Csobbanóhelyek

A legjobb apartmanok gyógy- és termálfürdő környékén

1 perces olvasási idő

Szeretsz nyakig merülni a gyógyhatású termálvízben, de a gyógyszállók helyett inkább választanál egy családias apartmant? Kérésed máris teljesül: cikkünkben bemutatjuk a legjobb apartmanokat, melyek híres magyarországi gyógy- és termálfürdők közelében találhatóak.

A legjobb apartmanok gyógy- és termálfürdő környékén

Zalakaros

1. Edina Nyaraló Zalakaros

A Zalakarosi Fürdőtől pár percnyi távolságra található az Edina Nyaraló, mely kényelmes apartman a gyógyfürdő környékén. Családok számára különösen jó választás ez a szálláshely.

A legjobb apartmanok gyógy- és termálfürdő környékén
Edina Nyaraló Zalakaros

2. Panka Apartman Zalakaros

Különleges stílusú szálláshely Zalakaroson a Panka Apartman, mely számos szórakozási lehetőséget kínál gyerekek, felnőttek számára. Rengeteg játék és sporteszköz vár, sőt, még a kerámiázást is kipróbálhatod.

A legjobb apartmanok gyógy- és termálfürdő környékén
Panka Apartman Zalakaros

Zalakaroson ezek a legjobb programok >>

Hévíz

3. Takács Apartmanház Hévíz

Saját úszómedence, masszázs, szauna, jacuzzi, gyermekjátékok: csak néhány dolog, melyet használhatnak a hévízi Takács Apartmanház vendégei. A gyógyfürdő környékén lévő apartmanház kínál szálláslehetőséget párok, családok és mozgáskorlátozott látogatók részére is.

A legjobb apartmanok gyógy- és termálfürdő környékén
Takács Apartmanház Hévíz

4. 5. Évszak Apartmanház Hévíz

Kényelmes wellness szálláshely Hévízen az 5. Évszak Apartmanház, ahol még minigolf – és teniszpálya is található. Családoknak, pároknak egyaránt kínálják modern, ízléses lakrészeiket.

Hévíz leghíresebb látnivalói >>

Harkány

5. Erika Apartman Harkány

A gyógyfürdő közelében található az Erika Apartman Harkány, sétatávolságra a legnépszerűbb látnivalóktól. Pároknak, családoknak egyaránt kitűnő választás, babagondozási kellékekkel felszerelve. 

A legjobb apartmanok gyógy- és termálfürdő környékén
Erika Apartman Harkány

6. Termál Kemping Apartmanok Harkány

Több épületből álló szálláshely a Termál Kemping Apartmanok Harkányban, a gyógyfürdő közelében. A gyerekes családokat rengeteg babagondozási kellék, játszótér, játszóház, sőt, Xbox szoba is várja.

A legjobb apartmanok gyógy- és termálfürdő környékén
Termál Kemping Apartmanok Harkány

Harkányi programok >>

Kehidakustány

7. Nati Apartman Kehidakustány

A kehidakustányi termálfürdő közelében található a Nati Apartman, mely wellness szolgáltatásokkal, játszótérrel várja a családosokat és párban érkezőket. Innen még a Balaton is könnyen elérhető.

A legjobb apartmanok gyógy- és termálfürdő környékén
Nati Apartman Kehidakustány

8. Dorka Vendégház Kehidakustány

Csodaszép, zöld környezetben, pompás növényekkel díszítve vár a Dorka Vendégház Kehidakustányban, a Termálfürdő közelében. Az üdítő környezetben található apartmanház vendégeként lehetőséged lesz kürtőskalács sütésre vagy balatoni vitorlázásra is.

A legjobb apartmanok gyógy- és termálfürdő környékén
Dorka Vendégház Kehidakustány

Kehidakustány és környéke látnivalói >>

Mórahalom

9. Fekete Virág Vendégház Mórahalom

Önálló kiadó apartman a gyógyfürdő közelében Mórahalmon a Fekete Virág Vendégház, ahol idegenektől mentesen pihenhetnek az ide érkezők. Igényes, tökéletesen felszerelt szálláshely, ahol az egész család vagy társaság feltöltődhet.

A legjobb apartmanok gyógy- és termálfürdő környékén
Fekete Virág Vendégház Mórahalom

10. Alfa Apartman Mórahalom

Színes, vidám hangulatú szálláshely a mórahalmi gyógyfürdő közelében az Alfa Apartman. Az egyben kibérelhető apartman baráti társaságok, nagyobb családok számára különösen jó választás. 

Alfa Apartman Mórahalom

Mórahalom látnivalói >>

Demjén

11. Demjén Piramis Fürdő és Üdülőpark

Mesevilágba csöppensz a Demjén Piramis Fürdő és Üdülőparkban. Lakhatsz gombaházban, mint Törpapa, uraságként a Végvárban, ha pedig a fürdőzés szerelmese vagy, keresd fel az egyiptomi Kheopsz – piramis méretarányosan kicsinyített mását, ahol termál- és gyógyvizes medencék sora vár.  

Demjén Piramis Fürdő és Üdülőpark

12. Nyugalom Szigete Apartmanházak Demjén

Vadregényes, hatalmas kert veszi körül a békebeli hangulatot árasztó demjéni Nyugalom Szigete Apartmanházakat. A gyógyfürdőhöz közeli apartmanban dézsafürdő, jacuzzi, kemence és egy szép lugas is vár.

Nyugalom Szigete Apartmanházak Demjén

Demjénben ezek a legjobb programok >>

Hajdúszoboszló

13. Radó Apartman Hajdúszoboszló

Főként a családokra gondolva alakították ki a hajdúszoboszlói Radó Apartman tágas helyiségeit, melyek kényelmes lakás-méretűek. Kistestű kutyusokat is szívesen látnak a gyógyfürdőhöz közeli apartmanban.

Radó Apartman Hajdúszoboszló

14. Termál Schmitz de Lux Hajdúszoboszló

A városközpontban, nagyon közel a gyógyfürdőhöz várja vendégeit a Termál Schmitz de Lux Hajdúszoboszló szálláshely. Az új építésű apartmanház szobái egész évben nyitva állnak a fürdővárosba érkezők előtt.

Termál Schmitz de Lux Hajdúszoboszló

Hajdúszoboszlói látnivalóik sora >>

Egerszalók

15. Szalóki Üdülőház Egerszalók

Igényes és modern szálláshely Egerszalókon a Szalóki Üdülőház, ahol még kerékpárkölcsönzésre is van lehetőség. A gyógyfürdőhöz közeli apartmanban külön szobákat alakítottak ki házi kedvenccel érkezők számára. 

Szalóki Üdülőház Egerszalók

16. Zöldbiciklis Ház Egerszalók

Új építésű apartman az egerszalóki termálfürdő közelében a Zöldbiciklis Ház. A bájos, hangulatos lakrészekben akár nagyobb családok is kényelmesen elférnek.

Zöldbiciklis Ház Egerszalók

Egerszalókon ezt érdemes megnézni >>

Van még olyan gyógyfürdő, amit nem próbáltál ki? Ha igen, úti célodhoz válassz egy kitűnő apartmant a szallas.hu óriási kínálatából >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
75%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
25%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%