Romantikus kikapcsolódásBarátokkalNyári vakációTavaszi zsongásTippek utazáshozVidéki vendégségVidéki víkend

Kóstoljatok bele a vidék ízeibe! Ilyen egy 10 pontos vendégház – Szallas.klub

2 perces olvasási idő
Matula Üdülőház

Létezik egy varázslatos hely hazánk keleti csücskében, a lustán csordogáló Holt-Szamos partján, ahol végre szabadon átadhatjátok magatokat a vidéki életérzésnek. Frissen sült, mennyei péksütemények illatával és a legzamatosabb házi pálinkával csalogatunk benneteket a géberjéni Matula üdülőházba, ahol megízlelhetitek falusi szálláshelyek elévülhetetlen báját. Legyetek társaink az utazás során és cserébe nem csupán a saját tapasztalatainkat meséljük el, hanem a titkunkat is, mellyel spórolhattok a nyaraláson! A szallas.klub-nak megéri része lenni.

A határtalan szabadság érzése egy 10 pontos szálláshelyen – Szallas.klub

Régóta különleges vonzalom él bennem a falusi szálláshelyek iránt, ahol a múlt és a jelen kéz a kézben jár, az idő pedig hamar jelentéktelenül apróvá törpül az élmények árnyékában.
Nos, nagyjából ez a kegyelmi életérzés fogadott minket, amikor beléptünk egy igazán hangulatos vidéki porta, a Matula üdülőház kapuján. A hívogató tornác, az élénk muskátlik és a természet megnyugtató közelsége a szabadság időtlenségével azonnal rabul ejtett minket. Szeretnétek tudni, hogy milyen tapasztalatokat szereztünk még és hogyan faragtunk le a költségeken az útitallérok segítségével? Akkor olvassatok tovább és adunk néhány klassz tippet!

Matula Üdülőház

Útitallérok bűvöletébenSzallas.klub

Már nem először (és nem is utoljára!) vettük igénybe a szallas.klub nyújtotta kedvezményeket az utazáshoz. Mivel nagyon egyszerűen használható ez a törzsvásárlói program, ezért hamar belejöttünk az útitallérok gyűjtögetésébe és felhasználásába is. 1 útitallér 1 Forintnak felel meg a valóságban, így minél több tallért zsebeltek be, annál több kedvezményt tudtok érvényesíteni a következő nyaraláskor.

Kíváncsiak vagytok, hogyan tudtok útitallérokat szerezni? Már rögtön a regisztrációt követően ajándék tallérokhoz juthattok, amit a hírlevélre való feliratkozással és a rendszeres oldallátogatással tovább gyarapíthattok – no és természetesen minden foglalási díj 1%-át is megkapjátok útitallér formájában a kijelentkezést követően. Próbáljátok ki ti is és utazzatok olcsóbban és okosabban!

Matula Üdülőház, terasz, sütögetési lehetőség

Házias ételek, múltbéli receptekkel

A frissen szerzett útitallérokat akár a Matula üdülőházban is beválthatjátok, ahol ti is megtapasztalhatjátok az igazi vendégszeretetet. A barátságos házigazdák szívüket-lelküket kiteszik, hogy különleges élményekkel és emlékekkel térhessetek haza – kérésre, még autentikus fogásokat is készítenek. A szálláshely hatalmas, fedett teraszán olyan pazar ételeket kóstolhattok, mint a kemencében sült, ínycsiklandó túrósbatyuk vagy a bográcsban gőzölgő házias levesek. Nekünk hamar a fejünkbe szállt a szatmári szilvapálinka ereje, így a továbbiakban a dunsztos üvegekbe zárt csemegék majszolásával foglalatoskodtunk – a mennyei lekvárokat ti se hagyjátok ki!

Az alkonyat vibráló színeit a verandán ülve csodáltuk meg, ahol minden nap friss gyümölcs várt ránk, melyet akár mi magunk is leszakíthattunk a kerti gyümölcsösben sétálva.

Azt hittük, hogy lehetetlen tovább fokozni a hangulatot, de miután ránk borult az este, kedvünk támadt egy kis szalonna sütéshez, így a remek napot a pattogató tűz mellett zártuk le. 

Kényelmes szobák és ringatózó csónakok

Természetesen a gasztroélményeken túl a Matula üdülőházban tett látogatásunk jóval többet adott. Örömmel konstatáltuk, hogy a ház belseje modern és kényelmes, így ott tartózkodásunk ideje alatt semmiben nem szenvedtünk hiányt – a makulátlanul tiszta és friss szobákban jó érzéssel hajtottuk álomra a fejünket

Matula Üdülőház
Matula Üdülőház

A szálláshely saját stéggel rendelkezik, így horgászatra és csónakbérlésre is volt lehetőségünk – utóbbit kipróbáltuk és bátran ajánljuk, hogy ringatózzatok ti is pár órát a Holt-Szamos hullámain! Amennyiben meghódítanátok a természetet, azt is megtehetitek, mert számos túraútvonalat rejt a környék. 

Új kalandokra éhesen

Bevallom őszintén, nehezen váltunk meg ettől a varázslatos környezettől, így elhatároztuk, hogy amint lehet, újra visszatérünk. Attól biztosan nem kell tartanunk, hogy nem jelenünk meg a következő foglalásunk időpontjában (az útitallérjaink ugyanis ekkor elvesznének), ha ugyanis szeretnénk módosítani az érkezésünk időpontját vagy lemondani azt, akkor a szallas.klub honlapján található feltételek mellett mindezt megtehetjük – megőrizve az értékes útitallérjainkat. Legyetek éhesek ti is az új kalandokra és vegyétek igénybe az útitallérok utáni kedvezményeket a szallas.klub-ban!

Szeretnétek bővebben utánajárni a szallas.klub kedvezményeknek? Akkor itt megtehetitek: https://szallas.hu/klub

Mit mondtak a vendégek? 

  • „A szállásról készült képek nem hazudnak, valóban természetközeli, csendes környezet. A konyha jól felszerelt, csodás, nagy fedett terasszal. A házigazda is nagyon figyelmes, segítőkész. Ajánljuk, hogy ízleljék meg Robi szatmári ételeit is!”
  • „Elsősorban a kedvező értékeléseknek köszönhetően döntöttünk úgy, hogy mindenképpen kipróbáljuk ezt a szálláshelyet. Elmondhatjuk, hogy a maximális értékelések egyáltalán nem túlzóak. Kedvesség, figyelem, segítőkészség, tisztaság, maximális kiszolgálás. Számunkra az is nagyon fontos, hogy nyugodt, csendes és kutyabarát hely. Köszönjük!”
  • „Igényesen kialakított külső és belső terek, fantasztikus kinti sütés-főzési lehetőség, hatalmas fedett terasz, hangulatos, békés környezet, gyümölcsfákról szabad fogyasztás, szatmári szilvapálinka-kóstolás, rokonszenves, figyelmes vendéglátó – reggeli kávé, 150 éve kiadott Jókai-kötet a komódon, egy teljesen önálló portán és házikóban, ahol senki nem zavar az egyedüllétben, hacsak nincs rá igényed.”

A hotel linkjét itt találjátok: https://szallas.hu/matula-udulohaz-geberjen

Virágos teraszok, hangulatos faházak, kerti sütögetés – A legszebb Balatoni vendégházak>>


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%