9.6
Wellness + Hotelek

Ízek és élmények a Nagykunság szívében, a fürdő kapujában: Hotel Kumánia***superior

1 perces olvasási idő

A végtelenbe szaladó Alföld ad otthont annak az ősi kun településnek, ami békés, vidéki hangulatával könnyen elrabolja a szíveteket. Kalandozzatok velünk Kisújszállásra, ahol a különleges Hotel Kumánia***superior várja, hogy minden földi jóval elhalmozhasson benneteket! Ismerjétek meg a Nagykunság káprázatos ízeit, vegyetek részt egy múltidéző disznótoron és élvezzétek a kényeztető wellnesst egy helyen!

A Közép-Tisza-vidékén elterülő, gazdag hagyományokkal rendelkező Kisújszállást a középkori Kunország (Kumánia) központjaként tartották számon. Az ősök iránti tiszteletből innen kapta nevét a Hotel Kumánia***superior, mely határtalan vendégszeretettel és színvonalas szolgáltatásokkal varázsolja el vendégeit. Lássuk: mi mindennel!

Ízek és élmények a Nagykunság szívében, a fürdő kapujában: Hotel Kumánia***superior
Hotel Kumánia***superior

Kun motívumok a csodaszép szobákban

Az autóval és busszal is könnyen megközelíthető Hotel Kumánia***superiorban ‒ a családias légkör miatt ‒ szinte azonnal otthon érzitek majd magatokat. A kedves és segítőkész recepcióstól hamar megkapjátok azokat a kulcskártyákat, amik segítségével zavartalanul bejuthattok a kétágyas, a családi vagy az akadálymentesített szobáitokba. Állítsátok be igényeitek szerint a klímát és vegyetek egy finom üdítőt a minibár kínálatából, amit akár a teraszon vagy az erkélyen is elfogyaszthattok! 

Ízek és élmények a Nagykunság szívében, a fürdő kapujában: Hotel Kumánia***superior
Hotel Kumánia***superior

Egy élménydús nap után jól felszerelt fürdőszobában frissülhettek fel. Ezt követően a tágas lakóterekben elhelyezett, kényelmes, gyönyörű kun motívumokkal díszített ágyakon szenderülhettek el. Szükség esetén pedig baba- és gyermekbarát szolgáltatásokat is igénybe vehettek.

Tipp: Sőt, ha szeretnétek, akkor még négylábú családtagjaitokat is magatokkal vihetitek, ugyanis a szálláshely örömmel gondoskodik a kedvenceitekről is!

Nem csak hotel, élménykomplexum is

A Hotel Kumánia***superior legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy nem csupán kiváló szálláshely, hanem igazi élménykomplexum is egyben. A pihentető éjszakák mellé ugyanis reggeltől estig tartó fürdőzést és gyógykezeléseket is kínál. Bújjatok bele a melengető köntösbe, a kényelmes papucsba, mert a szállodával közvetlen összeköttetésben álló Kumánia Gyógy- és Strandfürdő csak pár lépésre lesz tőletek! 

Tipp: Érdemes csomagban foglalni, ugyanis így ‒ a félpanziós ellátás mellett ‒ a fürdő legtöbb szolgáltatása is igénybe vehető lesz! 

A csodálatos vízi birodalom minden generációnak felhőtlen kikapcsolódást tartogat. Mártózzatok meg a kül- és beltéri medencékben, amiket a kun nyelvi eredetű határrészek után neveztek el! A csemeték egész nap kedvükre lubickolhatnak a gyermekmedencékben a fröcskölő sünivel, míg a nagyobb lurkók betörhetik a közel 60 méteres vízi csúszdát

A felnőttek sem maradnak ki a jóból. Ők a trópusokra repítő nyakzuhanyok alatt, a masszírozó pezsgőfürdőben, a szenzációs szaunavilágban vagy a testi-lelki felfrissülést nyújtó gyógyvizes medencékben töltődhetnek fel. 

Pálinkázós disznótor és tematikus programok

A Hotel Kumánia***superior évente többször izgalmas programokkal szolgál a látogatóknak. Februárban és márciusban egy régi időket idéző, falusi disznótoron vehettek részt úgy, ahogy kell: pálinkával és hangulatos élőzenével! De megéri figyelemmel kísérni a szálloda naptárát, ugyanis mindig készülnek az adott időszaknak megfelelő tematikus eseményekkel is. 

Tipp: Tudtátok, hogy a Hotel Kumánia***superior esküvői helyszínnek is tökéletes? Pedig így van! Mondjátok ki az „igent” pompás környezetben és tegyétek emlékezetessé a nagy napot!

Helybe jönnek a Nagykunság ízei

A mennyei ízekért sem kell messzire menni – csak a szálloda étterméig. A bőséges reggelin túl ugyanis egy magyaros konyhára hangolt ebédet vagy vacsorát is bármikor elkölthettek itt. Ha viszont ránk hallgattok, akkor a Nagykunság helyi specialitásait sem mulasztjátok el megkóstolni. Vegyétek fel a bakancslistára a hungarikumnak minősülő birkapörköltet és a kunsági slambucot!

Ízek és élmények a Nagykunság szívében, a fürdő kapujában: Hotel Kumánia***superior
Hotel Kumánia***superior

Foglaljatok szállást a Hotel Kumánia***superiorba és fedezzétek fel Csukás István szülőhelyének többi látnivalóját: a Vigadó Kulturális Központot, a Pom Pom-szobrot, valamint a Bárány-kutat is!

Kunhalmok titkának nyomában – alföldi piramisok vagy szent sírhelyek? >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.6
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
9.7

Személyzet

9.6

Tisztaság

9.4

Ár/Érték

Előnyök

  • +Személyzet
  • +Tisztaság
  • +Ár/érték

Hátrányok

  • -Nem ajánljuk, ha nem szeretnéd békés, vidéki hangulatban eltölteni a kikapcsolódást.
Megnézem