Romantikus búvóhelyekNyári vakációRomantikus kikapcsolódásTavaszi zsongásVidéki víkend

Molnár Vendégház Abaújvár – rusztikus, romantikus szállás vidéki nyugalommal

1 perces olvasási idő

Dombok között, az ország csücskében bújik meg ez a szívmelengető vendégház, ami időutazásra invitál – de a modern kényelem keretei között! A szlovák határ mellett található Molnár Vendégház vidéki nyugalommal és stílusos, falusi berendezésű szobákkal vár. Mi kell még? Hát egy wellness részleg, és tágas kert trambulinnal! Itt mindez megtalálható. Romantikára vágyó párok, aktív gyerkőcökkel rendelkező családok, nektek ajánljuk ezt a szállást.

Molnár Vendégház Abaújvár – rusztikus, romantikus szállás vidéki nyugalommal
Franciaágyas hálószoba

Mitől különleges a Molnár Vendégház?

Attól, hogy egy kicsit visszamehettek az időben, de úgy, hogy közben a komfortról sem kell lemondanotok. A kényelmet szolgálja például a wellness részleg, a teljes felszereltségű konyhák vagy a közösségi térben lévő ingyenes wifi. Ugyanakkor egy nem mindennapi környezetben, romantikus stílusú szobákban alhattok. Ennek oka, hogy a vendégház valójában egy teljesen átalakított falusi kőház. 

Romantikus hangulata miatt kedvelik azok a párok, akik ki szeretnének szakadni a mókuskerékből és egy kicsit elbújni a világ elől, hogy végre egymásra tudjanak figyelni. Viszont a családok – akár a többgyerekes, nagyobb családok – is szívesen járnak ide, mert a tágas szobákban kényelmesen elférnek, és a kertben sok-sok sportolási és játéklehetőség várja a gyerekeket.

Molnár Vendégház Abaújvár – rusztikus, romantikus szállás vidéki nyugalommal
A benti medence

Molnár Vendégház – romantikus, rusztikus szobák 

A vendégházban összesen 4 darab, 4 személyes szoba van, melyek mindegyike rendelkezik saját fürdőszobával, és az önálló étkezéshez is minden felszerelés biztosított. Van gáztűzhely, sütő, vízforraló, hűtő, fagyasztó, mikrohullámú sütő, kávéfőző. A kényelemre tehát nem lesz panasz, de nem csak ez a hely erőssége. Maga az enteriőr is egy igazi különlegesség!

A fabútorok, valamint a téglaburkolat és a gerendás mennyezet látványa egyszerű, falusi stílust ad a szobáknak, ugyanakkor romantikus elemekkel dobták fel a berendezést. Egy-egy virágmintás ágytakaró, faragott váza vagy díszes függöny, és máris kellemesebb atmoszférát kap az egész tér. 

Wellness részleg télen-nyáron, kint és bent

Frissüljetek fel a vendégház kicsi, de barátságos wellness részlegén! A beltéri medence kellemes 24-28 fokos, de van egy kinti pezsgőfürdő is, ami egész évben működik. 34-40 fok körüli vízhőmérsékletével nem csak nyáron élmény benne ázni, de a téli, csípős levegőben is. A medencék mellett akad még egy finn szauna is, ami után különösen jól esik majd a csobbanás.

Molnár Vendégház Abaújvár – rusztikus, romantikus szállás vidéki nyugalommal
A jacuzzi és a szauna

Lehetőségek az aktív kikapcsolódásra: kosárlabdapályától a trambulinig

Ha fontos számotokra, hogy tudjatok sportolni, mozogni a szálláson, nem kell messzire mennetek. Találtok focipályát, kosárlabdapályát és ping-pong asztalt is, vagy lehet egy jó páros tollasozást is rendezni. És persze a lényeg (legalábbis, ha gyerekkel érkeztek): trambulin a kertben! Egy szóval sem felnőtt, sem gyerek nem fog unatkozni.

Molnár Vendégház Abaújvár – rusztikus, romantikus szállás vidéki nyugalommal

Persze nem kell állandóan pörögni, a kerthelyiség arra is tökéletesen megfelel, hogy csak kiüljetek a padokra, és lazítsatok a kiépített teraszon. Élvezzétek a falusi csendet és a tiszta levegőt! Az esti, kinti sütögetés hangulata pótolhatatlan, úgyhogy lehet bográcsozni, grillezni, vagy szalonnát sütni. 

Látnivalók a közelben – borok és várak

A környéken található várak száma és a helyi borok kiváló minősége annak köszönhető, hogy Zemplén hegyei és Tokaj is viszonylag közel vannak. 20-30 km-es körzetben olyan helyszínek találhatók, mint például Füzér Vára, a Regéci vár, a hercegkúti Espák Pince vagy az erdőbényei Illés Pince. De Sárospatak és Sátoraljaújhely is fél óra alatt elérhető autóval. Sárospatakon a Rákóczi-vár kihagyhatatlan látnivaló, míg Sátoraljaújhelyen az ország legnagyobb kalandparkja, a Zemplén Kalandpark gondoskodik egy kis adrenalinról.

A regéci vár 15 km-re található a szállástól

Sok helyhez kedvezménykupont is kaptok, ha a vendégházba foglaltok, így olcsóbban kapjátok a belépőt például egyes várakba, tájházakba, múzeumokba, vagy a fogyasztás árából csippentenek le nektek egyes vendéglátóhelyeken. Hogy pontosan miket fedezhettek fel a környéken és mekkora kedvezménnyel, a szállás oldalán tudjátok részletesebben megnézni.

Pihenjetek falusi csendben, friss levegőn, hangulatos és sajátos stílusú vendégházban! Kiránduljatok a környékbeli várakba, pincészetekbe! Itt tudtok foglalni a vendégházba >>

(fotók: szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%