Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakációTavaszi zsongás

Hotel Európa Fit **** Hévíz – számtalan újdonsággal és élménnyel vár a 2020-as Év Szállása!

2 perces olvasási idő

Ha te is imádod az exkluzív szállásokat és a legmagasabb minőséget, akkor már pakolhatod is a ruháidat és a kedvenc utazós papucsodat! A Hotel Európa Fit**** Hévíz belvárosában, mindössze egy kőhajításnyira a világ legnagyobb természetes, fürdésre alkalmas melegvizes gyógytavától, rengeteg újdonsággal és élménnyel várja vissza az utazókat idén nyáron is. Mire számíts pihenésed során? Elöljáróban csak annyit, hogy az autogramkérésen kívül, lehetőséged lesz közösen főzni ismert sztárokkal, Lakatos Márkkal, Peller Anna-Lukács Miki párossal, és még sok mással…

Hotel Európa Fit **** Hévíz - számtalan újdonsággal és élménnyel vár a 2020-as Év Szállása!

Az Év Szállása 2020-ban a Hotel Európa Fit****, de hogyan vált a vendégek kedvencévé a pandémia első évében?

Megannyi híres és káprázatos szálloda között sikerült elnyernie a Hotel Európa Fit****-nek a 2020-as Év Szállása címet. De mi lehet a siker titka? Hogyan vált a vendégek kedvencévé a soha nem látott nehéz körülmények között?

Abban a percben, ahogy megtörténtek az első lezárások, az Európafitnél már azon gondolkodtak, hogy mire vágynak majd a vendégek, ha újra lehet utazni. Felújításokba kezdtek, új ajánlatokat állítottak össze, rugalmas foglalási és lemondási lehetőségeket biztosítottak, egyszerűsítették a foglalást, ezzel pedig az utazók kedvenceivé váltak! A lendület és a lelkesedés azóta sem hagyott alább. Nézzük is, milyen újdonságokra számíthatsz, ha úgy döntesz, idén nyáron a 2020-as Év Szállásán töltöd jól megérdemelt pihenésedet!

KIPRÓBÁLOM AZ ÉV SZÁLLÁSÁT>>>

Hotel Európa Fit**** Hévíz – Modern kétágyas szobák, vadonatúj „okos” apartszobák

Aki egyszer ellátogat ide, garantáltan visszatérő vendég lesz! A szálloda 231 szobája ízléses, modern, berendezése mellett, praktikusságával teremti meg az otthon kényelmét. Minden szobához erkély vagy balkon tartozik, ami tökéletes helyszíne egy kellemes kávézásnak a szelíd reggeli nap fényében.

Hotel Európa Fit **** Hévíz - számtalan újdonsággal és élménnyel vár a 2020-as Év Szállása!
Superior kétágyas szoba

Ha gyerekekkel utazol, válaszd a felújított családi apartszobákat, melyek hangulatos, modern belsővel várnak az idei szezonban! Az apartszobák tágas terei lehetővé teszik, hogy a családi nyaralás során is otthon érezzétek magatokat! Akár 4 személy is kényelmes otthonra lel benne. Az ízléses kialakítású apartszoba berendezését és felszereltségét bármikor elfogadnánk otthonra!

A családi apartszoba a felújítás előtt:

A családi apartszoba, megújult, modern köntösben:

Hotel Európa Fit **** Hévíz - számtalan újdonsággal és élménnyel vár a 2020-as Év Szállása!

MEGNÉZEM A SZABAD IDŐPONTOKAT A FELÚJÍTOTT SZOBÁKBAN>>>

Fókuszban a szépség, az egészség és a kikapcsolódás!

A wellness ínyencek kedvelt úti célja Hévíz, itt minden korosztály felejthetetlen élményekkel gazdagodhat. A szállodában több, mint 700 négyzetméteres vízfelület, élmény-, úszó- és gyógymedencék csalogatnak élménydús vizes kikapcsolódásra.

Hotel Európa Fit **** Hévíz - számtalan újdonsággal és élménnyel vár a 2020-as Év Szállása!
A Hotel Európa Fit káprázatos wellness részlege

Az élmények mellett az egészségmegőrzés is fontos szerephez jut. Próbáld ki a szálloda szaunavilágát, ismerd meg a medical wellness prevenciós és rehabilitációs célú ajánlatokat, amelyek sokszínű kínálatával szolgálják az egészséges kikapcsolódást. Fedezd fel a többi wellness szolgáltatást is a szálloda adatlapján!

Tudtad? Sok wellness szállodával ellentétben, itt lehetőséged van arra is, hogy az Európafit ReneSanariumában, fürdőruha nélkül, lepellel eltakarva ismerd meg a szaunázás kultúráját! 

Hotel Európa Fit **** Hévíz - számtalan újdonsággal és élménnyel vár a 2020-as Év Szállása!
Finn szauna

Teljes körű felújításon esik át a népszerű kültéri Acapulco családi élménymedence környéke. A legpazarabb környezetben szerezheted meg a tökéletes nyári színedet és különleges frissítőket, mexikói ételkülönlegességeket is kóstolhatsz a megújuló grillteraszon.

A 2020-ban elkészült Relax kert pedig tökéletes környezetet kínál a szabadtéri kikapcsolódáshoz.

Izgalmas programok minden generáció számára!

Érkezz párban, családdal vagy unokákkal, a Hotel Európa Fit minőségi, exkluzív kikapcsolódással vár, hogy a nyaralás végén valóban feltöltődve térj haza. 

Elhivatott animátorok segítik, hogy a vakáció tényleg úgy teljen, ahogyan azt megálmodtad. A gyerekeket egész napos programok várják: vizes vetélkedők, kreatív foglalkozások, sport, mini disco, és sok más, természetesen a ma népszerű konzolos játékok is a kínálat részét képezik, a legfrissebb választékkal.  Mindeközben a szülők aktív programokon vehetnek részt, vagy egyszerűen csak boldogan élvezhetik a wellness kényeztető, jótékony hatásait.

Gyermekanimáció

Az aktív kikapcsolódás mellett hangsúlyt kap a szellemi, kulturális feltöltődés is. A szálloda „interaktív” programsorozata keretében hiteles szakemberekkel beszélgethetnek a szülő- és gyerektársak önismereti, gyereknevelési, internetbiztonsági és más ma népszerű témákról, de könnyedebb programok, mint sminktanácsadás, horoszkóp, egészséges étkezés is helyet kaptak az eseményen.

Az interaktív programok meghívott előadói:

Dr. Kádár Annamária pszichológus, tréner, Bajzáth Mária meseterapeuta, Dr. Baracsi Katalin internet szakjogász, Dr. Magyar Lóránt orvos, mentálhigiénés, NLP tréner és Dr. Magyar Éva orvos, művészetterapeuta, Bereczki Enikő ifjúsági és generációs szakértő, Kovács Zsolt youtuber, Ferenczy Júlia Bothmer gimnasztika tanár, asztrológus, Aknai Dóra és Fehér Péter gyógypedagógusok, Tóth Gábor mentőtiszt, Wolher Veronika dietetikus, egészségfejlesztő, Takács Ildikó sminkmester.

RÉSZT SZERETNÉK VENNI A PROGRAMOKON>>>

Főztél már együtt sztárokkal? Most megteheted, sőt a kulisszák mögé is beleshetsz!

Idén is főzőiskola, vagyis „Kukta program” a Hotel Európa Fit****ben. Olyan sztárvendégekkel találkozhatsz, mint Nagy Feró, Lakatos Márk, Polyák Lilla, Völgyesi Gabi, Sipos Tamás, Vida Péter, Peller Anna és Lukács Miki vagy éppen Aranyosi Péter. A találkozó során egy könnyed hangulatú beszélgetés mellett, a meghívott vendég elkészíti kedvenc ételét, melyet természetesen kötelező megkóstolni és véleményezni! A program azonban nem ér itt véget, este a sztárvendég fellépése garantálja az örömteli és színvonalas kikapcsolódást.

A Kukta program újdonsággal is vár, ha szeretsz új tippeket-trükköket megismerni, és sütő-főző tudásodat gazdagítani, akkor itt a helyed! Főzz együtt a szálloda séfjeivel, akiktől remek praktikákat, új recepteket leshetsz el, amelyekkel garantáltan lenyűgözöd majd az otthoni vacsoravendégeidet.

Válaszd a 2020-as Év Szállását, ahol minden generációt izgalmas programok várnak! Nyaralj idén a Hotel Európa Fitben és fedezd fel az elsők között az újdonságokat!

(fotók: szallas.hu, Hotel Európa Fit)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%