás szerelmeseinek érdemes felfedezőútra indulni a szálláshely wellness szigetében, ahol finn szauna és gőzkamra is helyet kapott.  A hotel nagy hangsúlyt fektet nem csupán a testi, hanem a lelki feltöltődésre is, ezért bízzátok magatokat bátran a szakképzett masszőrökre és teszteljétek le a wellness masszázsokat is! 

Amennyiben szeretnétek elmerülni a vízi kalandokban, a pár perc sétára található Hotel Aurumban és a Park Hotel Ambróziában megtehetitek mindezt vagy látogassátok meg a szomszédban található Aqua Palace fedett élményfürdőt, ahol még a hullámlovaglást is kipróbálhatjátok!

A Hajdúszoboszlón tett látogatás nem is lehetne teljes a Hungarospa felkeresése nélkül. A 30 hektáros strand 15 izgalmas medencét rejt, míg az Aquapark az adrenalinra éhes vendégeket kápráztatja el. Ringatózzatok a hullámmedencében, ejtőzzetek a sodrófolyóban vagy csússzatok versenyt a csúszdákon!

Hotel Aurum Family - Családi vakációra fel!
Wellness sziget

Gyermekek kedvence

A legkisebbeket bizony nem egyszerű lefárasztani, így ha marad még bennük felesleges energia, akkor azt a hotelben található szuper játszóházban levezethetik, ahol biztosan nem fognak unatkozni. A nagyobb gyerkőcök pedig elmerülhetnek a virtuális valóság nyújtotta örömökben és kedvükre x-boxozhatnak. 

Játszóház

Terülj, terülj asztalkám!

A szálloda éttermében a tradicionális, tájjellegű és hazai ételkínálat mellett a nemzetközi konyha ízeibe is belekóstolhattok. A svédasztalos reggeli és vacsora során pedig a látványkonyha világába is bepillantást nyerhettek. A Hotel Aurum Family****-ben nagyon odafigyelnek a gyerekek egészséges táplálkozására is, melyet a Kid’s menü sarok is tükröz. A bababarát szolgáltatások jegyében igény esetén etetőszéket is biztosítanak az étteremben. Harapjatok bele az élményekbe és ízleljétek meg az átlagon felüli, színvonalas finomságokat közösen! 

Mindig jó választás

Hajdúszoboszló minden évszakban kiváló választás, de nyáron valósággal életre kel az éjszaka és igazi fesztiválhangulat uralkodik el a városon, ahol tűzzsonglőrökkel, kulináris kalandokkal és szuper látnivalókkal találkozhattok bárhová néztek.

Válasszátok a nyaralás helyszínéül a Hotel Aurum Family****-t, hagyjátok magatok mögött a mindennapi stresszt és gazdagodjatok felejthetetlen emlékekkel egy ár-érték arányban is kitűnő szálláshelyen! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%