Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásNyári vakációVárosnézések

Hotel Sopron**** – Mesenyár határon innen és túl

1 perces olvasási idő

Külföldre mennél nyaralni vagy inkább a belföldi wellness pihenés felé húz a szíved? Idén nem kell döntened a két lehetőség közül, mindkettő beleférhet a vakációba! Az osztrák határ mellett található Hotel Sopron **** nyári csomagajánlatában ugyanis a hazai élmények mellett osztrák programok is szerepelnek. Jacuzzi a város felett, belépő a burgenlandi Familyparkba, csokikóstolás a Harrer Csokoládémanufaktúrában. Mesés nyár elé nézünk Sopronban!

Hotel Sopron mesenyár

Hotel Sopron****

Néhány lépésre a város szívétől, az osztrák-magyar határ közelében várja vendégeit a Hotel Sopron négycsillagos szállodája, amelynek erkélyes Premium View szobáiból páratlan kilátás nyílik Sopron történelmi belvárosára. A családbarát hotelben 100 kényelmes szoba, elismert konyhával rendelkező étterem és kerthelyiség, valamint egy 300 éves borház is található. Az autóval érkező vendégeket tágas parkoló várja.

A Premium View szobáiból páratlan kilátás nyílik a belvárosra
Hotel Sopron mesenyár

A szállodában különös figyelmet fordítanak a kisgyerekkel pihenő családokra, kérés esetén babaágy, pelenkázó, fürdetőkád és vízforraló igényelhető. Ha utazik a család, a négylábú kedvencek se maradjanak otthon! A Hotel Sopron állatbarát szálloda, ahol szívesen fogadják a kisállatokat is. 

Hotel Sopron mesenyár
Kültéri medence

A 100 m² alapterületű wellnessrészleg egész évben nyitva áll a vendégek előtt. Nyáron a kültéri medence a favorit a család minden tagja számára, aki pedig inkább a kilátásban gyönyörködne, választhatja a 180°-os, üvegpanorámás wellness részleget is a hotel harmadik emeletén. A városi panorámát nyújtó „Sky Wellness”-ben modern környezetben élményelemekkel kialakított jakuzzi, finn szauna, infraszauna-sókabin kombináció, jégkút, gőzkabin, fitneszterem, bár, pihenőtér, öltözők és masszázs található.

Hotel Sopron mesenyár
Sky Wellness panorámával

Mesenyár Sopronban

Igazi nyár felüdülést kínál a „Mesenyár határon innen és túl” csomag, amely 2019. október 15-ig, minimum 3 éjszakás foglalás esetén érvényes. A félpanziós ellátás és a sokszínű wellness szolgáltatások mellé belépők és családi programok közül választhatunk Ausztriában és Magyarországon egyaránt.  

Kismartoni Esterházy-kastély

 A csomagajánlat tartalmazza:

  • Szállás családi szobában 2 felnőtt és két 12 év alatti gyermek részére
  • Félpanziós ellátás: büféreggeli és vacsora (háromfogásos menü vagy 25 fő felett svédasztalos büfé formájában)
  • Egyedi városi panorámás Sky Wellness használata előzetes regisztráció és kaució ellenében. Szolgáltatások: pezsgőfürdő élményelemekkel, infraszauna & sókabin, gőzkabin, finn szauna, fitnesz terem, pihenő tér
  • Kerti úszómedence használata (júniustól szeptemberig) 
  • Tündérkert Gyermekjátszó, társasjátékok, ping-pong asztal
  • Asztali csocsó, darts (felár ellenében)
  • Programok:
    – 1 x belépő a Familyparkba (St. Margarethen)
    – 1 x belépő vezetéssel választás szerint a kismartoni Esterházy kastélyba vagy a fraknói Esterházy várba
    – erdei kötélpálya a Lővér kalandparkban
    – lecsúszás a soproni bob pályán
    – csoki kóstoló a Harrer Csokoládé-manufaktúrában

Nyári-őszi programok Sopronban

A Győr-Moson-Sopron megyei városban nem áll meg az élet a nyár végeztével sem, augusztus végétől is remek programok közül válogathat az, aki a városban tölti pihenését.

Még több látnivaló >>

Aki pedig inkább a természetben töltené az időt, remek túra- és kerékpáros útvonalakat talál a Soproni-hegységben, a Fertő tó környékén és Burgenland területén is.

Hotel Sopron mesenyár

Sopronban tehát nem lehet unatkozni, már csak az a kérdés, mikorra foglald le a családi wellnesst? További részletek a Mesenyár csomagról >>

(fotók: Hotel Sopron, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%