Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásKedvenc szállásokRomantikus kikapcsolódásToplisták

Kényeztessétek magatokat a legjobb gyógyvizes szállásokon!

1 perces olvasási idő

Épp itt az ideje, hogy új élményeket szerezzetek belföldön, Magyarország legjobb gyógyvizes szállodáiban! Válasszatok szálláshelyet, pakoljátok be a bőröndöt, és élvezzétek, ahogy az éltető víz körülölel benneteket!

1. Wellness az arborétum kapujában: Ensana Thermal, Sárvár

Sárvár szívében, a Nádasdy-vár közvetlen közelében lelhettek rá a minden igényt kielégítő Ensana Thermalra, mely alig egy rövid sétára helyezkedik el a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőtől. Ráadásul, ha itt szálltok meg, akkor a medence partjáról is élvezhetitek az arborétum fáinak közelségét. 

2. Impozáns és elegáns: Hotel Aurum****, Hajdúszoboszló

A gyönyörű, tágas szobák, a kitűnő konyha és a fejedelmi wellnessbirodalom miatt nem lesz nehéz a szívetekbe zárni a könnyen megközelíthető  Hotel Aurum****-ot, melynek medencéit a híres hajdúszoboszlói gyógyfürdő vizével töltötték fel. Ezen kívül fényterápiás szauna, gőzkamra és úszó-, illetve élménymedence is a rendelkezésetekre áll.

3. Exkluzív pihenés: Greenfield Hotel Golf & Spa****, Bükfürdő

Leírhatatlanul szép természeti környezetben magasodik a golfpályákkal körülfogott Greenfield Hotel Golf & Spa**** épülete, mely modern designnal ellátott belső terekkel és 718 méter mélyről feltörő termálvízzel ejt ámulatba benneteket. A rengeteg gyermekbarát szolgáltatás és szórakozási lehetőség közül pedig csak rajtatok múlik, hogy mit választotok.

Kirándulástól a városnézésig: kihagyhatatlan úti célok a Bük-Sárvár térségből >>

4. Ötcsillagos nyaralás: Lotus Therme Hotel & Spa*****, Hévíz

600 méterre a Hévízi-tótól tökéletes kényeztetésben lehet részetek – feltéve, ha a Lotus Therme Hotel & Spa*****-ba foglaltok szállást. Merüljetek el a gyógyvizes medencében, relaxáljatok a szaunaszeánszokon, masszíroztassátok ki az izmaitokat a jakuzziban és adjátok át magatokat a testi-lelki feltöltődésnek!

5. Alföldi ékszerdoboz: Termál Hotel Pávai Gyógyszálló*** Berekfürdő

Családias hangulat és szállodai minőség találkozik a Termál Hotel Pávai Gyógyszálló*** épületében, ahol panorámás étterem, valamint impozáns, gyógyvizet is rejtő medencetér fogad benneteket. Ha azonban mindez nem lenne elég, akkor a szomszédos Berekfürdői Gyógy- és Strandfürdőbe is átruccanhattok.

6. Mindig jó döntés: Barack Thermal Hotel & Spa****, Tiszakécske

A Tiszakécskei Élményfürdő területén épült Barack Thermal Hotel & Spa****  vendégeként fantasztikus úszó-, gyermek-, valamint gyógymedencékben csobbanhattok, de ezek mellett az elképesztő szaunaoázist, valamint a csúszdaparkot is kipróbálhatjátok. A nagyszerű vacsora után pedig légkondícionált szobákban hajthatjátok álomra a fejeteket.

7. Csend és nyugalom: Thermal Park****, Egerszalók

Ébredjetek patakcsobogásra az egerszalóki Thermal Park**** kényelmes szobáiban, majd a bőséges és finom reggeli után már bele is vethetitek magatokat a fürdőzésbe! Azért ne mulasszátok el megnézni a közeli Sódombot és a Barlanglakásokat se!

8. A mesés nyaralás titka: Hotel Kumánia *** +superior, Kisújszállás

Jól felszerelt, ízléses szobák gondoskodnak az édes álmaitokról a Hotel Kumánia *** +superiorban, ahol bármikor köntöst és papucsot húzhattok, hogy átsétáljatok a Kumánia Gyógy- és Strandfürdőbe

9. Vízparti henyélés: Velence Resort & Spa****, Velence

Gyönyörködjetek a mesebeli tájban a sodrófolyó hullámain ringatózva a Velence Resort & Spa****-ban, ahol 3600 négyzetméternyi tömény wellness élmény kápráztat el benneteket. Ráadásul két, gyógyvizes medencében is kúrálhatjátok magatokat, ha épp ahhoz lenne kedvetek.   

10. Kikapcsolódás a felnőtteknek: Imola Hotel Platán****+superior, Eger

Romantikus és meghitt pillanatokhoz keresve sem találnátok jobb helyet, mint a 100%-ig felnőttbarát Imola Hotel Platán****+superiort. Az modern, komfortos szobák, a fantasztikus wellnessrészleg, a sokszínű beauty szolgáltatások, valamint a zseniális konyha pedig arra sarkall majd benneteket, hogy újra és újra visszatérjetek erre a magával ragadó szállásra!

Eger látnivalói és rejtett kincsei >>

Reméljük, sikerült ötleteket adnunk, melyik gyógyvizes szálloda felé vedd az irányt! Ha megtaláltad a legjobbat, foglald le oldalunkon!

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
60%
Imádom
Imádom
20%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
20%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
85 bejegyzés

A szerzőről
Több mint 10 éve foglalkozom újság- és szövegírással, -szerkesztéssel, valamint kiadványok tördelésével. A szüntelen kíváncsiságom vitt előre, amikor 2019-ben szabadúszóként csatlakoztam a Szallas.hu csapatához. Azóta együtt hódolunk közös szenvedélyünknek, az utazásnak. Az évek alatt 200-nál is több cikket írtam élményekről, valamint szállásokról. Fedezzük fel együtt hazánk kincseit!
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    9.8
    Kedvenc szállások

    Mediterrán pihenés Gyulán

    1 perces olvasási idő
    Toplisták

    Tavaszi-nyári bakancslista – 30+ szuper látnivaló, amit muszáj megnézned

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    TOP 50 családbarát wellness hotel – íme a Blog.szallas.hu országos összeállítása

    9 perces olvasási idő