Wellness + HotelekCsaládi kiruccanásRomantikus kikapcsolódásToplisták

TOP 10 apartman, ahol SZÉP-kártyával is fizethetsz

1 perces olvasási idő

Káprázatos kiálással, illatos kerttel a reggeli kávéhoz, és közeli látnivalókkal várnak a kedvenc apartmanjaink. Ha ráadásul SZÉP-kártyával is fizethetünk értük, akkor az már csak hab a tortán. Íme TOP 10 apartman az országban, ahol elfogadják a Széchenyi Pihenőkártyát!

TOP 10 apartman SZÉP-kártyával utazóknak

Club218 Vízpart Apartmanok, Siófok

A Club218 Vízpart Apartmanok szobáiból káprázatos, panorámás, illetve félpanorámás kilátás nyílik a Balatonra. Így Tihanytól akár egészen Balatonfűzfőig elláthatunk az ablakunkból. A szálláshely másik vonzó tulajdonsága, hogy  az épülethez tartozik egy 400m2-es wellnessrészleg, ahol tágas, fedett medence, két nagy jacuzzi, gyermekmedence, szauna, aroma szauna, gőzfürdő, és pihenőhelyiség is található. 

Tulipános Ház, Badacsony

A Balaton északi partján, a badacsonyi hegyek ölelésében is találhatunk bájos apartmant, amelynek költségeit a SZÉP-kártyánkról állhatjuk. A Tulipános Ház kényelmes ágyaiból egyenesen a kertre láthatunk rá, ahol sok apró meglepetés vár minket. A ház hangulatos terasza a reggeli kávénak vagy az esti, lazulós fröccsnek adhat tökéletes helyszínt.

Orchidea Apartman, Veszprém

A királynék városában, Veszprémben találjuk az Orchidea Apartmant. Az Óváros tér szomszédságában, mégis nyugodt, csendes helyen álló épület egy illetve két hálószobás apartmanjai légkondicionáltak, ingyenes wifivel, LED TV-vel és teljesen felszerelt konyhával rendelkeznek.

Demetrovics Udvarház, Eger

Az egri várhoz nagyon közel, a belvárosban található Demetrovics Udvarházból a város összes látnivalója könnyű sétával elérhető. Az Udvarház műemléki védettségű, egyedi hangulatú, boltíves földszintjét a 18. század végén építették. Az üzemeltetők igyekeztek ezt az ódon hangulatot megőrizni, és ízlésesen ötvözni a modern technikával és felszereltséggel.

Belvárosi Nemes Apartmanház****, Szekszárd

Csendes, mégis belvárosi környéken várja SZÉP-kártyás vendégeit a Belvárosi Nemes Apartmanház Szekszárdon. Az ingyenes parkolóhellyel is rendelkező apartman zöldellő kerttel teszi kényelmesebbé az itt-tartózkodást.

Berill Suites, Sárvár

A Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdővel közvetlenül szemben található apartmanházban 12 darab, teljesen felszerelt, csodaszép lakás várja az ide utazókat. A gyógyfürdő közelsége, a zárt parkoló és a néhány perces sétával elérhető belváros teszi igazán vonzóvá ezt a SZÉP-kártyát is elfogadó szállást.

Nova City Aparthotel Budapest

Ha Budapestet szeretnénk felfedezni, akkor érdemes a belvárostól 5-10 perces távolságban lévő Nova City Aparthotelt választani. Az aparthotel összesen 28 tágas, teljesen felszerelt apartmant kínál a fővárosba érkezőknek.

A szállás előnye, hogy bármikor elfoglalható, mert a vendégek a helyszínen található kulcsdobozokból egy speciálisan generált kód segítségével tudnak a szállásuk kulcsához hozzájutni.

Hegyen-Völgyön Pihenőház Pethőhenye

Zala megye dimbes-dombos tájain, Pethőhenye erdős részén, szőlőültetvények és gyümölcsösök között találhatók a Hegyen-Völgyön Pihenőházak. A 15 hektáros birtokon, hét különálló ház áll a vendégek rendelkezésére, melyekben egyszerre akár 30 fő is elszállásolható. 

Zöld Kocsi Apartman Tata

A Zöld Kocsi Apartman Tatán sok szeretettel várja SZÉP-kártyás vendégeit. A különálló apartmanokból álló szálláshely csodálatos erdei környezetben fekszik az Öreg-tó partjától mindössze 500 m-re. A tip-top kis szálláson mindent megtalálhatunk, amire csak szükségünk lehet.

Vass-Kovács Vendégház Bélapátfalva

Családias hangulat és igazi palóc vendégszeretet várja a Bélkő-hegy lábánál elterülő festői Bélapátfalván található Vass-Kovács Vendégház szállóvendégeit. A nagy parkosított kert és a jól felszerelt játszótér (hinta, homokozó, csúszda) a családosok számára is vonzóvá teszi a szállást.

Ha még több, Szép-kártyát is elfogadó szállás közül válogatnál, akkor használd a szűrőket és válaszd ki a számodra legideálisabb szállást az oldalunkon >>

Kaland-, élmény-, gasztro- és szálláslista —  íme a legjobb toplisták egy helyen >>

(Képek: Szallas.hu)


Hogy tetszett a bejegyzés?
Tetszik
Tetszik
100%
Imádom
Imádom
0%
Vicces
Vicces
0%
Hűha
Hűha
0%
Nem tetszik
Nem tetszik
0%