Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódás

Kékablak vendégház – Rejtőzz el a világ elől Noszvajon

1 perces olvasási idő
kékablak vendégház

Van egy bűbájos kis település a Bükk déli kapujában, mely Noszvaj névre hallgat és ahol madárcsicsergés mellett, igazán békés környezetben adhatod át magad a tökéletes pihenésnek. Vesd bele magad a természetbe és rejtőzz el a világ elől egy hangulatos kis kuckóba, a Kékablak Vendégházba!

Egy szálláshely, melynek története van

Igazi mesevilágba csöppenhetsz a makulátlanul tiszta és vintage stílusú vidéki portán, a Kékablak Vendégházban, melynek múltjáról ma már csak a tetőszerkezetet tartó fagerendák tudnak mesélni. Egykor ugyanis misék töltötték be a hangulatos helységet, mely katolikus imaházként működött, ma viszont már másképp bír lélekmelengető tulajdonságokkal: szuper élményeket és örök emlékeket ígér télen-nyáron!

Reggeli a Kékablak Vendégházban

Mindig, mindenkinek tökéletes választás

A Kékablak Vendégházban akkor is jól fogod magad érezni, ha túrázni indulsz a barátokkal, kirándulnál egy jót a családdal vagy csak meghitt romantikára vágynál a világtól távol. Állatbarátoknak jó hír, hogy a négylábú családtagoktól sem kell megválni az utazás idejére, mert őket is szívesen látják – ráadásul ingyenesen.

Kékablak Vendégház
Kékablak Vendégház

Kuckós és természetközeli élmények, ilyen a Kékablak Vendégház

Az ízléses szálláshelyen otthonos kényelem fogad majd, ahol nyáron a hatalmas, fedett  teraszon kortyolgathatod a reggeli kávédat, miközben elmerülhetsz a csodálatos kilátásban. Télen pedig a hulló hópelyheket szemlélheted a meleget adó kandalló mellől, egy nagy bögre forró tea társaságában. Élvezd ki bátran a hatalmas zöld területet és kóstolj bele a biokert által termelt finomságokba is

A vendégházban egy légtérben található a konyha, a nappali, valamint az étkező is. Előbbi remekül felszerelt, így bátran süthetsz-főzhetsz kedvedre, amit szép időben kültéri bográcsozással, grillezéssel és szalonnasütéssel is megfűszerezhetsz. A szükséges hozzávalókat pedig a közeli kisboltban tudod beszerezni. Igény szerint reggelit is tudnak biztosítani a barátságos szállásadók, ha nem szeretnél ezzel bajlódni a pihenés alatt.

Kékablak Vendégház

A tágas nappaliban este összegyűlhettek és közösen pihenhetitek ki a túrázás utáni fáradalmakat vagy társasozhattok egy jót. Természetesen nem muszáj elszakadnotok a világtól sem, ha nem szeretnétek, ugyanis ingyenes WIFI hozzáférést tudnak biztosítani a Kékablak Vendégházban.

A szálláshely egyik különlegessége a dézsa zuhany, mely még a tusolás élményét is egyedivé teszi. 

Dézsás zuhany

Eredj a nyomába Noszvaj csodáinak!

Fedezd fel a falu határában található, díjnyertes borospincét és kóstold meg a hegy levét egy izgalmas látogatás során vagy vedd szemügyre közelebbről a környék nevezetességeit, mint a Barlanglakásokat  vagy a De la Motte-kastélyt!

Síkfőkúti tó, Noszvaj

Természetjáróknak jó hír, hogy Noszvaj számtalan lehetőséget teremt a kirándulásra. Egy kis panorámáért megéri elindulni a Bartók Béla útról nyíló Imány-tetőre vezető ösvényen vagy Síkfőkútról a zöld turistajelzést követve eljutni az Attila forráshoz.

A lovaglás szerelmesei természetesen nyeregből is megszemlélhetik a környék látnivalóit, ugyanis a faluban található lovas tanyán ennek a hobbinak is hódolhatnak.

Barangolás az ízek birodalmában

A szomszédban található Gazdaházat is érdemes felkeresni, ahol alkalmanként mennyei tájjellegű finomságok készülnek a kemencékben, illetve megér egy látogatást a Csernus Imre által üzemeltetett Csendülő kávézó is, mely nem csupán a nyugalom szigete, hanem az ízletes italok és ételek otthona is – nyaranta hangulatos jazz koncertekkel kiegészítve.

Gazdaház Noszvaj


Egy szó, mint száz: válaszd a békét és a nyugalmat egy igazán hangulatos kis szálláshelyen, fantasztikus környezetben és szuper gasztroélmények társaságában, mert ezt adja Noszvaj és a Kékablak vendégház.

SZÁLLÁSHELY ADATLAPJA: Kékablak Vendégház


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%