Wellness + HotelekCsaládi kiruccanás

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel Hajdúszoboszló, ahol igazán fontos a vendégek véleménye

2 perces olvasási idő
matyas_kiraly_hotel

Hajdúszoboszló nagy kedvencünk. Nem egyszer volt már olyan év, hogy akár többször is ellátogattunk a híres alföldi fürdővárosba. Miután a környéket már alaposan bejártuk a korábbi években, egyre nagyobb hangsúlyt kap a foglalás során, hogy olyan szállást válasszunk, ahol a legnagyobb kényelemben tölthetünk el egy hétvégét, vagy egy teljes hetet úgy, hogy ha ahhoz tartja kedvünk, ki se mozduljunk a szálloda területéről. A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel Hajdúszoboszló pont egy ilyen hely. Ideális választás akkor is ha a párunkkal szeretnénk kicsit feltöltődni, és akkor is, ha családi vakációt tervezünk. Hogy miért? Már mutatjuk is!

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel Hajdúszoboszló, ahol igazán fontos a vendégek véleménye
Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel, ahol igazán fontos a vendégek véleménye

Ritka az olyan szálláshely, ahol ennyire szem előtt tartják a vendégek igényeit, kikérik véleményüket, és meg is fogadják a jó tanácsokat, igyekeznek úgy alakítani a környezetet, ahogy azt a pihenni vágyók megálmodják. Legutóbb például Facebook-oldalukon megszavaztatták, hogy milyen virágokat látnának szívesen sziklakertjükben, és ehhez igazodva újult meg a kis kert. A közösségi oldalukat rengeteg hasznos információval töltik fel. Emellett számos apró kedvességet is odacsempésznek a követők üzenőfalára, legyen az egy nőnapi köszöntő, vagy egy kedvenc locsolóvers.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel Hajdúszoboszló, ahol igazán fontos a vendégek véleménye
Gyerekprogram a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben

Itt minden generáció megtalálja, amire szüksége van

A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel minden generáció számára tartalmas kikapcsolódást nyújt, figyelnek a legapróbb részletekre, igényekre is. A nyári főszezonban, a tavaszi, őszi és téli szünetben leginkább a családok látogatnak ide, ezért a programjaikat igyekeznek az ő igényeiknek megfelelően szervezni. Ezeken az időszakokon kívül a vendégkör főként a középkorú és idősebb vendégekből áll, akik nyugalmas pihenésre vágynak, és szeretnék igénybe venni a TB által támogatott kezeléseket.

A szálloda gyermek-, felnőtt- és állatbarát, így akár házi kedvencünk is velünk utazhat.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel Hajdúszoboszló, ahol igazán fontos a vendégek véleménye
Családi szoba

A hotel szolgáltatásai verhetetlenek

A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelt leginkább a családias hangulat, a nyugodt, csendes környezet, a gyerek- és bababarát szolgáltatások, valamint a hétvégén és ünnepnapokon is igénybe vehető TB által támogatott szolgáltatások miatt szeretik a vendégek.

Nagy előny, hogy a TB által támogatott kezeléseket házon belül tudják biztosítani. Saját reumatológussal rendelkeznek, így ha nem szeretnék, a szállodát el sem kell hagyniuk a vendégeknek. A kezelések hétvégén és ünnepnapokon is elérhetőek, ezeket a szakemberek a legnagyobb odafigyeléssel végzik. Gyógymedencéjük, wellness és spa részlegük szintén a pihenni vágyók kényelmét és lazulását hivatott szolgálni.

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel Hajdúszoboszló, ahol igazán fontos a vendégek véleménye
Gyógymedence, wellness és spa részleg is található a hotelben

Baba- és gyermekbarát szálloda lévén felszereltségük is említésre méltó. Ez ugyanis nem merül ki az olyan alap dolgokban, mint a kiságy és fürdetőkád. A családbarát szobák kialakításánál is a fő szempont a kényelem volt. Itt minden megtalálható, amire egy kisgyereknek szüksége lehet, így semmit nem kell otthonról cipelni. Mindenre gondoltak, az alap dolgok mellett a teljesen felszerelt baba-mama konyhában a vízforralón, gyermek evőeszközökön kívül még partedli, sőt, orrszívó-porszívó is található.

Hogy a nyaralás a családosok számára is igazán pihentető legyen, kialakítottak egy gyerekszobát, ahol a legkisebbektől a kamaszokig mindenki talál a korának megfelelő szórakozást. A gyerekszobában a kicsiket színes játékok, babák és kisautók várják. A nagyobbak pedig olyan elfoglaltságok közül válogathatnak, mint az X-box, billiárd, csocsó, léghoki, kártya- és társasjátékok. Mindezek mellett pedig természetesen gyerekmedence is van a hotelban, valamint tartozik a szállodához egy kis játszótér is.

Különleges programok kicsiknek és nagyoknak

Nyáron, illetve a tanítási szünetekben a gyerekekkel animátor foglalkozik. Különböző játékokat, színes programot szerveznek nekik, hogy az itt töltött idő még élménydúsabb legyen. Akik ünnepi időszakban látogatnak el a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelbe, azokat ünnepi ételekkel, zenés, táncos estekkel várják.

A legfinomabb ételekkel várják a vendégeket

A hotel félpanziós ellátása kifogástalan, a legtöbb vendégértékelésben az itt megszállók külön ki is emelik, hogy a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel konyháját ki kell próbálni!

A félpanziós ellátáson túl ajándékként levesebédet kínálnak, nyáron pedig a kültéri medence mellett strandbüfé üzemel, ahol tipikus „strandos” ételeket készítenek.

Ha még több hajdúszoboszlói programot keresel, ezt neked ajánljuk >>

Akik mindig mosolyogva fogadják a vendégeket

Azt hiszem, egy szállás megítélésénél az egyik legfontosabb szempont, hogy a személyzet milyen benyomást kelt a vendégekben. A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel csapata arra törekszik, hogy családias légkört teremtsen, ezért minden vendégnek jár egy mosoly. A recepción a visszatérő vendégeket már ismerősként üdvözlik, de akik első alkalommal pihennek a szállodában, ők is bizalommal fordulhatnak hozzájuk bárminemű problémával.

Ne feledkezzünk meg a szálloda rendjéért és tisztaságáért felelős szobaasszonyokról és mosónőkről sem, akik minden nap azon vannak, hogy a hotel vendégei kellemesen tiszta környezetben élvezhessék a pihenést.

Ilyen helyen valódi öröm feltöltődni, nem véletlen, hogy sokan már törzsvendégként járnak vissza Hajdúszoboszló egyik legelegánsabb hotelébe.

Tovább a hajdúszoboszlói szálloda oldalára >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%