9.8
Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekRomantikus kikapcsolódás

Mesés szálláshely a híres tófürdő szomszédságában: Hunguest Hotel Panoráma****

1 perces olvasási idő

Merüljön el a híres Hévízi-tó tündérrózsái között, és tapasztalja meg az éltető gyógyvíz erejét egy különleges nyaraláson! Szülessen újjá a felfrissített Hunguest Hotel Panoráma**** épületében, ahonnan – egyedülálló módon – télen is kellemes, fűtött folyosón át érheti el, majd veheti igénybe a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház legjobb szolgáltatásait!

A legkedvezőbb ár mellé ráadásul most a vendégéjszakák számával megegyező fürdőbelépőt adnak ajándékba. Nézze meg, mi minden vár még önre, ha igent mond álmai szálláshelyére!

Mesés szálláshely a híres tófürdő szomszédságában: Hunguest Hotel Panoráma****
Hévízi-tó

Hévíz szívében, mindenhez közel, hívogató látnivalók, lenyűgöző programok és ízutazásra csábító éttermek gyűrűjében magasodik a frissen felújított Hunguest Hotel Panoráma****, mely az Európában is ritka kincsnek számító Hévízi-tó szomszédságában fekszik. Az autóval és busszal is könnyen megközelíthető szálloda épületbe lépve egyből otthon érzi majd magát a barátságos, figyelmes és rugalmas kiszolgálásnak köszönhetően, és ez még csak a kezdet lesz!

Mesés szálláshely a híres tófürdő szomszédságában: Hunguest Hotel Panoráma****
A hotel alig 150 méterre található a Hévízi-tótól

Modern szobák a harmónia jegyében

A csodaszép lakóterek közül a tóra néző superior szoba az egyik legjobb választás, ahol a magával ragadó panoráma szinte rabul ejti a tekintetet. A kényelmes, nemdohányzó, modern és igényes szobakínálat garantálja a tökéletes pihenést. A harmóniára hangolt, földszínekkel játszó, kellemes megvilágítású helyiségekben pedig a fáradt hétköznapokat is könnyedén maga mögött tudhatja.

A teljes komfortélmény érdekében minden szobához tartozik saját erkély, valamint légkondicionáló is. Sőt! Jó hír, hogy amennyiben négylábú családtaggal utazna, akkor – némi felár ellenében – kedvence elhelyezésére is lesz lehetőség.

Mesés szálláshely a híres tófürdő szomszédságában: Hunguest Hotel Panoráma****
Az ízlésesen berendezett szobákban garantáltak az édes álmok

Kényeztető szaunavilág a testi-lelki frissességért

A letisztult, tágas belső terekkel rendelkező wellnessoázisban az érzékek birodalmában barangolhat. A korlátlanul használható szaunavilágban megtapasztalhatja a méregtelenítés kellemes, relaxáló módját, mely jó hatással lehet az immunrendszerére és a bőre szépségére is. A 3 féle szauna mellett ráadásul egy gőzkabin és egy sószoba is helyet kapott a négycsillagos Hunguest Hotel Panoráma falai között.

Térítés ellenében pedig szakképzett masszőrök segítenek Önnek a teljes ellazulásban, amit változatos kozmetikai kezelésekkel is kiegészíthet a testi és lelki megújulás érdekében.

Csupán pár lépés az éltető gyógyvíz

További tradicionális rekreációs-, valamint gyógykezelésekért csupán át kell sétálnia a fűtött hídon át a Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórházba. Itt az Európában is ritkaságszáma menő 4,4 hektáron elterülő, természetes tőzegmedrű, melegvizes tó áldásos hatásait is maradéktalanul kiélvezheti.

A helyben kínált kiváló kúracsomagokat ugyanis kiemelkedő szakmai háttérrel bíró orvosi csapat felügyelete mellett veheti igénybe. Mártózzon meg a nyáron tündérrózsákkal tarkított, télen párafelhőbe burkolt Hévízi-tóban, mely még a mozgásszervi panaszait is enyhítheti! 

Mesés szálláshely a híres tófürdő szomszédságában: Hunguest Hotel Panoráma****
Fűtött hídon át juthat el a hotelből a Hévízi-tóhoz

Élmények minden mennyiségben

A jóleső fürdőzés és testkezelések mellett érdemes felfedezni a környék mesés látnivalóit, programjait és sportlehetőséget is. A pezsgő sétálóutcát, az Egregyi Borospincéknél tett látogatást, valamint a természetre hangolt, különleges Hévíz vízitúrát sem érdemes kihagyni! Emellett a Balaton vonzó közelsége is szüntelen új kalandokra csalogatja majd.

A keszthelyi Festetics-kastélyt és a Kis-Balaton Látogatóközpontot feltétlen nézze meg közelebbről! A hotelba visszatérve sem fog unatkozni ugyanis több alkalommal élőzene gondoskodik a vendégek esti szórakozásáról

Mikor érdemes a Hunguest Hotel Panoráma****-ba foglalni?

Az év bármely napján, ha szeretne egy nyugodt helyen, teljes odafigyelés mellett feltöltődni, regenerálódni és új élményeket szerezni. 

Legyen a vendége a négycsillagos Hunguest Hotel Panorámának, ahol most a legkedvezőbb ár mellé a vendégéjszakák számával megegyező fürdőbelépőt adnak ajándékba!

Tündérrózsák földjén – Aktív nyaralás Hévízen és környékén >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%

Szálláshely értékelése

9.8
Szállásszakértőnk és a vendégértékelések alapján ilyennek találjuk
10.0

Kényelem

9.5

Programok a közelben

9.8

Felszereltség

Előnyök

  • +Tökéletes helyszíne a regenerálódásnak
  • +Rengeteg programlehetőség található a környéken
  • +Alig pár lépésre található a gyógyvíz

Hátrányok

  • -Nem ajánljuk azoknak, akik nem kedvelik a gyógyvíz közelségét
Megnézem