Vízparti szállásokCsaládi kiruccanásCsobbanóhelyekNyári vakációRomantikus kikapcsolódásToplisták

Fedezzétek fel a legszebb folyóparti falvakat!

1 perces olvasási idő

Mesébe illő, folyóparti településekre vágytok? Akkor szerencsétek van, mert Magyarországon nem is egy ilyen helyet lehet találni. Megmutatjuk, hogy merre induljatok útnak, hogy gyönyörű úti célra leljetek! Tartsatok velünk!

Fedezzétek fel a legszebb folyóparti falvakat!

1. Panorámás kilátás a fürdődézsából: Dézsa-vü Vendégház, Zebegény

Páratlan természeti környezetet és tökéletes szálláshelyet ígér nektek a Dézsa-vü Vendégház, mely a Dunakanyar szívében rejtőzik. A 3 szobás házikó összesen 5 vendéget tud fogadni – és minden korosztálynak remek lehetőségeket rejt. A gyerkőcök a mászófalat, a felnőttek a parajdi sós fürdődézsát fogják a leginkább szeretni, ahonnan lélegzetelállító kilátás nyílik a tájra.

2. Családosok álma: Diamant Hotel Szigetköz Dunakiliti**** +superior

A Szigetköz páratlan szépségét nem lehet egyetlen nap alatt megismerni, ezért azt tanácsoljuk, hogy foglaljatok szállást a Diamant Hotelbe, ahol wellness élmények, gasztro különlegességek és varázslatos természeti környezet vár rátok. A gyerekeket se hagyjátok otthon, mert játszószoba és játszótér is akad a szállodában!

3. Vidéki báj: Nádfedeles Vendégház, Tiszadorogma

Két bájos, vidéki porta is található egy telken belül, melyek egyenként 2 szobával, összesen 9 főt tudnak fogadni. Az autentikus hangulat remek lehetőséget teremt arra, hogy végre kiűzzétek a stresszt a családdal vagy a barátokkal az életetekből. A pékárukat és a mennyei zöldségeket, gyümölcsöket kérésre házhoz viszik nektek. A vízparton pedig horgászni, csónakázni is lehet!

4. Stílusos pihenőhely: Odú Vendégház, Drávatamási

Egészen délen, az országhatárnál fekszik Drávatamási, ahol a teremtő nem szűkölködött az ajándékokban. A lassan hömpölygő, Dráva folyót takaros erdők övezik, melyekben számos kiránduló útvonal várja a természetjárókat. Pihenjetek meg a csinos Odú Vendégházban, ahol a kényelem és az igényesség kéz a kézben jár!

5. Nagy társasággal is kiváló: Éden Park, Vízvár

Nincs is jobb megoldás a nyüzsgő mindennapokra, mint Vízvár csendes békéje, ahol madárcsicsergés ébreszt titeket és kristálytiszta levegő tölti meg a tüdőtöket. Ha nagy társasággal érkeztek, akkor is kitűnő választás, ugyanis összesen 21-en tudtok ide szállást foglalni, ráadásul szuper szabadtári sütögetési lehetőségek közül is választhattok!

6. Bohókás házikó: Napkapu Vendégház, Panyola

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében lévő Panyolában ritka kincs rejtőzik. A 130 éves múltra visszatekintő, felújított parasztháznak bizony lelke van. A 3 szobában összesen 13-man fértek el kényelmesen. Ráadásul, ha szeretnétek, akkor még masszázst is kérhettek!

7. Sokszínű kalandok: Flow Apartmanok, Tiszaroff

A Jász-Nagykun-Szolnok megyében fekvő Tiszaroffon található Flow Apartmanokban mindent megtaláltok, amire csak szükségetek lehet. Élvezzétek ki a jakuzzi buborékait, a klimatizált, komfortos lakrészeket és sütögessetek a kertben vagy asztaliteniszezzetek, ha a jó idő engedi! Fedezzétek fel az aranyhomokkal borított Tisza-partot és a szuper kenutúrákat se hagyjátok ki!

8. Régi és új találkozása: Tokaj Nobilis Udvarház, Bodrogkeresztúr

Egy régi parasztház modernizálásából született meg a Tokaji Nobilis Udvarház, mely az otthon kényelmével fogad majd benneteket. Élvezzétek ki az ízlésesen berendezett, tágas szobákat és a közös teakonyhát, valamint a légkondicionáló előnyeit! Az épületből csodaszép panoráma nyílik a környékre – ne hagyjátok ki!

9. A romantika jegyében: The Doors Boutique Apartments, Mosonmagyaróvár

Lépjetek le párotokkal egy kis romantikázásra a Kisalföldre, ahol a The Doors Boutique Apartments tár karokkal fogad titeket! A mesebeli házikó eleganciával és kényelemmel van megáldva, a hangulatos kerti terasz pedig remek lehetőséget teremt a borozgatáshoz.

10. Ősfák között: Duna Dráva Vendégház, Érsekcsanád

Meseszép természetvédelmi területen fekszik az Érsekcsanádon fekvő Duna Dráva Vendégház – pár lépésnyire a folyótól. A modern berendezés, a tisztaság, mind gondoskodnak róla, hogy felhőtlenül teljen a vakációtok. Ne felejtsétek el kimaxolni a vízi sportokat és a kerti sütögetési lehetőségeket!

További folyóparti és egyéb szuper szálláshelyek a szallas.hu oldalán sorakoznak. Érdemes körülnézni! >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
89%
Imádom
Imádom
11%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%