Vidéki vendégségCsaládi kiruccanásKastélyok és várakRomantikus kikapcsolódás

Vadásszátok le a legjobb kastélyszállókat a természetben!

1 perces olvasási idő

Erdő mélyén rejtőző vadászkastélyok és hívogatóan hangulatos kastélyszállók csábítanak kalandra titeket Magyarország-szerte, melyek páratlan élményeket tartogatnak. Kucorodjatok oda a kandalló mellé, élvezzétek a természet közelségét, töltődjetek fel a pezsgőfürdő buborékai között vagy barangoljátok be a környéket, vadászlesek után kutatva… A szórakozás garantált! 

Vadászkastélyok és kastélyszállók Magyarországon

1. Fürdőház és romantikus csónakázás: Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments***, Nagyhuta

A vadregényes Zempléni-hegység szívében, Nagyhután létezik egy mesebeli hely, amibe első látásra beleszerettek majd. Igen, ez a Kőkapu Vadászkastély és Hotel & Apartments***, melyet zöldellő erdők, valamint tekintélyt parancsoló hegyek öveznek – ráadásul mindezt a méregzöld horgász- és csónakázótó partján találjátok. A különleges kastélyban igazi luxus fogad titeket, ha viszont visszafogottabb pihenésre vágytok, akkor a hotel kényelmes szobáiban vagy apartmanjaiban biztosan jól érzitek majd magatokat… vagy esetleg egy romantikus rönkházban szállnátok meg? Az sem probléma!

Ezen a szuper szálláshelyen nem ismerik az unalom fogalmát sem, hiszen asztalitenisz, bowling, biliárd is a rendelkezésetekre áll. Igény szerint pedig még csónakázhattok is tavon. Az igényes fürdőházban ezután valódi wellness örömökre lelhettek – pezsgőfürdőkkel, panorámaszaunával, sókamrával, gyermekmedencével… és oly sok mással! 

Kattints ide a foglaláshoz! >>

2. Rejtekhely az ősfák között: Forster Vadászkastély és Szálloda***, Bugyi

Olyan úti célt keresgéltek, ahol madárdalra ébredhettek, de nem szeretnétek mellőzni a főváros közelségét sem? Nos, akkor a Forster Vadászkastély és Szálloda*** ideális választás lehet számotokra! A nyugalom és béke garantált az ősfákkal körülölelt kastélyban, ahol 45 kellemes szobával készülnek az érkezésetekre. Melegen ajánljuk, hogy próbáljátok ki a tradicionális ízeket felvonultató vadászcsárdát! Itt ugyanis mennyei vadételeket is rendelhettek az étlapról!

Kattints ide a foglaláshoz! >>

3. Kastélyszállók ékköve, luxus kikapcsolódás: Újhuta Kastélyszálló, Háromhuta

A fényűző kényelem nem áll távol a Háromhután magasodó Újhuta Kastélyszállótól, ahol a letisztult, modern formavilág ötvöződik a XIX. századbeli stíluselemekkel. A színvonalas szobakínálat mellett pazar wellness-részlegben lazíthattok, amiben üveghíd, hangulatfények forró szauna és feszített víztükrű, beltéri medence is helyet kapott – utóbbiból pedig, ha kedvetek tartja, akkor úszva is gyönyörködhettek az erdő közelségében. Azoknak is van egy jó hírünk, akik megízlelnék a Tokaj-Hegyaljáról származó, zamatos borokat és a zempléni tájegység specialitásait, ugyanis a stílusos étteremben erre is lehetőség lesz. A finom étkek után egy kiadós sétát ajánlunk, mely a parkosított birtokon elnyúló halastó mellett igazán feltölti majd a testeket és a lelketeket is. 

Kattints ide a foglaláshoz! >>

4. Elvonulni a világ elől: Szelcepuszta Kastélyszálló, Szin

Karnyújtásnyira a magyar-szlovák határtól, az Aggteleki Nemzeti Park területén, a Jósva-patak mentén fekszik Szin települése, ahol a Szelcepuszta Kastélyszálló is otthonra lelt. A Kék túra útvonalán megbújó épületet nem csak a bakancsos kirándulások szerelmesei kedvelik, hanem azok is, akik örömmel húzódnak vissza a stresszes hétköznapokból a természet feltöltő csendjébe. Ezt az igényes, hangulatos szálláshelyet azoknak ajánljuk, akik baráti társasággal vagy nagycsaláddal érkeznének a jól megérdemelt vakációra. Az 1000 négyzetméteres birtokon szabadtéri sütögetésre is lesz lehetőség, így kedvetekre bográcsozhattok vagy grillezhettek. Érdemes bebarangolni a varázslatos környéket is, mely számos túrázási és vadászati lehetőséget rejt. 

Kattints ide a foglaláshoz! >>

A fenti vadászkastélyok és kastélyszállók mellett még több szálláshelyet is megnéznétek közelebbről? A szallas.hu oldalán bőven találtok kínálatot! >>

(fotó: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%