Így maxold ki a húsvéti szabadságot – ezzel a trükkel megduplázható a szabadnapok száma

PirosKalaposLány 2019-03-16
piros-kalapos-lany

Nem lehet okunk panaszra idén sem, már ami a hosszú hétvégék számát illeti, mégis sokan kényszerülnek sakkozni a szabadnapokkal, hogy a lehető több idő jusson a családra. Míg a gyerekeknek több napos tavaszi szünet jár, addig a felnőttek összesen 2 munkaszüneti napot élvezhetnek áprilisban. Hogyan lehet ebből a 2 napból 16 napos húsvéti szabadságot varázsolni úgy, hogy csak 8 fizetett szabadnapot kelljen kivenni? Eláruljuk a titkot!

naptár, húsvéti szabadságot kimaxolni

A 4 napos húsvét mellé csak 8 fizetett szabadnapot kell a munkaadótól igényelni, és a hétvégékkel kiegészülve összesen 16 napunk lesz áprilisban arra, hogy utazzunk. Íme a trükk:

Húsvét

2019. április 19. nagypéntek – munkaszüneti nap, illetve április 21-22. vasárnap, hétfő (összesen 4 nap)

Fizetett szabadnapok

Szabadnapként vedd ki az április 15-18. időszakot (4 munkanap), illetve az április 23-26. közötti 4 munkanapot!

Hétvégék

2019. április 13-14. és 27-28. (összesen 4 nap)

Összesen tehát 8 fizetett szabadnapot kell kivenned ahhoz, hogy áprilisban 16 napot egyhuzamban pihenéssel, utazással vagy kirándulással tölts el. Jól hangzik, ugye?

húsvéti szabadságot kimaxolni

Van néhány ötletünk, mivel töltsd a a húsvéti szabadságot: wellness-szel!

Arcanum Hotel Békéscsaba****

Vendégértékelés a szallas.hu oldaláról:
“Hihetetlenül meg voltunk elégedve, a személyzet kedves, türelmes, a szobák komfortosak és az ételek is messze a legjobbak között vannak, amiket eddig tapasztaltam.”

Tovább a wellnesshotel oldalára >>

Nelson Hotel Hajdúszoboszló****

Hajdúszoboszló központjában, jól megközelíthető helyen található a négycsillagos szálloda, amely 13 igényesen kialakított szobával várja a vendégeket. A szálloda wellnessrészlegén számára korlátlanul és térítésmentesen áll rendelkezésre infrakabin, finnszauna és jacuzzi. További információk a szállodáról >>

Tudtad? Gasztroélményekkel vár a Szoboszlói Toros Napok március 15-én!

Wellness Hotel Kager Harkány****

Vendégértékelés a szallas.hu oldalán:

“Nagyon jól éreztük magunkat, kellemes és jó érzés volt ott lenni. Nagyon szép a berendezés, barátságos, otthonos. A konyha, a kiszolgálás, az ételválaszték, a tálalás, minden nagyon jó volt. Másoknak is ajánlani fogjuk.” 

Tovább a hotel oldalára >> 

Donautica Étterem és Hotel Fadd-Dombori ****

A vadonatúj Donautica Hotel egy kis ékszerdoboz Fadd-Dombori szegletében. A Holt-Duna gyönyörű vízpartján fekvő komplexum 6 apartmannal és 11 egyedi szobával várja vendégeit. Minden szoba különböző belső dizájnnal jelenik meg, így nincs két egyforma szoba a hotelben.

Tovább a szálláshely oldalára >>

Apponyi Kiskastély Medina ****

Vendégértékelés a szallas.hu oldaláról:

“Beleszerelmesedtünk ebbe a szálláshelybe. Az ételek és italok kitűnőek. A személyzet segítőkész és közvetlen. A szállás nyugodt, csendes, ki sem mozdultunk. A park gyönyörű. A szobák és a közösségi terek elvarázsoltak bennünket. A tulajdonos barátságos, figyelmes.”Fedezd fel te is a medinai kiskastély titkait! >>

Ne maradj otthon áprilisban sem, használd ki a húsvéti szabadságot! Még több wellnesshotelt és különleges szálláshelyet a szallas.hu oldalán találsz! >>

(fotók: shutterstock, szallas.hu)