Tippek utazáshozBarátokkalCsaládi kiruccanásKedvenc szállásokRomantikus kikapcsolódás

Nyaralj és nyerj SZÉP-kártyáddal – A visszaszámlálás elkezdődött!

1 perces olvasási idő

Alig várod a jól megérdemelt pihenést, és közben még nyernél is? Nincs más dolgod, csak keresd a SZÉP-kártya ikonokat szállásfoglalásnál, élvezd az édes semmittevést és nyerj értékes nyereményeket. A visszaszámlálás elkezdődött!

Nyaralj és nyerj SZÉP-kártyáddal – Tudnivalók

Költsd szállásfoglalásra a SZÉP-kártyád, és legyél büszke tulajdonosa egy tűzpiros Vespának, egy iPhone 14 Pro-nak, egy FourSeasons 5* luxus szállodautalványnak vagy MOL üzemanyag kártyának!

Jó hír, hogy extra nyeremények is elérhetők, méghozzá a mobilappban foglalóknak.

A játékban a 2023.05.10. és 31. között min. 10 000 Ft-ot online SZÉP kártyával fizetők vehetnek részt, akik 2023. 08. 31-ig utaznak el a SZÉP kártya ikonnal jelölt szálláshelyekre. 

Foglalj május 31-ig SZÉP-kártyáddal, és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét!

Részt veszek a nyereményjátékban >>

Mit kell tenned ahhoz, hogy nyerj?

  • Foglald le nyaralásod 2023. május 10-31. között a „SZÉP Promóció” felirattal megjelölt szálláshelyek valamelyikén a Szallas.hu-n és utazz 2023. 08. 31-ig. 
  • Foglalásod véglegesítésekor kattints a Játszom! gombra, így részt veszel a nyereményjátékban.
  • Fizess előleget SZÉP-kártyával, azaz használd OTP/MKB/ MBH/K&H/SZÉP-kártyádat a Szallas.hu online fizetéses rendszerében legalább 10 000 Ft értékben 2023. május 31. 23:59-ig.

A fődíj egy tűzpiros Vespa robogó!

Elolvasom a részleteket >>

5 szállás, ahol fizethetsz SZÉP-kártyával is online

A következő szálláshelyeken SZÉP-kártyával fizethetsz akár online is, így bármiféle nehézség nélkül akár az otthonod kényelméből is lebonyolíthatod a foglalást. 

SunGarden Wellness & Conference Hotel Siófok

A négycsillagos szálloda Siófok szívében, a platánfákkal szegélyezett Batthyány utcában található. A Balaton-part és a Petőfi sétány mindössze 5 perc gyalogosan, a hotelben mégis csend és nyugalom várja a pihenni vágyó vendégeket. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

Molnár Apartman Sárvár

Tárt karokkal várja vendégeit az állatbarát apartman Sárváron, mindössze 300 méterre a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdőtől. A teraszos szálláshely kertjében bográcsozni és grillezni is lehet. 

Szállást foglalok >>

Lauber Villa Pécs

A Lauber Villa Pécs második kerületében, zöldövezetben található, így az ide érkezőket madárcsicsergés és zöld környezet fogadja. Az épületből kiváló kilátás nyílik a Mecsekre és Pécs emblematikus látnivalójára, a Tv-toronyra.

Megnézem a szálláshelyet >>

Hotel Unicornis Eger

Az állatbarát Unicornis Hotel szaunával, jakuzzival, masszázsokkal és kényelmes szobákkal várja vendégeit, sétatávolságra a város legfontosabb nevezetességeitől. Két percre fekszik innen az Egri vár és a Dobó tér, de az Érsekkertben is érdemes tenni egy sétát. 

Tovább a szálláshely oldalára >>

Kövirózsa Vendégház Őriszentpéter

Az autentikus szálláshely az Őrség fővárosában, Őriszentpéteren, a kéktúra útvonal mentén helyezkedik el, a környéken túrázásra, lovaglásra, és kerékpározásra is van lehetőség. Az udvaron bográcsozóhely áll a vendégek rendelkezésére.

Szállást foglalok >>

Kapd elő a SZÉP-kártyádat, foglalj szállást mihamarabb a Szallas.hu oldalán és nyerj vele értékes nyereményeket >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
0%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%
108 bejegyzés

A szerzőről
Turisztikai újságírással foglalkozom, utazás közben elsősorban az élményeket gyűjtöm, egy-egy új hely megismerését valódi kalandként élem meg. A belföldi utakat kedvelem, az otthonom a Dunakanyar, de az ország legszebb vidékeit járva a Balatonon, egy kutyás túra során, motorozás közben, vagy egy kirándulóhajó fedélzetén is éppen olyan jól érzem magam.
Bejegyzések
    Ajánlott bejegyzések
    Vidéki víkend

    Tavaszi ébredés Gyulán

    1 perces olvasási idő
    Kedvenc szállások

    Kapcsolódjatok ki tavasszal is – Top 15 apartman húsvétra

    2 perces olvasási idő
    Wellness + Hotelek

    Ahol a nyuszi is szívesen megszállna - Top 15 hotel húsvétra

    2 perces olvasási idő