Téli tájolóCsaládi kiruccanás

Megtaláltuk a tökéletes karácsonyi ajándékot!

1 perces olvasási idő

A tökéletes karácsonyi ajándék a meglepetés erejével hat, örömet okoz, ráadásul személyre szabott. Nehéz ilyen ajándékot találni, de nekünk van egy tippünk.

Az ajándék legyen egyedi, hasznos, valóban meglepetés és igazodjon a pénztárcánkhoz is – ilyet találni nem egyszerű feladat. Ha nagy a család, ráadásul számos ajándékot kellene a legkülönbözőbb boltokból beszerezni, tülekedés, sorban állás közepette és egyáltalán nincs rá biztosíték, hogy sikerül eltalálnunk a megajándékozott ízlését, vagy hogy nem kapja meg mástól is ugyanazt, mint tőlünk.

Karácsonyi fények Hévízen

Kivéve, ha az ajándék személyre szabható, a család minden tagjának örömet szerez, mindennek tetejében kicsi és nem kell érte még sorban állni sem! A megoldás a Danubius Ajándékkártya, mellyel szállodai pihenést vagy gasztronómiai élményeket, magas színvonalú szállodai szolgáltatásokat tehetünk a fa alá.

Az Ajándékkártyával szállodai pihenést vagy gasztronómiai élményeket tehetünk a fa alá

A Danubius Ajándékkártyával az egész család jól jár.

Olyan ez, mint egy varázsszó, ami megoldja az ajándékozás minden gondját. Elegáns és egyszerű, nincs sorban állás, nincs tömeg, nincs visszacserélt áru, és szabad a választás. A megajándékozott szabadon eldöntheti, mikor, mire és hol használja fel a kártyán szereplő, általunk tetszőlegesen meghatározott összeget.

A Danubius Ajándékkártya felhasználható valamennyi belföldi Danubius szállodában

– így a sárvári, hévízi és büki gyógy-wellness hotelekben – a szálloda saját szolgáltatásaira. Lehet belőle wellness hétvége, romantikus vacsora egy szálloda éttermében, fitneszbérlet az újévi fogadalmak megvalósításához, vagy épp egy kényeztető masszázs az ünnepi fáradalmak kipihenésére. Így nemcsak a személyre szóló élményt örömével ajándékozzuk meg szeretteinket, de a tökéletes ajándék érzésével is.

Az Ajándékkártya felhasználható valamennyi belföldi Danubius szállodában

Nagy előny, hogy a kártyát kényelmesen, mindenféle sorban állás, várakozás nélkül szerezhetjük be. Ha nincs kedvünk a Danubius szállodák recepcióját felkeresni, akkor egyszerűen csak rendeljük meg online, és átutalással vagy bankkártyás fizetéssel egyből fel is tölthetjük a kigondolt összeggel, hogy a különleges élményeket rejtő elegáns kártyácska ott legyen a karácsonyfa alatt.

További részletek >>

 


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%