Családi kiruccanás

Nagycsaládos utazás olcsón – kényelem, wellness, kalandok

2 perces olvasási idő

Nagycsaládos utazás olcsón? Nem lehetetlen összehozni, csak jó helyen kell keresgélni! Ha a terv egy 1 hetes kikapcsolódás belföldön, netán egy kiadós családi wellness hosszúhétvége, bőven van választék; a jól felszerelt, tágas apartmanoktól kezdve a többlégterű családi szobákig. Íme, megfizethető nagycsaládos szálláshelyek, ahol az egész csipet-csapat kényelmesen elfér, és számos programlehetőség vár a közelben!

Nagycsaládos utazás belföldön – szálláshelyek 7000 Ft/fő/éj alatt, amiket érdemes kipróbálni:

Onyx Luxury**** Sárvár

Luxus környezet megfizethető áron, ráadásul közel a Sárvári Gyógy- és Wellness Fürdőhöz! A többlégterű családi szobák nem klasszikus értelemben vett apartmanok, de sokkal többet nyújtanak egy standard hotelszobánál. Pihenhettek a wellness részlegen is, a gyerekeknek van egy kis játszótér, és persze várnak Sárvár látnivalói, élménymedencéi!

Siesta Club Hotel Harkány ***

A híres harkányi gyógyvízzel vár titeket a hotel, melyben teljesen felszerelt konyhás apartmanokban szállhattok meg. A Harkányi Fürdő közvetlenül a szállás mellett van, a ti dolgotok csak annyi, hogy átbattyogjatok egy kiadós csobbanásra. Ha pedig inkább a csúszdás Siklósi Fürdőbe mennétek, a szálláshelyen 20%-al olcsóbban vásárolhatjátok a belépőt.

Libra Hotel Veresegyház ***

Ha maradnátok a jó öreg Budapest közelében, akkor is akadnak ám családi nyaralás ötletek: az egyik a Libra Hotel, és vele együtt Veresegyház olyan látnivalói, mint a Medvefarm, a Termálfürdő, vagy a fürdésre is alkalmas Malom-tó. De a gödöllői kastély vagy a mogyoródi Aquapark is a szomszédban van. Mellesleg a gyerekbarát szállás saját wellness-részleggel is rendelkezik!

Hotel Patonai Fertőd ***

Íme egy családias panzió, ahol egyszerre tapasztalhatjátok meg a kisvárosi nyugalmat és a fényűző múlt emlékét, hála az 5 perc sétára lévő Esterházy-kastélynak. 10 szobával várnak, a bőséges és finom reggeli már benne van az árban. Ha a Fertő tó körül bicikliznétek, akkor is szuper ötlet itt megszállnotok!

Hotel Sirály Balatonlelle **

Egy újabb opció a magyar tenger szerelmeseinek: nagycsaládos kikapcsolódás Balaton mellett, zöld környezetben, saját stranddal. Ejtőzhettek az árnyékot adó fák közé kifeszített függőágyban, grillezhettek a kertben, van játszótér, és kaptok reggelit is. Nyugodt légkör, víz és természet vesz körül, aktív és passzív pihenéshez is tökéletes.

Hotel 87 Táplánszentkereszt ***

Az olcsóbb nagycsaládos szálláshelyek közt ez azon kevesek közé tartozik, ahova kutya-macska ingyenesen bevihető, hogy tényleg senki se maradjon otthon a családból! Szombathely mellett található, és a csaknem 10 pontos értékelések szerint kifogástalan a tisztaság, a kényelem és a személyzet hozzáállása. Vár egy kőszegi városnézés, vagy a közeli Körmendi Élményfürdőt!

Aqua Hotel Kistelek ***

Jöhet egy családi wellness Szeged vonzáskörzetében? A nagycsaládos szálláshelyek közt ez is az élmezőnyben van, mert kellemesen berendezett, két- és háromágyas, valamint apartman jellegű szobákban alhattok, és a hotel összeköttetésben áll a Kisteleki Termálfürdővel, ahol a termálmedence mellett élménymedence és szauna is van. 

Anna Vendégház Szilvásvárad

Erdő mellett található, medencés nagycsaládos szálláshely a Bükk legszebb részén, amit kár lenne kihagyni! Falusi csend és friss levegő vesz körül a parkosított udvaron, ahol napozhattok, sütögethettek, és csobbanhattok is, a Szalajka-völgy pedig negyedóra gyalog, ha családi kirándulást terveztek. Választhatjátok az 5 fős családi szobát, ahol kényelmesen elfértek majd. 

Tornyos Vendégház Eplény

Menjetek biztosra a szálláshely fekvésével, és irány Eplény, ennél kevés szebb hely akad! Az eplényi sípálya lejtői, kilátói és libegője nyáron is várnak, de a közelben van Zirc ékszerdoboza is, és egy veszprémi városnézés is könnyedén összehozható. Akár a 6 fős panorámás családi apartmant is választhatjátok, ahol az erkélyre kilépve az erdő látványa fogad.

Vannak még klassz nagycsaládos szálláshelyek az országban! Itt találjátok a teljes listát, ami a 7000 Ft/fő/éj alatti wellness szállásokat mutatja >>

Ezek a nagycsaládos szálláshelyek is tágas szobákkal és sok-sok élménnyel várnak:

Hotel Síkfőkút Noszvaj ***

Ha a terv egy olyan 1 hetes nyaralás belföldön, amit friss erdei levegőn és vízpart mellett tölthettek el, ne keresgéljetek tovább! Csodaszép hegyvidéki helyen található a hotel, ahol többágyas családi szobák és lakosztályok közül is választhattok. A tavon lehet csónakázni, horgászni, vagy a partján lévő játszótéren kalandozni. Eger csak 10 km, és számos wellnessfürdő akad a környéken.

Aranysas Hotel és Bungallo Alsóörs ***

Nagycsaládos kikapcsolódás a Balaton mellett, ahol akár saját, önálló házat is foglalhattok magatoknak? Ez lesz az: bár a hotelrészen is van családi szoba, de ha saját kis faházat szeretnétek, válasszátok egyet bátran, mindegyikben 5 fős lakrészt alakítottak ki. Gondozott parkos kerthelyiség vár rátok, az alsóörsi strand pedig csak 200 méterre van.

Kehida Termál Resort & Spa Kehidakustány ****

Ez ám a gyerekparadicsom, így ha egy izgalmakkal telepakolt családi wellness a cél, irány Kehidakustány! Foglalhattok a hotelrész családi szobáiban is, de választhatjátok a jól felszerelt apartmanházakat is, ahonnan 200 méter az élményelemekkel és csúszdákkal teli Kehida Gyógy- és Élményfürdő.

Irány egy nagycsaládos utazás belföldön a gyerkőcökkel, ahol kényelmesen elfértek, fürödhettek-kirándulhattok, és a pénztárcátok sem sínyli meg! 

A szűrők beállításával tudjátok megnézni, hogy mely nagycsaládos szálláshelyek férnek bele az általatok kiválasztott ártartományba, és hogy melyek rendelkeznek wellness szolgáltatásokkal >>

(fotók: szallas.hu, shutterstock)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
100%