Wellness + HotelekCsaládi kiruccanás

Kapszulavadászat és nyereményjáték a Hotel Délibáb születésnapján

1 perces olvasási idő

50 éves lett Hajdúszoboszló egyik kedvenc szállodája, a Hotel Délibáb, amely a rendkívüli eseményt egy óriási nyereményjátékkal ünnepli meg. Találd meg Te az országszerte elrejtett kapszulákat és legyen a tiéd az értékes nyeremények egyike! Kapszulavadászat indul!

Kapszulavadászat a Hotel Délibáb születésnapján

2019. augusztus 1-jén ünnepelte 50. születésnapját a Hotel Délibáb és a jubileum alkalmából izgalmas kapszulavadászatra hívja a vendégeket. 19 megyében összesen 50 értékes nyereményt tartalmazó kapszulát rejtettek el, amelyek csak arra várnak, hogy megtalálják őket. A játék neve: Kapszula Kommandó, a kód neve: Délibáb.

kapszulavadászat hotel délibáb

Mit kell tenned ahhoz, hogy nyerj?

  1. Regisztrálj a kapszulakommando.hu oldalon!
  2. Használd az adatlapodon elérhető segítségeket! Ezek olyan leírások, versek, feladványok, amelyeket ha megfejtesz, megtalálod a kapszulát is! A három segítség közül az elsőt ingyenesen kapod meg, míg a másodikat és a harmadikat pontokért vásárolhatod meg.
  3. Találd meg az elrejtett kapszulákat!
  4. Töltsd fel a benne található kódot a kapszulakommando.hu oldalra!
  5. Nyerd meg az értékes nyereményeket, köztük a fődíjat: egy 800 ezer forint értékű, 2 fő 7 éjszakás pihenést a Hotel Délibáb exkluzív lakosztályában, Hungarospa Gold Plusz bérlettel.
kapszulavadászat hotel délibáb

A kapszulavadászat 2019. október 31-ig zajlik, nyerni nem csak a kapszulák megtalálásával, hanem a heti kvízek kitöltésével is lehet. A nyeremények között HELL, Apple Watch S4, Nestlé, St. Andrea, Omnia és Bolyki Pincészet által felajánlott ajándékcsomag is van.

Érdemes játszani és naponta figyelni, merre jár a Kapszula Kommandó, hiszen aki elsőként találja meg a kódot, azé a dicsőség! Még Mucsi Zoltán is a kapszulák nyomába eredt, igaz, hogy Porsche helyett csak egy taxit sikerült segítségül hívnia…😊

Hotel Délibáb Hajdúszoboszló****

Hajdúszoboszló szívében, közvetlenül a Hungarospa fürdőkomplexum mellett fekszik a Hotel Délibáb, amely gyönyörűen felújított szállodai szobákkal, komplex wellness és gyógyászati részleggel várja vendégeit. A 2012-ben teljesen felújított négycsillagos szállodában 240 szoba és 5 lakosztály található. A Hotel Délibáb filozófiája, hogy a wellness és a gyógyászati szolgáltatások igénybevételéhez, a gasztronómiai élményekhez ki se kelljen mozdulni a szállodából.

A szállodában saját termálvizes medence található, a gyógyvíz magas ásványianyag-tartalma már egy fürdőkúra alkalmával is jótékonyan hat a szervezetre. A teljes ellazulást segítik az art deco stíusú szobák, a Délibáb Wellness Oázison megtalálható sodrófolyosós élménymedence, a merülő medencével rendelkező szauna világ és a wellness kezelések. A gasztronómiai élményeket a Borostyán panziós étterem és a Mirage a’la carte étterem kínálata biztosítja.

legjobb nyári szállás vendégértékelések

Tovább a szálloda oldalára >>

(fotók: Hotel Délibáb, szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%