Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásToplisták

A legjobb 100% garanciás szállások a 2020-as hosszú hétvégékre

1 perces olvasási idő

Elérkezett 2020, és ez több mindent is jelent. Egyrészt még jó ideig tévesen fogjuk leírni a dátumot, másrészt folytatódnak a dolgos hétköznapok. Ugyanakkor az új év új utazási és kikapcsolódási lehetőségeket is jelent! Korábban már összeszedtük, hogy idén mikorra esnek a hosszú hétvégék, és pontosan hány napra szakadhatunk ki a mókuskerékből. Most pedig konkrét szállástippeket is adunk a dátumokhoz, hiszen nem mindegy, hol és hogyan töltjük a kapott szünidőt! Íme a legjobb 100% garanciás szállások a 2020-as hosszú hétvégékre!

A legjobb 100% garanciás szállások a 2020-as hosszú hétvégékre

Ezek ráadásul nem akármilyen szállások: mindegyikhez 100% garancia jár, amiről ITT olvashattok többet. Ha úgy tapasztalod, hogy a szállás nem teljesítette azokat a szolgáltatásokat, amiket ígért, visszakapod a pénzed. Rendkívül fair ajánlat!

A legjobb, 100% garanciás szállások a hosszú hétvégékre:

Április 10-13., 4 napos szünet: Hotel Aurum Family Hajdúszoboszló **** 

Ha húsvéti szünet, akkor az egész család felszabadul pár napra! Hajdúszoboszló mindig szuper választás, a Hotel Aurum Family pedig a település leginkább családbarát szállodája. A gyerekek kiélhetik magukat a játszószobában, a félpanziós ellátás pedig biztosítja, hogy ne kelljen a fogyasztást külön megoldani. Ingyenesen igénybe vehető az 1 perc sétára lévő Park Hotel Ambrózia sokszínű szolgáltatásokkal rendelkező wellness-részlege. 

TIPP: Itt megtudhatjátok, mi mindent lehet csinálni Hajdúszoboszlón gyerekkel!

Május 1-3., 3 napos szünet: Hunguest Hotel Freya Zalakaros 

A Zalakarosi Fürdővel közvetlen összeköttetésben áll a Hunguest Hotel Freya, ahol mind a gyógyulni vágyók, és a fiatalabb, szórakozni vágyók is egyaránt kikapcsolódhatnak. A hotelt szépen gondozott park veszi körül, mi pedig mediterrán stílusú szobákban és apartmanokban szállhatunk meg. A félpanziós ellátás benne van az árban, így már tényleg csak lazulni kell – a munka ünnepén.

TIPP: Zalakaros nem csak a fürdőjéről ismert, hanem a gyönyörű Zalai-dombságról is. Zalakaros térségében számos kerékpárút található, így érdemes biciklit bérelni, és bejárni a környéket, például a Zalakarosi kilátót. Májusban már jó eséllyel lesz jó időnk!

Május 30.-június 1., 3 napos szünet: Hotel Marina Balatonfüred *** superior 

Pünkösdkor már meglegyint a nyár szele, ilyenkor pedig hova máshova látogathatnánk el, mint a jó öreg Balatonhoz! A Hotel Marina all inclusive ellátást nyújt, és olyan panorámát a tóra, hogy az ember el se akarja hagyni a szobáját. A Hotel Marina élménymedencével bővült, így most már a kicsik és nagyok igényét is tökéletesen kielégíti.

Augusztus 20-24., 4 napos szünet: Hotel Kapitány Sümeg **** superior 

Az államalapítás ünnepén illő, hogy a középkorba látogassunk el – vagy legalábbis egy olyan szállodába, ami tökéletesen felidézi azokat a régi időket, miközben modern kényelmet nyújt. A Hotel Kapitány Sümeget keleti stílusú wellness részlege, és a Sümegi várra nyíló lélegzetelállító panorámája örök kedvenccé teszi.

TIPP: A sümegi várat egyszer mindenkinek látni kell, ráadásul itt igazi korabeli programokon vehetünk részt, például középkori lakomán vagy lovasbemutatón.

Október 23-25., 3 napos szünet: SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok 

Siófok legszebb utcája, a Batthyány utca mentén helyezkedik el a SunGarden hotel, amelyet a „Siófok napsütötte élménykertje” néven is emlegetnek. Valóban, a szállás egyik vonzereje az épületet körülvevő csodás környezet és park, mely ősszel is gyönyörű arcát mutatja. Ebben az időszakban már nem jellemző a tömeg a Balatonra, így tökéletes helyszínt nyújt a nyugodt pihenésre és feltöltődésre. Erről természetesen a szálloda saját wellness-részlege is gondoskodik.

Ti tudjátok már, hol töltitek a 2020-as hosszú hétvégéket? Foglaljatok mielőbb, hogy biztosan legyen szabad hely, és igazi kényelemben relaxálhassatok pár napot év közben! Itt találtok több szállást >> 

(fotó: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%